Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה של רכב אחרי 6.5 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי מיכל חלופי כל מיכל פלסטיק יעשה את העבודה בתנאי שיהיה נקי, פילטר דלק בצינורית היוצאת מין המיכל לתוך הקרבורטור מומלץ לנקות את הקרבורטור ולבדוק כוסית משקעים תחתונה... כמובן שעל המיכל להיות מעל לקרבורטור כמו באופנוע והצינורית היוצאת לכיוון הקרבורטור (המקורית), מופנת למקום אחר שלא ישפריץ על המנוע ...חוזר וממליץ על אמצעי כיבוי בהישג יד שלא יגרם נזק בשעת חרום לא עלינו......מנסיון כואב....

מכסה שסתומים לאחר ריסוס סביב הפקאוג ראש של 40 WD (ידידו הטוב של המשפץ) והשהייה של מס, שעות דפיקות עדינות עם פטיש גומי סביב המכסה אמורות לסייע, בדוק שאכן כל הברגים הוסרו! אני דפקתי ראש של אלפא ג'וניור כי לא ידעתי שיש עוד ברגים מהצד ה"הפוך" של המנוע....

בהצלחה ועדכן אותנו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

וכאן אנחנו מגיעים לשאלה שהטרידה אותי כל הזמן. במידה ואני משמש בכוח הכבידה על מנת להזין את הדלק, אפשר להתחבר ישירות לקרבורטורים ולדלג על המשאבה? בשביל להגיע למשאבה כמו שצריך אני אצטרך לפרק קרבורטורים, ולא ממש בא לי בשלב זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין מה להיזהר. מקסימום אני אצייר גבות חדשות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה קרה, אתה כבר לא יכול לרדת על טרחנים בלתי נלאים אז אתה נטפל אלי בגלל סימני הגבריות שלי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...