Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע... תן לי להבין משהו... אם אני רוצה לחבר שני סטים של לדוגמא מורל אלייט... אני יצטרך שני מגברים נפרדים?

פורסם

בגדול כן .......אבל אתה יכול להתפשר על הספק יותר קטן ולקנות מגבר יותר חלש.......הרי אתה לא תשתמש בכל ההספק שהרמקול יכול לקבל.....

פורסם

אולי תגיד לנו מה ברצונך להגביר?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז למה אתה מחפש מגבר 4 ערוצים כל כך חזק?

ניתן לקחת מגבר 4 ערוצים חלש \ ממוצע, לגשר אותו והוא יתן די והותר לכל סט. ככה אני עשיתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני רכשתי מגבר "חרא וחלש" של רוקפורד מדגם 301X (מספק "רק" 4X40 RMS ב 4 אוהם) וגישרתי אותו מארבעה ערוצים לשניים שכל אחד מהערוצים המגושרים נותן 150 RMS ב 4 אוהם.

מספיק? בהחלט כן.

איתמר.

פורסם

מלבד זאת יש מגבר 4*200, פיניקס גולד קסנון 4.200. יציב 4*200 בכל התנגדות בין 4-1 אוהם (לא שזה משנה לך)

מחירו בארה"ב סביבות ה 400 דולר אם אני לא טועה, לא בדקתי הרבה זמן.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

חחחחח באמת "טיפלה" יקר... התקציב הוא בין 3-4 אלף נדמה לי... אם אפשרות חריגה ל5

לא ביבוא אישי...

יש לכם הצעות?

פורסם

יש לפיניקס גולד מגבר 4*200 מסדרת קסנון.

אני יודע שמספר מקומות בארץ מוכרים מוצרים של פניקס גולד וככל הנראה תוכל לקבל דרכם הצעת מחיר למגבר הנ"ל.

מחירו המשוער צריך להיות קצת יותר יקר מהמונו קסנון 600 (20%-25%) שעולה בפומפה 2,200 שקל כך שלהערכתי מחירו של ה200.4 צריך להיות באיזור ה25000-2750

מחירו בEBAY 249$ ומשלוח לארץ (תלוי במוכר) צריך להיות 75-125$

http://cgi.ebay.com/Phoenix-Gold-XENON-200-4-X200-4-4-Channel-Amp-NEW-2005_W0QQitemZ5850676225QQcategoryZ4950QQrdZ1QQcmdZViewItem

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...