Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לדעה של שאר החברים.

אני רוכב על SM סופרמוטו משופר ביום יום וגם במגרשים.

הדרך לאימון היא כ200 ק"מ לכל כיוון, ברכיבה, ועד היום, כבר שנה וחצי, האופנוע לא צייץ.

אמנם צריך תחת מפלדה וכתפיים מטיטניום בשביל רכיבה ארוכה כזו, אבל הסתגלתי... 8) .

לעיר ולפריפריה הוא מעולה!

וגם אם תרצה לטייל איתו ברחבי הארץ זה אפשרי לפחות כמו דו"ש סטנדרטי, ויש גם את היתרונות של הSM שגורמות לך לחפש כבישים מעניינים יותר.

ברור שלהחזיק כלי שיהיה גם ליומיום וגם למגרשים זו פשרה בכביש ופשרה במגרש, אך אני חי לא רע עם הפשרה הזו.

אגב, כשנפל עלי סכום כסף שאיפשר לי לקנות איזו סובארו טנדר כדי לשנע את הSM עד המגרש, העדפתי לקנות........ אופנוע נוסף! 8)

פורסם
- "סלח לי אבי כי חטאתי"

- "מה חטאתך בני ?"

- "סלח לי אבי כי חטאתי, חטאי הוא חטא גדול ונורא..."

- "דבר בני כי האל שומע"

- "ובכן אבי ביום שישי הייתי באימון סופרים, ונגנבה לליבי מחשבה סוררת להמיר את הבנדיט לאיזה סופר ולהצטרף לאלו שמביאים בגז במגרשים"

- "אוי בני .. אוי בני.. אכן חטא גדול ונורא חטאת לפני האלוהים.... "

וברצינות שניה. עד כמה ניתן לשלב אופנוע סופר מוטו עם אופנוע יומיומי. כלומר אופנוע שיהיה "סביר פלוס" במגרש ובמירוץ מצד אחד ושימושי ליום יום, בתור רכב יחיד מצד שני.

:?:

חשוב לי להגיד שלהחזיק סופר וקטנוע לא יתכן מפאת עלויות ומקום חניה.

סופר אפשרי ליום-יום,

קח לדוגמה את טיגר,

נוסע איתו יום-יום- גם בעיר וגם מחוצה לה.

אחרי התייעצות עם הכרוב, טיגר, RANSNOW, 45DEGREES ו- DR. XR,

האופטימליים הם:

XR/DR/XT.

אולי אפילו KTM אבל זה רק אם יש לך מחשבות על הצתרפות לליגה בשלב מסויים.

מסכים עם כל מילה (למרות ששמי הושמט מרשימת היועצים :cry: ).

ומה אוסיף?

רק דבר אחד (מתבקש): ה- XR650SM שלי למכירה במחיר איכותי. פרטים במסרים...

8)

Super Max

קבל את התנצלותי הכנה,

נכון גם SUPER MAX המליץ

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

שאלה:

למיטב ידיעתי, לא קיימת עדיין תקינה להחלפת הג'נטים. ורק לקטמ ישנה אופציה חוקית להחליף אותם.

האם כך הדבר :?:

או שכל אופנוע שטח יכול להחליף גלגלים ולשנות מידות ברשיון ללא בעייה?

מין הסתם, שוטר שיעצור לא יבדוק, וגם בטסט אפשר להתקמבן, אבל במקרה של תאונה יכולה לצוץ בעייה, ולדעתי זה שיקול מספק להסב אך ורק קטמ.

או שפשוט אני לא יודע נכון?? :roll:

פורסם
- "סלח לי אבי כי חטאתי"

- "מה חטאתך בני ?"

- "סלח לי אבי כי חטאתי, חטאי הוא חטא גדול ונורא..."

- "דבר בני כי האל שומע"

- "ובכן אבי ביום שישי הייתי באימון סופרים, ונגנבה לליבי מחשבה סוררת להמיר את הבנדיט לאיזה סופר ולהצטרף לאלו שמביאים בגז במגרשים"

- "אוי בני .. אוי בני.. אכן חטא גדול ונורא חטאת לפני האלוהים.... "

וברצינות שניה. עד כמה ניתן לשלב אופנוע סופר מוטו עם אופנוע יומיומי. כלומר אופנוע שיהיה "סביר פלוס" במגרש ובמירוץ מצד אחד ושימושי ליום יום, בתור רכב יחיד מצד שני.

