Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XR3I RS TURBO אדומה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תסדר לו את התא מנוע יפה עם מכלולים איכותיים ,עם קירור טוב (רצוי גם קירור שמן),שים אינטר קולר במיקום טוב,תשאף ל160-170 סוסים ותהיה מבסוט עד השמיים.

היה לי את זה . לא כייף .

עם 160-170 הרכב לא זז... אולי בסטנדרטיים שלי , אבל זה לא מרגש ולא כלום .

230-240 כ"ס כבר מתחיל להיות חיוך , לא פחות מזה...

קח בחשבון כשתרצה למכור את הרכב לא כל אחד ירצה רכב 300 כוח,אף אחד לא יחזיר לך רבע מההשקעה,אבל יש יותר אנשים שירצו פורד מושקעת עם 160-170 כוח כי זה יותר סביר,ה"נזק" של ההשקעה ל160 כוח בזמן המכירה יהיה הרבה פחות מהשקעה של 300 כוח.

תכלס צודק , אבל אם כבר אתה חושב על המכירה עוד לפני שקנית אז לדעתי קנה מאזדה 3 או לאנטיס , הם עפות כמו לחמניות חמות .

בכלל אוטו ספורט זו השקעה , אז למה לך ?

חלקים , ירידת ערך , שלא לדבר על שמן מיוחד או דלק בכמויות לא סבירות...

אני במקומך הייתי מתבייש להגיד את זה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
עזוב אותך 300 סוסים ,הרכב הנעה קדמית.

תסדר לו את התא מנוע יפה עם מכלולים איכותיים ,עם קירור טוב (רצוי גם קירור שמן),שים אינטר קולר במיקום טוב,תשאף ל160-170 סוסים ותהיה מבסוט עד השמיים.

קח בחשבון כשתרצה למכור את הרכב לא כל אחד ירצה רכב 300 כוח,אף אחד לא יחזיר לך רבע מההשקעה,אבל יש יותר אנשים שירצו פורד מושקעת עם 160-170 כוח כי זה יותר סביר,ה"נזק" של ההשקעה ל160 כוח בזמן המכירה יהיה הרבה פחות מהשקעה של 300 כוח.

כיוון מחשבה נכון

אסור לשכוח שמדובר ברכב משנות ה-80 , פורד כבר לא מייצרת חלקי חילוף

זאת הרפתקאה לא קטנה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
כיוון מחשבה נכון

אסור לשכוח שמדובר ברכב משנות ה-80 , פורד כבר לא מייצרת חלקי חילוף

זאת הרפתקאה לא קטנה

מלבד מיכלוליי המנוע עצמו כל שאר החלקים הם של אריקה רגילה ( לא נעים להגיד )

ובוא נגיד שאנחנו כבר רגילים לעשות הסבה של בלוקים וראשים אטמוספריים למוגדשים , כולל קדיחה בבלוק למעבר שמן מהטורבו ישר לקרטר וכו'...

לגבי חלקים שיודעים שיהוו מגבלה אז מחליפים למחוזקים . כמו כל רכב חדש .

מה שאתם לא מבינים זה איזה תחושות הרכב הזה נותן , שום רכב מוגדש לא מעביר את התחושות האלה . נקודה .

וזה למעשה הקסם של הרכב .

לא משנה כמה סוסים יש לרכבים שלידך , חזקים יותר , חזקים פחות , ה RS TURBO נותנת תחושה ששום בת זונה לא נותנת . ותאמינו לי שנסעתי על רכב אחד או שניים .

אל תשכחו,

פורסם

יאשה תאמין לי גם אני קניתי אוטו נדיר שהיה גמור ועמד באיזה פינה ליד מוסך באיזה חור.

כל שקל שאני שם עליו בכיף,השגתי מנוע מקורי החלפתי טורבו שיפצתי ראש,חלק פה בורג שם,סבבה,אלו דברים אלמנטריים,אני מחזיר לחיים את הרכב.

