Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיק אפ בארים באזור תל אביב \ חיפה (אני יודע שאין קשר בין שתי הערים)

מכירים את הז'אנר? מכירים פאבים כאלה?

ספרו לי על זה כאן!

אבל רק פאבים של אנשים ישרים, לא חובבי אותו המין:?

אלא אם כן זאת בחורה, והיא בי, ויש לה אחות תאומה

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנסקי.

קרפל בהרצליה.

מיזוארי בהרצליה.

כל הבארים כמעט בנמל תל אביב.

מועדון ארוחת הבוקר.

וויסקי גוגו.

האטורי אנזו בהרצליה (לאוכלוסיות מסוימות :-)).

יש עוד רבים וטובים... השאלה היא לא מה מוגדר כ"פיק אפ" , אלא האם יש לך יכולות "פיק אפ".

(שימו לב, זהו ת'רד בתחום הרכב...)

:-)

פורסם

מקום שגברים באים אליו כי הם חושבים שהם ישיגו זיון מכיוון שהמקום מוגדר "פיק אפ בר" ובחורות באות בגלל שהן יודעות שגברים באים כדי להתחיל איתן.. ולכן קוראים למקום "פיק אפ בר".

רגע, מה היה קודם, הביצה או התרנגולת ??

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

גולדן בר בת"א.

בורדל ת"א, קרוב מאוד אליו.

להאטורי הנזו בהרצליה פיתוח כמו שאריאל אמר, צריך לבוא מוקדם המקום מתמלא מהר בפצצות א"י.

לידו יש את הFLOW, שזה יותר דאנס בר, אבל גם מקום נחמד.

פורסם

האטורי הנזו?

אותו האוטורי הנזו, יוצר החרבות מ kill bill vol.1?

:/

עמוס

בדיוק.

פרט לשם, כמה תמונות, אוסף חרבות עצום וברמנית שדומה פלאים לכוכבת הסרט...

אין שום קשר בין הסרט ל"פיק אפ". :wink:

(אריאל עושה פרסומת ?!)

אגב, הFLOW הצמוד להאטורי הנזו שייך לאותם בעלים.

2 אחים שהחליטו לעשות כסף במקום טוב, ומצליחים לא רע :)

:-)

פורסם

או קיי- למי שביקש הסבר מה זה פיק אפ באר:

לא שאני רוצה חלילה לצנן לך את ההתלהבות- אבל אם אתה לא מכיר פיק אפ בארים, אין לך כל כך מה לחפש בפיק אפ בארים.

אם אתה מחפש לזיין- סבבה.

מן הסתם תגלה ששירותים נועדו להרבה יותר מלעשות קקה (או קוקה לצורך העיניין). אם המטרה היא למצוא בת זוג, הסיכוי שלך למצוא שם מישהי די קלוש. אני לא יודע בן כמה אתה, אבל קח בחשבון שמשחק הפנויים פנויות של היום מאוד השתנה. (זה לא שאני בא ללכלך על פיק אפ בארים, כמה מהיציאות היותר בלתי נשכחות של חיי היו במיזוארי בנמל ת"א).

פיק אפ בארים זה סוג של המצאה שנועדה בעיקר לתושבי המרכז. פעם היה הרבה יותר קל להכיר מישהי או מישהו מכיוון שהסטנדרטים היו הרבה יותר נמוכים (לא נעים להגיד- אבל כל בחורה שאני מכיר מהחברות של אישתי לא מוכנה לצאת עם מישהו שאינו אקדמאי או לא נראה טוב.כל מפגרת שאבא שלה שילם לה כדי שתעזוב אותו בשקט ותעשה תואר קיקיוני בתולדות האומנות או BA כללי מחזיקה מעצמה חתנית פרס נובל לאסטרו פיזיקה. חלק גדול מהגולשים יגידו שזה שטויות אבל זה כנראה כי הם....או לא אקדמאים או נראים חרא, אבל תיכנסו פעם לאתר היכרויות באינטרנט ותראו- הדרישה היא אקדמאי דבר ראשון וישר אח"כ מגיעה הדרישה לשלוח תמונה.לא שלחת תמונה? סימן שאתה נראה רע. נראה רע? שיהיה לך חוש ההומור הכי סוחף בעולם, תהיה אימא תרזה, עדיין- לא מספיק).

אצל נשים הסטנדרטים לקבלה מאוד עלו מכיוון שיש הרבה גברים שדי חירבנו עליהן (שזה יכול להיות דווקא מעניין.ראיתי את זה פעם בסרט כחול) או שהן רוצות מישהו רציני למערכת יחסים ארוכת טווח- כיום היחס הוא בפירוש לטובת הגברים ואחוז די ניכר מהגברים כולה רוצים להביא בראש או שהם מתוסבכים רצח.