:?:

חשוב לי להגיד שלהחזיק סופר וקטנוע לא יתכן מפאת עלויות ומקום חניה.

אפשרי בהחלט.

אני עושה את זה יום יום.

כל יום, כל היום.

בדרך לעבודה, בדרך לבילוי, בדרך אפילו לקניות לפעמים, בדרך עם החברה ובשבת במקומות סמויים.

מעולה, כייפי, פאנן.

סטופי סתם כי בא לי ברמזור.

ווילי משחרר ביציאה מרמזור סתם כי בא לי.

משכיב מתי שרוצה איפה שרוצה ואוהב את זה.

ופייר,

אין כמו לחזור הביתה אחרי נסיעה על הסופר בסל"ד מווברץ ככה בשביל להביא בשיחרור בשירותיים.

:twisted:

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
- - "ובכן אבי ביום שישי הייתי באימון סופרים, ונגנבה לליבי מחשבה סוררת להמיר את הבנדיט לאיזה סופר ולהצטרף לאלו שמביאים בגז במגרשים"

אתה רוכב על הבנדיט כל יום ת"א-פתח תקוה? ואתה שואל האם סופרמוטו יהיה נוח יותר? :roll:

פורסם
שאלה:

למיטב ידיעתי, לא קיימת עדיין תקינה להחלפת הג'נטים. ורק לקטמ ישנה אופציה חוקית להחליף אותם.

מין הסתם, שוטר שיעצור לא יבדוק, וגם בטסט אפשר להתקמבן, אבל במקרה של תאונה יכולה לצוץ בעייה, ולדעתי זה שיקול מספק להסב אך ורק קטמ.

אפשר להעביר תקינה לכל אופנוע, אבל קח בחשבון זמן, כסף והרבה עצבים, יש בפורום אופנועים מאמר על הסבת XT500 לסופר ותקינת צמיגי 17 (זה מסע תלאות ויסורים).

אין אישור לשנות את קוטר הגלגלים לאף כלי רכב.

לידיעתך, תלוי על איזה שוטר אתה נופל, כבר קרו מקרים שבהם השוטר רכן מעל הצמיג ובדק את המידות שלו מול הרשיון (במזל זה היה של בעל אופנוע שהיה "כשר") אבל במידה והם לא תואמים - הורדה מהכביש+ משפט+ קנס ואולי אפילו שלילה.

בטסט אפשר "להסתדר" מה שנקרא.

גם לק.ט.מ אין אישור גורף להחלפת ג'נטים במידות השונות מהרשיון, אלא אם אתה מדבר על דגמי הסופרמוטו שלהם.

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם
שאלה:

אפשר להעביר תקינה לכל אופנוע, אבל קח בחשבון זמן, כסף והרבה עצבים, יש בפורום אופנועים מאמר על הסבת XT500 לסופר ותקינת צמיגי 17 (זה מסע תלאות ויסורים).

לידיעתך, תלוי על איזה שוטר אתה נופל, כבר קרו מקרים שבהם השוטר רכן מעל הצמיג ובדק את המידות שלו מול הרשיון (במזל זה היה של בעל אופנוע שהיה "כשר") אבל במידה והם לא תואמים - הורדה מהכביש+ משפט+ קנס ואולי אפילו שלילה.

גם לק.ט.מ אין אישור גורף להחלפת ג'נטים במידות השונות מהרשיון, אלא אם אתה מדבר על דגמי הסופרמוטו שלהם.

יקון מר MZ היקר: אם תקרא את אותו מאמר בפורום האופנועים בתפוז, תגלה שרוב "כאב הראש" הוא בגלל שאין אישור מיצרן להסבת הג'אנטים.

KTM העולמית, כ-ן נותנת אישור לכל הדגמים שלה, להחלפת הג'אנטים ל17...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
שאלה:

יקון מר MZ היקר: אם תקרא את אותו מאמר בפורום האופנועים בתפוז, תגלה שרוב "כאב הראש" הוא בגלל שאין אישור מיצרן להסבת הג'אנטים.

KTM העולמית, כ-ן נותנת אישור לכל הדגמים שלה, להחלפת הג'אנטים ל17...

:oops: חוזר בי מההצהרה על ק.ט.מ.

לגבי אין אישור מיצרן, לפחות לגבי ימאהה אני יכול לומר שבסוף יש אישור.

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

• תוכן חדש...