Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספר רכב לקמארו 1992

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש אוליי ספר רכב לקמארו rs 92 ויכול לתת לי לצלם אותו, או אוליי להפנות אותי לאתר שניתן

להוריד ממנו ספר כזה שמראה את כל חלקיו ומיכלוליו של הרכב הנ"ל?

אגב רצוי שיהיה באנגלית עם איורים ותמונות אבל גם בשפה אחרת יתקבל בברכה

תודה מראש לכולם ושבוע טוב

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

עשיתי חיפוש קטן ומצאתי ספר רכב לרכב שאני מחפש באתר של אמזון ,

יש פה מישהו שהזמין מהאתר הזה פעם ספר או משהו אחר ומכיר את הפרוצודורה שצריכים כדיי לבצע

הזמנה שכזאת?

יש לי בקשה קצת חריגה מכיוון שאין לי כרטיס אשראי ואין לי מושג איך מזמינים דרך האתר אז בבקשה

מי שמוכן להזמין עבורי ספר בתשלום מזומן מראש כמובן ומכיר טוב את האתר ואיך מזמינים ממנו מוזמן

לכתוב לי פה או בפרטי את הנייד שלו ואני אצור איתו כבר קשר לפרטים

תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הזמנתי ספרות לקאמרו ולמוסטאנג שלי חופשי מהאתר של אמזון.

אבל לצערי לא נתקלתי באפשרות להזמין בלי כרטיס אשראי שם.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
הזמנתי ספרות לקאמרו ולמוסטאנג שלי חופשי מהאתר של אמזון.

אבל לצערי לא נתקלתי באפשרות להזמין בלי כרטיס אשראי שם.

אני יודע שאפשר להזמין רק באמצעות כרטיס אשראי אך מכיוון שלי אין כרטיס אז ביקשתי אם מישהו

מוכן להזמין עבורי עם הכרטיס אשראי שלו וכמובן שלפניי ההזמנה יקבל ממני את הסכום מראש ובמזומן

ככה שאין לו מה להפסיד ואת המישלוח ישלח אליי לכתובת שאני אתן לו כאשר ניפגש הבנת את כוונתי?

אגב איזה שנה הקמארו שלך אוליי תוכל לעזור לי?

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...