Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן "לחשוף" פעילות אשר נעשית לאחרונה על-ידי מספר נוגעים בדבר - הקמת אגודת נהגי מרוצי דראג ישראלית.

במשך תקופה ליקטנו תקנות אמריקאיות ואירופאיות וביצענו התאמות ראשוניות רלווטיות לישראל, תקנות אשר עוד ישונו ויותאמו בהתאם לחוק ולנהלים אשר ייקבעו בחוק וע"י העמותות הרלוונטיות.

בתקופה הקרובה יסתיים תהליך הקמת העמותה ויפורסם התקנון, זאת לקראת פתיחתה להצטרפות חברים חדשים אשר רואים את עצמם פעילים במרוצי דראג בישראל, אם באופן ישיר או עקיף.

אנו שוקדים על מענה לכל סוגי הקטגוריות הרלוונטיות, תחת הקפדה על תקנות הבטיחות המחמירות, במטרה לפתוח את עולם מרוצי הדראג לנהגים חובבנים ומקצועיים כאחד.

בשלב מכריע זה, צוות הפעילים הנוגעים בדבר כיום (אריק (מוכר כאן כ- madmax), בן ארד, בעל ניסיון עשיר בתחום מרוצי הדראג בארה"ב, ליאור ברוך ועוד מספר חובבי רכב בעלי ידע וניסיון רב בתחום זה ובעולם המוטורי הישראלי) זקוק לכם, אלו אשר רוצים לקחת חלק פעיל בניהול והפעלת העמותה, כאמור באופן פעיל, ישיר או עקיף.

התהליך נמצא כאמור בשלב מתקדם, והודות לחוק המוטורי החדש והפעילות האמיצה והמבורכת של עמודת נהגי המרוצים ועמותת נהגי האופנועים בישראל (אשר בלעדיהם לא היינו מגיעים לרגע זה) העלינו הילוך (קוויק-שיפט) בכל הקשור לנושא.

אלו המעוניינים ליצור קשר בנושא ולקבל פרטים נוספים, מוזמנים ליצור איתי קשר טלפוני ב- 054-4554944 או באמצעות המייל [email protected] .

בברכה,

ליאור ברוך.

IDRO - Israel's Drag Racing Organization (שם עמותה זמני)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ברכות לעמותה החדשה עלו והצליחו!

ברגע שהעמותה תרשם כחוק ברשם העמותות, אתם מוזמנים לקחת חלק בהתאחדות שהוקמה בימים

אלה.

לספורט הדראג יש מקום נכבד כחלק אינטגרלי מספורט מוטורי תחרותי בעולם הרחב ואנו מקדמים זאת

בברכה.

לכל עזרה שמתבקשת אנו נכונים לעזור

בברכה ובהצלחה

דני לוי

יו"ר עמותת נהגי המירוצים

מירוצי מכוניות

פורסם

חבר טוב שלי העלה בפני את התסכול הרב,

שהחוק הספורט מוטורי שעבר בכנסת כביכול, לא יעזור לו ולחבריו, חובבי "מירוצי הרחוב". (דראג),

בגלל אי אלו בעיות של הכנת רכב לעלות על מסלול..

אמרתי לו לנסות ולפתוח עמותה חדשה שתקדם את זה, אבל הנה, אני רואה שמישהו הקדים אותו!

חחח,

בהצלחה!!!!!! אני מוכן לעזור בכל דרך אפשרית שאני יכול!

אחסון לאתר או מה שתצטרכו בכיף!

פורסם

מירוצי רחוב עם כל ה"מגלגול" הזה , זה לא כאן.

עץ האורות מזנק, אין "לא הספקתי לא הייתי מוכן"... ראשון שני שלישי 400 מטר -כל המירוץ בין 8 ל 17 שניות. התוצאות ברורות לכל ומתועדות. אין יותר "נתתי לו רכבת לא נכון / כן נכון 2 מכוניות הפרש 4 מכוניות בלה בלה בלה"

כאן המשפט "זה לא משנה אם זה אינצ' או במייל... נצחון זה נצחון" בא למשחק.

Dragracing זה אחד משלשת הענפי ספורט מוטורי הכי פופולרים בעולם.

ואחרי autox (ג'ימקאנה) זה ההכי נגיש לכולם עם הכי פחות בלאי לרכב.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

[QUOTE=Gargoyle]חבר טוב שלי העלה בפני את התסכול הרב,

שהחוק הספורט מוטורי שעבר בכנסת כביכול, לא יעזור לו ולחבריו, חובבי "מירוצי הרחוב". (דראג),

אמרתי לו לנסות ולפתוח עמותה חדשה שתקדם את זה, אבל הנה, אני רואה שמישהו הקדים אותו!

דראג אינו מירוצי רחוב ואינו "פתיחות", זה ענף ספורט מכובד עם קטגוריות, אמצעי מיגון ובטיחות כמו

שכתוב בספרים.

חבורת מירוצי הרחוב יאלצו להטמע בין העוסקים בספורט תחרותי לפי כל הכללים או להמשיך לתחר בצורה פרטיזנית ולא חוקית, אלה שיבחרו להמשיך במירוצים, תאוצות, בלילות חשוכים בצורה לא חוקית אינם בבית סיפרנו ולעולם גם לא יהיו.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
Eריק, אפשר גם מכוניות "funny ccars" עם שילדת צינורות או רק מכוניות סידרתיות עם שיפורים ?

התקנות יפורסמו בעתיד הקרוב, לרבות הקטגוריות ותקנות הבטיחות, על-פי הסטנדרטיים הבינ"ל.

