Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה ? :shock: אין להם שם מדבקות את זה הם משתמשים בלוחיות מתכת ? ???

הסבר, בבקשה.. :?:

הייתי בטוח שזו מראה... :?

פורסם
לא הבנתי, מה אנחנו רואים ?

החץ נראה כמצביע על ה"Disk Holder".. (בערך כמו מדבקת הרישוי לשנה שמקבלים בסוף הטסט בארץ)

צודק הכרוב

נראה כמו לוחית חניה ( קיים בדיוק כזה בשיקגו)

כל רכב בשיקגו צריך תוית חניה לרכבים זה מדבקה לאופנועים זה עיגול מתכת שמוצמד לאיזור הלוחית רישוי.

פורסם
לא הבנתי, מה אנחנו רואים ?

החץ נראה כמצביע על ה"Disk Holder".. (בערך כמו מדבקת הרישוי לשנה שמקבלים בסוף הטסט בארץ)

צודק הכרוב

נראה כמו לוחית חניה ( קיים בדיוק כזה בשיקגו)

כל רכב בשיקגו צריך תוית חניה לרכבים זה מדבקה לאופנועים זה עיגול מתכת שמוצמד לאיזור הלוחית רישוי.

מילא, זה זו הייתה מדבקת רישוי, הייתי מבין. אבל תו חנייה ???

פורסם

באוסטרליה יש תוית של רישוי (REGO) בנוסף למספר הרישוי.

התוית יושבת בתוך מגן שקוף מפלסטיק עם זרוע שמתחברת לאופנוע עם בורג.

על האופנוע שלי הREGO היה מוצמד למגן השרשרת.

פורסם
באוסטרליה יש תוית של רישוי (REGO) בנוסף למספר הרישוי.

התוית יושבת בתוך מגן שקוף מפלסטיק עם זרוע שמתחברת לאופנוע עם בורג.

על האופנוע שלי הREGO היה מוצמד למגן השרשרת.

תוית חניה,

לוחית מס,

רישום של האופנוע,

באנגליה הדבר קיים גם.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אבל בנוגע לשאלה "ממתי צריך אופנוע תו חנייה ?" אז ככה ..... באוסטרליה אופנוע הוא כמו כל רכב לטוב ולרע . אתה מחנה ע"פ חוקי החנייה שתופסים לגבי כולםםםםםםםםם ואם אתה מחנה שלא כחוק אתה גם מקבל קנס כמו כולם ואני מקווה שהבנת שאתה מחנה על הכביש , בין המכוניות כי למה מי אתה שתחנה על המדרכה ותחסום אותה . יש איכות חיים באוסטרליה וזה אחלה !!!

דרך אגב , באוסטרליה תקבל דוח אם תרכב על אופניים ללא קסדה .

(כך לפחות היה לפני 10 שנים כשהייתי שם )

פורסם

כל מה שקשור לאוסטרליה מאוד מדליק אותי כי אני מאוהב במדינה אז מכיון שרואים שזה אופנוע ממערב אוסטרליה (כתוב WA ) אז שאלתי בחור מפרת' שעובד איתי והוא אומר שכנראה L מכיוון שזה אופנוע ללימוד נהיגה אבל הוא ממש לא בטוח (וגם אני לא ) אז כבר יוצא מייל לאוסטרליה ובטח נקבל תשובה ..... סבלנות !

(נראה לי ממש לא הגיוני שזה ללימוד נהיגה אבל אם לא נשאל לא נדע לבטח )

פורסם
כל מה שקשור לאוסטרליה מאוד מדליק אותי כי אני מאוהב במדינה אז מכיון שרואים שזה אופנוע ממערב אוסטרליה (כתוב WA ) אז שאלתי בחור מפרת' שעובד איתי והוא אומר שכנראה L מכיוון שזה אופנוע ללימוד נהיגה אבל הוא ממש לא בטוח (וגם אני לא ) אז כבר יוצא מייל לאוסטרליה ובטח נקבל תשובה ..... סבלנות !

(נראה לי ממש לא הגיוני שזה ללימוד נהיגה אבל אם לא נשאל לא נדע לבטח )

זהו האופנוע הפרטי של אחד ממפעילי האתר הנ"ל, הוא ממש לא ללמוד נהיגה...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

OK regarding the pic… 1stly that’s a pretty sick-ass bike!!

The answer is its just the license sticker (like the one u stick on the inside of your car window)…

It wouldn’t be a learners plate, as a learner can only have a bike under 250cc engine size, and that bike is a big daddy!!

Its not a speed camera evasion devise for 2 reasons… 1) when they take ur pic, they take it from the front, and 2) motorbikes here don’t have numberplates on the front, so the lucky guys on bikes can go thru a speed camera at 170kmh, have their pic taken, but the police have no-one to send the fine to, cause theres no number plate. Heheh (they are only stuffed if they get caught by a pollice car).

They are trying to get a law passed, that will allow a sticker type no. plate to be put on the front, so they can start nabbing these guys who literally go at 180, 190 kmh!!

(im presuming ur talking about that little round plastic thing in the attached pic)

כמה טובים החיים באוסטרליה !!! ENJOY

פורסם
OK regarding the pic… 1stly that’s a pretty sick-ass bike!!

The answer is its just the license sticker (like the one u stick on the inside of your car window)…

It wouldn’t be a learners plate, as a learner can only have a bike under 250cc engine size, and that bike is a big daddy!!

Its not a speed camera evasion devise for 2 reasons… 1) when they take ur pic, they take it from the front, and 2) motorbikes here don’t have numberplates on the front, so the lucky guys on bikes can go thru a speed camera at 170kmh, have their pic taken, but the police have no-one to send the fine to, cause theres no number plate. Heheh (they are only stuffed if they get caught by a pollice car).

They are trying to get a law passed, that will allow a sticker type no. plate to be put on the front, so they can start nabbing these guys who literally go at 180, 190 kmh!!

(im presuming ur talking about that little round plastic thing in the attached pic)

כמה טובים החיים באוסטרליה !!! ENJOY

מצלמים מקדימה - גדול!!! :lol:

איזה כיף זה לנסוע במהירות של 200 קמ"ש ולא לדאוג ממצלמות... :)

חבל שפה לא מצלמים מקדימה...

• תוכן חדש...