Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת מינהלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובתי בגוף ההודעה בכחול.

השאלה היא שאלה של מימשק.

מה שייצא הוא שמבין כל הנושאים בפורום, דווקא הדביקים יהיו חסויים (במובן הפיזי של המילה) תחת הכותרת הדי סתמית (בני אני סומך עליך שאדם חכם כמוך ימצא כותרת מעניינת) : אינדקס השרשורים. ברגע שהם יהיו כשאר הנושאים אז כשיגיבו בהם הם יקפצו לעמוד הראשון.. זה יגרום גם למשתמשים חדשים לפרסם את המסרים שלהם באינדקס הכללי ולי להסתבך עם תזוזות ומחיקות. לאט לאט אנשים ילמדו ויתרגלו (כמו כל דבר בחיים.).תמיד נרצה להגיע ליעד בלחיצת מקש אחת ולא שתיים (דרך לינק). מי שיש לו בעיה ללחוץ עוד הפעם יכול להוסיף את הדביק לרשימת המועדפים אצלו במחשב. במקום זה, אם נשאיר את כותרות השירשורים הדביקים בראש הדף, הם יבלטו ויקפצו לעיניים. מימילא ברגע שמגיבים בשרשור הוא קופץ ובולט לעיניים...

ההצעה שלי היא להשאיר את הדביקים הבאים עם כותרותיהם:

אודות הפורום, המועדון וכו'.

שוקעתיק: מכוניות וחלפים למכירה

ספרות רכב ומחירון קראוס

משאיות

הדביק החמישי יישאר לרזרווה...

מה דעתכם?

אם נצטרך לפתוח את ההודעה עצמה בכדי לראות איזה שירשור מסתתר מאחוריה - צודק בני שזה לא יהיה נח לשימוש.

בדר"כ לא משתמשים במה שלא נח.

אבי.

סך הכל כ"א נכנס לשירשורים שמעניינים אותו..... מי שמתעצל להכנס לנושא שמעניין אותו מפסיד. השירשורים האלו הם שירשורים שכ"א(/רובנו) מאיתנו משתמש בהם.

כמובן שהם יעלמו רק במידה ולא יכתובו בהם, ואז הם יעברו לעמודים הבאים ובמקום לחפש אותם הם יהיו בדביק: הנושאים הנידונים ביותר בפורום (לדוגמא).

בנוסף השרשורים החדשים שהצעתי לפתחו ימנעו מאיתנו לחזור על עצמנו.

אני בעד הצעתו של "ילד היום-הולדת" אבי נוף, למעט שירשור האופנועים שממילא "יבש" למדי. כשהאופנוענים יתרגלו לרעיון (בעזרת מחיקות) כמו אנשי המשאיות השרשור יתעורר קצת לדעתי.

לגבי הצעתו של kobyiso לתתי פורומים - אני לא בעד. אני מעדיף מקום אחד שבו אצטרך לשוטט, ולא פיצול לכמה תתי-פורומים. מסכים עם כל מילה

בברכה,

קובי

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...