Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

anti rust מאיפה קונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברצוני לקנות את ה -anti rust אבל משום מה בכל מקום שאני מגיע אליו הם לא יודעים על מה אני מדבר .

בנוסף קצת מידע על החומר כמו איך הוא בא : נוזל או ספריי?

האם יש בצבעים ?

ומאיפה קונים ?

וכמה עולה?

ולכמה הוא מספיק ?

נ.ב.

אני מהרצליה

בתודה ליאור

פורסם

אם אתה מדבר על נוזל anti-rust לרדיאטור, יש את prestone (מגיע בגאלונים צהובים).

בד"כ קוראים לזה מים ירוקים או antifreeze ויש בזה גם חומרים שמשמשים בתור antirust.

אפשר להשיג בחנויות חלפים לרכב כמו דיסקל

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

למה בידיוק אתה צריך את החומר, ש מה יעשה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

החומר הזה לו-דווקא מגיע בספריי. אני מאמין שתצליח למצוא אותו בחנויות לחומרי בניין\צבעים. אם לא אז בטח באוטו -דיפו.

אני מכיר את החומר הזה במיכל שמורחים אותו באמצעות מברשת.

פורסם
שלום!

בנוסף קצת מידע על החומר כמו איך הוא בא : נוזל או ספריי?נוזל למריחה עם מברשת.

אני נתקלתי בחומר הזה ברשת "שזר",זו רשת לכלי עבודה וכולי.יש כמה סוגים ובנפחים שונים,2 הסוגים שהתנסיתי איתם הם של טרטל ווקס ושל האמרייט,KURUST שם המוצר(של הטרטל אני לא זוכר.מצד שני רשום עליו בענק באנגלית-ממיר חלודה...)המחיר בין 60 ש"ח(טרטל)ל-48 ש"ח(המרייט)

האם יש בצבעים ?

לא.לאחר מריחה על החלודה המתכת משנה צבע למעין חום\שחור\תכלחל,תלוי בסוג הפח של האוטו,ככה ששאלתך לא רלוונטית.

ומאיפה קונים ? וכמה עולה? כבר עניתי על זה

ולכמה הוא מספיק ?להרבה.מספיקה כמות קטנה יחסית כדי לטפל בשטח גדול.אם הייתי זוכר לצלם את פרוייקט החלודה באסקורט של חבר שלי היית רואה לכמה זה מספיק,ועוד נשאר כמעט חצי מיכל.תוכל לכסות עם בקבוק כזה איזה רבע אוטו...

נ.ב.

אני מהרצליה אני מחיפה.אני לא יודע אם יש שזר לידך.SORRY

בתודה ליאור

למה אתה צריך את החומר? בתור אחד שניסה אותו אולי אוכל לתת לך עוד עצה או 2...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ממיר חלודה ואנטי-ראסט זה שני מוצרים שונים לגמרי, ורצויי גם שתלמדו להבדיל בינהם.

ממיר חלודה (rust converter) זה חומר שאוטם את החלודה ומונע המשך התחמצנות של המתכת ע"י יצירת שיכבת מגן. הפעולה של החומר היא זמנית בלבד, ויש לחזור עליה פעם בכמה זמן. במיוחד אם הכנת פני השטח לא בוצעה כראויי. בא בדר"כ במיכל פלסטיק עם מברשת.

81.gif

אנטי- ראסט (anti- rust) זה צבע הבסיס שצובעים כשכבה ראשונה לפני הנחת שכבת הצבע עצמו. החומר ידוע גם בשמו היותר נפוץ "פריימר" (praimer), אותו הצבע האפור שצובעים איתו כדי למנוע הווצרות חלודה מתחת לשכבת הצבע, וכדי לאפשר לצבע התחברות טובה יותר לפני השטח של החומר הנצבע. הפריימר בא גם כתרסיס ("ספריי") וגם בפחיות לצביעה עם מברשת או אקדח צבע.

38.gif

אין לבלבל בין החומרים כי הפעולה שלהם שונה לגמרי אחד מהשני. ויש להקפיד על שימוש נכון בשמם של החומרים, כדי לקבל מהמוכר את החומר הרצויי, ולא לבלבל לו (וגם לנו) את השכל עם משחקי ניחושים.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

שלום לכולם,

איפה ניתן לקנות את הממיר חלודה?

אני גר באזור השרון

תודה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...