Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.....

עכשיו התקשרתי וביררתי לטובת אלו מהמרכז.

הרשיון עולה 500 ש"ח +113 ש"ח אגרת טסט.

אפשר לעשות אותו תוך שלושה מפגשים.

צריך להוציא טופס בקשה לרשיון במ.מ.ס.י

ללכת למשרד רישוי בשביל לקבל חתימה שאתם לא צריכים לעשות תאוריה (במידה ויש לכם רשין לרכב)

עשיתם את כל זה...

תתקשרו ל086234234

תענה לכם אישה מאוד נחמדה, ותגיו לה שאתם מאזור המרכז, ואתם רוצים לעשות רשיון ל500 סמ"ק זריז, ושכבר עשיתם את כל הדברים שציינתי למעלה.

בהצלחה לכולם בטסט!!!

רמי 8)

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
שאלה חשובה:

אחרי שסיימתי "ללמוד" שם,

יש לי טופס ממסי או מה שזה לא יהיה, כדי שבמידה ואני נכשל

טסט, אני אוכל לגשת למורה ליד מקום מגוריי ולעשות איזה שיעורון+טסט?

:idea:

חשוב לי רק לדעת בנוגע לעניין הזה,

ואני מפסיק להטריד אותכם חברי פורום יקרים :D

תודה רבה רבה לכל מי שטרח לעזור להסביר ולענות,

גם אלה שסבלו ממני בה"פ.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

כן- אין סיבה שלא יתנו לך.

וזה בטוח שיתנו לך, כי כשאני נבחנתי דווקה היו חבר'ה מהמרכז שנכ/שלו בטסטים במרכז ובאו לעשות טסט בב"ש.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אני עשיתי אצל מיקי מוטו , פשוט כי אני גר באזור ( הדבר היחיד שטוב בלגור בב"ש )

לגבי מספר שיעורים, אני הייתי לפחות 6-7 ימים שבהם עשיתי שעתיים פחות או יותר, ולאחר מכן הוא הגיש אותי לטסט. לא מיהרתי עם השיעורים, אז עשיתי באמת 15, ושילמתי 500 ש"ח (עברתי טסט ראשון :lol: ). לגבי ההוראה - לפני שהתחלתי ללמוד לא ידעתי כלום ! הוא הסביר לי על כל המנופים, דוושות, וליווה אותי במשך השיעור הראשון צמוד אליי עד ששלטתי בצורה בסיסית .

לא למדתי אצל מורה אחר, אבל לדעתי זו רמת הוראה די טובה. לא לומדים ביצוע סטופי והשכבות ברך, מצד שני השיעורים הם לא " קח, תעשה שמיניות" וזהו.

חלק גדול מהשיעורים היו נסיעה בכביש, הכרת דרכי השתלבות, אזור הטסט, וכו'.

מבחינתי , גם מעל 500 יהיה אצלו ( האמת שמדי פעם כשאני עובר ליד המגרש אני גם קופץ להגיד לו שלום, על סיגריה ).

הGPZ למכירה עקב טיסה לחו"ל בקרוב. שנת 95, מצב מצויין. פרטים בהודעות פרטיות.

• תוכן חדש...