אצל גברים -או שמפחדים מקשר או שמפחדים ממישהי שישר תגרור אותם לחופה-או שבעיקר מפחדים ממישהי מסובבת בשכל .גם כשיש הרבה היצע נשים-למה להתפשר? אז תמיד אתה חושב שיכולה להיות יותר טובה .

למרבה הצער יש הרבה כאלה (שרוטות במוח).אין מה לעשות.אנחנו חיים בגוש דן בשנת 2005.

היכולות והסיכויים להכיר אנשים מאוד התמעטו בשנים האחרונות-גם מכיוון שאנשים מבלים הרבה יותר בבית (כן.זה אתם.אתם מול האינטרנט עכשיו, לא?) ,מכיוון שיש יותר השקעה בקריירה (היי טק. כבר לא עובדים עד חמש בערב) ומכיוון שמספר המעגלים החברתיים הולך ופוחת. זה לא שבגיל 25 אתה לפתע פוגש מאות אנשים חדשים כי התגייסת לצבא.מקסימום עברת מקום עבודה.

סצנת ההיכרויות החדשה-קרי האינטרנט- מאוד בעייתית. כל אתר יפרסם כמובן שדרכו יש חתונה או מינימום זיון- אבל במציאות יש סינון מאוד מאוד חזק. כאילו....אם אתה נראה בטטה אז מי תשלח לך פרטים?- בטטה ממין נקבה. ולמה שתרצה אתה לצאת עם בטטה ממין נקבה?!

אז מה לעשות שיש הרבה אנשים בודדים. חלקם משלימים עם זה יותר (אני התמקדתי בעיסוק במכוניות:-) ) וחלקם פחות. תשמע רדיו ותחנק מצחוק- כל שעה פרסומות לכל מני אתרי היכרויות, דייטים,פגישות עיוורות, אילמות וצולעות. ככל הנראה המכה החדשה היא להיות לבד.

אז מישהו עם שכל ורצון בריא לעשות כסף המציא פיק אפ בארים. שזה ברמת העיקרון מקום שבאים אליו אך ורק כדי להתחיל עם בחורות . המקום בנוי למפגשים מיניים-הבאר בנוי כך שכולם יוכלו לראות את כולם ולהיפך. אתה תראה שמגיעות לשם חבורות בנות וחבורות בנים.זה נראה כמו סצנת הפתיחה של "טרויה".שני מחנות עומדים לפני קרב וכל אחד שולח לוחם אמיץ שיתקל בצד השני.

הבעיה היא שכל העסק מכאני ודבילי. הבחורות שם טורפות גברים אחת אחת- או איזה מסכנה שנגררה למסיבה או כדי ללוות חברה רווקה נואשת שלה. תשכח מלמצוא שם איזה ילדה טובה.ילדה טובה נמצאת כרגע בבית,מזדיינת עם חבר שלה (סתאאם סתאאם.ילדות טובות לא מזדיינות.הן עושות אהבה.או לומדות למבחן.או סורגות) אם אתה לא יכול להתמודד טוב עם דחייה - אל תלך. זה ברוטאלי.

הגברים זה גם כן סרט. כל אחד יצא מהמכון לפני 10 דקות. כל אחד מושקע רצח.או שזה חבורות של מבוגרים מבחילים בגילאי 35 פלוס שנראים עלובים לבושים כמו בני 20 ומנסים בכוח להראות שיש להם כסף או שזה חבורות של ילדי טובים מרמת השרון שעושים קצת כסף בהיי טק ובאו להראות את זה- אבל בבסיסם עדיין מתנהגים כמו חבורות של חיות טרף . זה מזכיר מאוד מכירה של מכונית משומשת. לפני שמישהו בא לראות מנקים את האוטו בשטיפה,שמים ספריי על הצמיגים ומקווים לטוב.

הבעיה היא שזה גם קצת מגעיל וגם רוב הבחורות שמסתובבות שם כבר כל כך מתורגלות בקטע-שהן פוסלות בשניה -או לסירוגין מקבלות בשניה, והכל חארטה. ביננו....מי מסוגל להכיר בחורה על סמך זה שהיא יושבת חצי שתויה על באר ובוחרת בך מתוך עוד 200 איש. אולי למחרת היא תקום ותהיה אחלה בן אדם - אבל הסיכויים לכך קלושים מאוד- כי אם היא היתה אחלה בן אדם היא לא היתה הולכת לצוד גברים בפיק אפ באר. (שוב פעם.שלא תבין לא נכון. זה לא בדיוק הכניסה לגיהנום.גם אני יצאתי למקומות כאלה.אבל זו בהחלט התחושה הכללית).

עצה שלי- אם אתה מאזור הצפון- תכיר בחורה מאזור הצפון. הן הרבה פחות שרוטות בשכל מהבחורות שבגוש דן .

ואם באת לזיין- תעשה לי טלפון לפני שאתה בא:wink: .

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...