בואו לא נתחיל עם שאלות ה"לסיביק של אחותי יש מדבקת ריגר, אם אני עושה לה כלוב וקסדה של אופניים בראש טוב אני יכול להתחרות?" ;-) עוד קצת...סבלנות... זה כבר כאן.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
כל המירוץ בין 8 ל 17 שניות.
ואני אומר: כל המירוץ בין 4.5 ל-17 שניות. נציב את הרף גבוה כבר מההתחלה... Look Out, טוני שומאכר!

עלו והצליחו. כל הכבוד על ההתארגנות.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
[QUOTE=Gargoyle]חבר טוב שלי העלה בפני את התסכול הרב,

דראג אינו מירוצי רחוב ואינו "פתיחות", זה ענף ספורט מכובד עם קטגוריות, אמצעי מיגון ובטיחות כמו

שכתוב בספרים.

חבורת מירוצי הרחוב יאלצו להטמע בין העוסקים בספורט תחרותי לפי כל הכללים או להמשיך לתחר בצורה פרטיזנית ולא חוקית, אלה שיבחרו להמשיך במירוצים, תאוצות, בלילות חשוכים בצורה לא חוקית אינם בבית סיפרנו ולעולם גם לא יהיו.

דני לוי

למיטב ידעתי, בחו"ל, הדבר היחיד שמפירד בין מירוצי הרחוב לדראג,

זהו המיקום.

ברור לי ללא ספק מהו דארג ומהם מירוצים רחוב למעשה יותר פתיחות במירוצי הרחוב, מכוון שלא קיים בספורט הדראג המושג גלגול (למי שמבין עניין)..

חקרתי קצת את הנושא מכוון שמשום מה זה היה לי ברור מהו מקור הדראג,

אז ככה, יש המון תאוריות שנוגעות למהיכן נגזבר מושג הדראג, אז חלק מהן אומרות

שה Main Drag הוא חלק ראשי בכביש הראשי של העיר שמתאים לרוב ל2 מכוניות, זה תשובה גאוגרפית, המיקום הוא ההקשר לDRAG.

תשובה אחרת הנוגעת לקשר המכני, הוא drag the gear במילים אחרות (בעברית), הכוונה היא לגרור את ההילוכים, במירוץ מסוג זה, מושכים את ההילוכים..

בכל אופן, ההקשר בין דראג למירוצי הרחוב הוא לדעתי שפעם מירוצי הדראג פשוט התחילו ממירוצי רחוב.

אני בעד מירוצי הדראג, להוציא את המירוצים המסוכנים מהרחוב, אבל אישית, אני לא מאמין שמישהו ישים את הכסף על מנת לבנות מסלול דראג אמיתי בארץ, אבל הלוואי,

דבר נוסף ש"מטריד" אותי, זה שלמיטב ידעתי, סעיף 12 (אם אני לא טועה) בחוק הספורט מוטורי מציין את ההגדרה של רכב מירוץ, ולצורך העניין, במילים פשוטות, רכבים "רגילים" (לא מותאמי FIA או בטיחות) לא יוכלו לעלות על המסלול, ובמידה ומישהו כן ישקיע כזה סכום כסף, המדינה לא תאפשר לו לעלות איתו בחזרה על הכביש. לכן זה תחום שאם אני מבין נכון, הוא מועד ליפול.

תקן אותי בבקשה אם אני טועה דני, אני מקווה שאני טועה.

אני כולי תקווה שהספורט הזה ישתרשר עמוק בארצנו! (מירוצי הדראג)

*ואם מישהו לא שם לב, דיברתי על חבר שלי שהוא מחובבי* מירוצי הרחוב, (וכמו שרואים, יש הקשר)

נא לא לקטול אותי למוות בפעם הבאה.

תודה ;-)

עמרי.

חי את החיים בכיף!

(נ.ב. טוני שומכר, 330MPH במירוץ דראג - 528קמ"ש בערך.)

פורסם
למיטב ידעתי, בחו"ל, הדבר היחיד שמפירד בין מירוצי הרחוב לדראג,

זהו המיקום.

זה בערך כמו לומר שהדבר היחיד שמפריד בין נסיעה בנס-הרים ל-WTCC זה המיקום.

אישית, אני לא מאמין שמישהו ישים את הכסף על מנת לבנות מסלול דראג אמיתי בארץ,

דווקא הרבה יותר פשוט וזול מלהקים מסלול מירוצים רגיל.

דבר נוסף ש"מטריד" אותי, זה שלמיטב ידעתי, סעיף 12 (אם אני לא טועה) בחוק הספורט מוטורי מציין את ההגדרה של רכב מירוץ, ולצורך העניין, במילים פשוטות, רכבים "רגילים" (לא מותאמי FIA או בטיחות) לא יוכלו לעלות על המסלול, ובמידה ומישהו כן ישקיע כזה סכום כסף, המדינה לא תאפשר לו לעלות איתו בחזרה על הכביש. לכן זה תחום שאם אני מבין נכון, הוא מועד ליפול.

ואיך זה שונה מכל שאר תחומי הספורט המוטורי? מה שאמרת נכון לכולם לפי ההגדרה הנוכחית (שאינה מאפשרת, נכון להיום, עלייה עם סתם רכב על מסלול כלשהו. נקווה שזה ישתנה). ובכל מקרה, אם עוד לא הפנמת עד היום - ספורט מוטורי זה עסק י-ק-ר. גם דראג.

בשביל להתרות במירוצים - מכל הסוגים - תצטרך להשקיע ברכב ייעודי, לא משהו שתוריד מהכביש לצורך אותו מירוץ. אין מה לעשות (בינתיים).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

כל הכבוד לכם על ההתארגנות !

אני כבר מחכה ליראות איזה מפלצות יבנו פה בארץ ..:twisted:

נ.ב : ליאור עכשיו אני מבין למה אתה מחפש אסקורט דור ראשון :wink: ..

יוגב

• תוכן חדש...