Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה וחצי הוכנסה מכונית פיאט פונטו ספייס 2002 למוסך מרכזי לביצוע טיפול 40000

בטיפול מחליפים גם פלאגים ופילטר אוויר וכמובן שמן ופילטר שמן.

אתמול הרכב הגיע לידיו הנאמנות של בני.ל לצורך החלפת רצועת טיימינג ועל הדרך טיפול קטן של שמן ופילטר שמן.

פתחתי את בית פילטר האויר וראיתי שהפילטר שחור משחור מטונף מלא בשערות ארוכות .

ונראה שלא הוחלף לפחות 30000 אלף ק"מ על פי ההתרשמות שלי ושל בני.

כמו כן היו חסרים 4 ברגים שמחזיקים את כיסוי המגן חום על סעפת הפליטה.

אני חייב לצין שהרכב טופל על ידנו בזמן תקופת האחריות במוסכי פיאט מורסים ולרוב זה היה במרכזי.

מה שבטוח הרכב הזה לא יראה יותר מוסך פיאט זה או אחר לטיפול ותקלות מכניות שונות

בתודה

משה גולדמן

סאן-טק מערכות

פורסם

עם כל הכבוד לשניכם, אין שום דרך שבעולם שתוכלו לשער או לדעת כמה זמן הפילטר אויר הזה ישב שם בפנים וכמה קילומטרים הוא עבר.

העניין מושפע קשות מדרכי הנסיעה של הרכב (עירוניות או בין עירוניות) ואילו גם פילטר חדש יכול להתלכלך תוך זמן קצר ב"שחור" רק אם יסע בעיר (במיוחד אחרי אוטובוסים :p ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפי אדם מאוד מקצועי שראה את זה זה לא הפעם הראשונה שהוא רואה דברים כאלו והוא סיפר לי על דברים דומים שקרו לו מתחת לעינים כשהיה בוחן רכב במוסכי חוץ.

כמו כן גם בנו של האדם הזה ראה את זה ואמר שלא הוחלף שם פילטר אוויר המון זמן וזה לא מתאים לק"מ המדובר.

יש תופעה של גניבת חלקים במוסכים בזה אני בטוח השאלה אם עוד מישהו נתקל בזה במוסך פיאט מרכזי או כל מוסך אחר בכל חברה.

פורסם

כן, זה לא חדש במוסכים של פיאט.

אני ממליץ מניסיוני על שני מוסכים טובים לפיאט.

האחד ביהוד, מוסך שמשון. השני בתל-אביב, מוסך אמיר.

כל השאר, באייקון אחד: :conf:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טיפול לקוי [מעבר לחוסר הבנה] נובע לעיתים תכופות [מידי] משיטת "הסרט הנע" המונהגת במוסכים מרכזיים. הרבה רכבים,מעט סבלנות , וקוצר באורך-רוח.

מניסיון- הדבר הטוב ביותר הוא מוסך אישי ותומך , שאינו מחפש לעשוק בכל הזדמנות. המוסכים המרכזיים [לא רק פיאט אגב] כבר מזמן לא רואים את המוניטין שלהם כמעלה..שיבושם להם.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

כמי שמטפל במאות מכוניות פיאט פונטו,ישנם שמגיעים לאחר שנה והמסנן מלוכלך מאוד ושחור כמו שתיארת.

ויש שגם לאחר כ-15000 ק"מ המסנן בסך הכל מלא בחול וניראה נקי.

מכך להקיש ולהכליל שלו הוחלף המסנן רחוקה הדרך.

מציע לך לאחר נסיע של חצי שנה תוציא את המסנן החדש , ותבדוק איך מצבו וציבעו.

נתי קובלנץ

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
כמי שמטפל במאות מכוניות פיאט פונטו,ישנם שמגיעים לאחר שנה והמסנן מלוכלך מאוד ושחור כמו שתיארת.

ויש שגם לאחר כ-15000 ק"מ המסנן בסך הכל מלא בחול וניראה נקי.

מכך להקיש ולהכליל שלו הוחלף המסנן רחוקה הדרך.

מציע לך לאחר נסיע של חצי שנה תוציא את המסנן החדש , ותבדוק איך מצבו וציבעו.

נתי קובלנץ

שלום נתי קובלנץ ומה שלומך!!!

בחיים לא תנחש מי אני אבל אתה מכיר אותי בתור ילד :-) .

עבדתי במוסך של אבא וסבא שלך יחד עים רפי לין בשנת 1968 .

עברו כצת מים בירדן מאז :-) .

בכללי אתה צודק במיקרא הזה לא כי אם היתה רואה את הפילטר גם אתה לא היתה מאמין שהוחלף כי הוא היה פשוט סתום 100% ושחור לא מאבק.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

זה נתי קובלנץ אחר שאמנם הנו קרוב משפחה של נתי שעבדנו איתו ביחד ונתי, חבר הפורום,

גם הוא מכונאי רכב ובעל מוסך עם התמחות מיוחדת במכוניות פיאט והכרתי עוד את אביו מלפני 43

שנים (אני עתיק).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
לפני כשנה וחצי הוכנסה מכונית פיאט פונטו ספייס 2002 למוסך מרכזי לביצוע טיפול 40000

בטיפול מחליפים גם פלאגים ופילטר אוויר וכמובן שמן ופילטר שמן.

אתמול הרכב הגיע לידיו הנאמנות של בני.ל לצורך החלפת רצועת טיימינג ועל הדרך טיפול קטן של שמן ופילטר שמן.

כמו כן היו חסרים 4 ברגים שמחזיקים את כיסוי המגן חום על סעפת הפליטה.

אני חייב לצין שהרכב טופל על ידנו בזמן תקופת האחריות במוסכי פיאט מורסים ולרוב זה היה במרכזי.

מה שבטוח הרכב הזה לא יראה יותר מוסך פיאט זה או אחר לטיפול ותקלות מכניות שונות

בתודה

משה גולדמן

סאן-טק מערכות

בשנה וחצי יכולים לקרות הרבה דברים, הלא כך?

אביחי

פורסם

אני לא מבין אנשים לפעמים...

אני היחיד שעומד ליד הרכב בזמן כל הטיפול ובודק שהכל מבוצע כמו שצריך?!

מה עובר עליכם, אנשים?

זה הרכב שלכם, הבטיחות שלכם, הרכוש שלכם!

למה להפקיר אותו...?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש מוסכים שלא מסכימים שתעמוד לידם

אני חייה לעמוד ולו רק להשגיח, לפעמים שוכחים שלא בכוונה תחילה.

בכל אופן במיוחד במורשים לא מסכימים שתעמוד, למורשה כזה אני לא נכנס. המורשה היחיד שאני נכנס אליו זה הילוך שישי וגם שם אני משגיח ולא בגלל רמת המכונאים (שאגב שם היא מאד גבוהה) אלא בגלל שהם דואגים לפוצץ לך את האוטו במדבקות שלהם

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

תמיד אפשר לשמור מרחק, ולא חייבים לעמוד מתחת לליפט.

אני בחיים לא אטפל במוסך שלא יתן לי את האפשרות להיות נוכח בטיפול.

• תוכן חדש...