Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך למיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברשותי מיני משנת 83' ואני מחפש מוסך טוב ואמין, למישהו יש הצעות?

א. טוב שיש לך מיני

ב. מוסך טוב למיני אין יש אנשים שיודעים לעבוד על מיני אבל כבר לא אוהבים את זה כי זה קטן ולא נוח לעבוד על האוטו

ג. אתה יכול ליצור איתי קשר בכול זמן 050-7546560

ובאותה הזדמנות להצתרף למפגשים שאנחנו עושים מדי פעם עם המיני

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

יש כבר שירשור על הנושא הזה

יש מוסך שמטפל במכוניות אספנות בת"א.

מוסך קובלנץ בנמל ת"א הישן .הם מטפלים ברכב שלי והם פשוט גדולים.

ירון

פורסם
יש כבר שירשור על הנושא הזה

יש מוסך שמטפל במכוניות אספנות בת"א.

מוסך קובלנץ בנמל ת"א הישן .הם מטפלים ברכב שלי והם פשוט גדולים.

ירון

ירוני מוסך קובלנץ הוא מוסך פיאט אבל צריך ליבדוק אולי אכן הוא יהיה מוכן לטפל במיני.

לא יודע מבחינת "טוב ואמין", פשוט לא מכיר - אבל ברחוב שונצינו בתל אביב, מימין ליד הדואר יש את מוסך רם, אשר אצלו ראיתי פעם שורצות מיני ורובר.

ירחמיאל:

מוסך רם הפסיק להיתעסק עם מיני (וחבל) כי את הפרסום הם השיגו בעיקר בעבודה קשה.היום מוסךרם משמש כמוסך כלילי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

לדעתי הכי טוב, אמין ומאתגר זה לקנות ספר רכב (היינס לדוגמא) וארגז כלים וקדימה לעבודה.

אם אתה בכל זאת מחפש מוסך אז מוסך איילון ברחוב הירקון בבני ברק (רק מכיר את המקום אין לי המלצות טובות/רעות).

בהצלחה

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

הירקון 18 בני-ברק, תבקש את אבי,

לפחות לי ולעוד חבר שאני מכיר, הוא טיפל במיני ואין סיבה שהוא לא יטפל גם לך :lol:

פורסם

משה מוסך קובלנץ הראשון לפיאט אבל הוא מטפל בכל הרכבים וגם במיני

ירוני מוסך קובלנץ הוא מוסך פיאט אבל צריך ליבדוק אולי אכן הוא יהיה מוכן לטפל במיני.

ירחמיאל:

מוסך רם הפסיק להיתעסק עם מיני (וחבל) כי את הפרסום הם השיגו בעיקר בעבודה קשה.היום מוסךרם משמש כמוסך כלילי.

פורסם

תודה על כל התשובות!

ברשותי ספר רכב ואף ידע מכני לא מועט, אך ישנן דברים רבים שרק המוסך מסוגל לפתור: כלים מיוחדים (ליפט וכדומה), ידע מכני יותר גדול, השגת חלפים ביתר קלות וכמובן זמן שלאף אחד מאיתנו אין (משפחה, עבודה ולימודים).

• תוכן חדש...