אבל אל תשווה ליבוא סטים מיוחדים שעולים הון,זה בכלל לא אותו דבר,ברור שאף אחד לא מצפה להחזיר את ההשקעה על רכב מסוג כזה,אבל בוא לא נגזים.

לא דיברתי על צריכת דלק וטיפולים שוטפים,אל תגזים,אלו דברים בסיסיים.

ברגע שרכב מקבל קיטים מיוחדים ומוציא הספקים גבוהים,הוא נהיה בלתי נסבל לאחזקה מבחינת יומיומית,לקחת בחשבון שבגדישות חזקות הטורבו הולך מהר? נראה לך שלבנאדם יש עצבים לחפש מגדש כל כמה זמן?

אין יותר ממני שאוהב מכוניות כאלו,אבל צריכים גם שיקול דעת,יש כאלו שמחזיקים רכב שני "לרייסים" ואנאערף מה, במקרה כזה אני אבין למה צריך כלכך הרבה כוח,אבל נראה לי שהבחור יותר בכיוון של נסיעה יומיומית.

פורסם
ברגע שרכב מקבל קיטים מיוחדים ומוציא הספקים גבוהים,הוא נהיה בלתי נסבל לאחזקה מבחינת יומיום,לקחת בחשבון שבגדישות חזקות הטורבו הולך מהר? נראה לך שלבנאדם יש עצבים לחפש מגדש כל כמה זמן?
מבחינת דלק , הוא יאכל יותר . אין ספק בכלל .

לגבי טורבו ,

הרכב מגיע מהחברה עם T3 , זה גדול לנפח הזה... הטורבו הזה יכול לגדוש וטורבו לא "הולך" כל כך מהר , במיוחד לא אם אתה מכבה אותו בזמן או מאיץ אם הרכב לחילופין לאחר שהשמן כבר הגיע לטמפ' עבודה כמו שצריך .

לגדוש יותר מדי הוא לא יכול מבחינת המיכלולים שיש לו ספציפית על האוטו . אבל זה כבר משהו אחר .

וטורבו , אני אביא ח-ד-ש בזול יחסית . או משומש יותר בזול . יש קשרים ברוך ה'...

אין יותר ממני שאוהב מכוניות כאלו,אבל צריכים גם שיקול דעת,יש כאלו שמחזיקים רכב שני "לרייסים" ואנאערף מה אז אני אבין למה צריך כלכך הרבה כוח,אבל נראה לי שהבחור יותר בכיוון של נסיעה יומיומית.
זה עוד דבר שיפה ב RS ,

למרות שאין הגה כוח , ההגה הוא קל לסיבוב יחסית ואתה לא צריך להיות כל היום בחדר כושר כדי להצליח להחנות .

קלאץ קראמי ברכב הזה משום מה "רך" ממש , לא נקודתי , ישנה אפשרות "גלישה" ואין שום "פצצה" לאחר העברה מהירה או זריקת קלאץ בגיר .

דוושת הגז מאוד רכה וככה גם הקלאץ .

בקיצור רכב לכוסיות :roll:

ולמה צריך הרבה כוח ?

לא צריך .

אבל זה כייף... למה אתה צריך רנו 5 טורבו ?

אתה חייב את ה 120 סוסים והתאוצה החמודה הזאת ???? ( או יותר , אין לי מושג )

לא , יספיקו לך 45 סוסים לעלות את העליות של ירושליים , אבל זה כייף .

אני לא צריך להמשיך , נכון ?

אל תשכחו,

פורסם

בחייכם. במה אתם מתעסקים. FORD :!:

מי קונה פורד :?: (יודעים מה הראשי תבות :-) )

רכב לא חזק, לא אוחז, מתקלקל, לא יפה.

קנו משהו רציני. יפני :!: תנו בראש

(רק ממתין לראות את התגובה הרועשת של יאשה ;-) )

• תוכן חדש...