Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לקצר את מהלך ידית ההילוכים באוטו וזה בידיוק מה שקוויקשיפט אמור לעשות (נכון?).

בחיפוש שעשיתי עלה נושא של שילוב הילוכים קשה בבוקר. האם תופעה זו אכן קיימת? ועד כמה היא משמעותית?

בנוסף,מאיפה כדאי לרכוש את החלק?

(לסיטרואן ZX 1600 מתאים קוויקשיפט של 306?)

באתר הזה- http://www.griffiths-engineering.co.uk/ - לפי מה שהבנתי יש קוויקשיפטים רק לפיג'ו.

תודה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קיצור ידית ההילוכים לא ייתן את האפקט של QS. עזוב את הידית במקומה. זו שיטה לחאפרים.

306 ו-ZX אמורות להיות זהות ,אבל יש לבדוק.

אם ההילוכים נכנסים לך קשה - עם QS זה יהיה עוד יותר קשה , על סף הבלתי אפשרי.

עדיף להשקיע את הכסף בהחלפת שטנגות לחדשות (בהנחה שיש לך חופש בידית) - יהפוך את ההחלפה לקלה ומדוייקת בהרבה.

פורסם

שמר,שים לב,לא התכוונתי לקצר את הידית עצמה (מה אני חאפר :-P ).

יכול להיות שפשוט לא הבהרתי את עצמי,בכוונה היא לקצר את המהלך,התנועה עצמה ע"י התקנת קוויקשיפט.

השטנגה חדשה בכל מקרה ואין חופשים,פשוט יש חשק להזיז את היד קצת פחות :-) .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אי אפשר לקצר את המהלך על ידי קדיחת חור נוסף איפה שהשטנגה מתחברת? ולחבר אותה יותר קרוב לציר התנועה של החלק שמזיז אותה.

לא הסתכלתי אף פעם על החלק אבל נשמע לי הגיוני... או שאני דפוק.

פורסם

קודם כל ,אל תספר לאף אחד. אולי לא יעלו עליך.

המוטטת (שטנגה) מתחברת עם מחבר כדורי. אין מצב לקומבינות שהזכרת.

פורסם

אם אתה מתכוון לחתוך את הידית אז מניסיון זה בעייתי קצת כי במקרה שזה יהיה קשה מידי תצטרך להביא ידית חדשה/מפרוק/לרתך = בלאגן

אני מכיר כמה שעשו והסתבכו אבל אני חתכתי אצלי ואין לי שום בעיה לא בבוקר ולא בחורף תלוי כמה אתה חותך .

אם אתה מצליח לפי דעתי התוצאה שווה כי המהלך כמובן מתקצר והידית עוברת לגובה טוב יותר

אם אני לא טועה אני הורדתי סנטימטר וחצי

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

שמר ידוע לך איך מוציאים את השטנגות האלה?

זה יוצא במשיכה או שצריך כלי מסויים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם אתה מתכוון לחיבור של השטנגה,אז בZX פשוט מכניסים את התפוח וסוגרים בורג (אם אני זוכר נכון).

• תוכן חדש...