Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרגדיה בהוליווד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מאיתנו לא גדל על ברכי המשפט האלמותי "wax on... wax off"?

מי מאיתנו לא רצה לגדל לעצמו עץ בונזאי?

מי לא ראה את עצמו בגיל חמישים, משתכר עם ילד בן 13 בשתיית סאקה?

חברים,

"השחקן פאט מוריטה מ"קארטה קיד" הלך לעולמו בארה"ב

השחקן פאט מוריטה, שגילם את דמותו של מר מיאגי בסרטי "קארטה קיד", הלך לעולמו בגיל 73 בלוס אנג'לס. מוריטה, ממוצא אמריקני-יפני, זכה לכוכב בשדרת התהילה של הוליווד. "

movie01.jpg

:-)

פורסם

אני מציע להנהיג לזכרו מדי שנה בתאריך של היום (כ"ג במרחשוון) יום זכרון מיוחד. "יום ללא סכינים".

ביום הזכרון, כל בני הנוער ישאירו את סכיניהם, פיגיונותיהם, תעריהם, מאצ'טותיהם, דוקרניהם ומחנג'ריהם בבית ויסגרו עניינים במכות עם כל מי שפוגע להם בכבוד.

לזכרו של מיסטר מיאגי, שלימד אותנו שאפשר לפנצ'ר בן אדם גם בידיים ריקות.

פורסם

NOT FROM JAPAN! FROM OKINAWA!

(ציטוט מקרטה קיד 1, בו מיסטר מיאגי נעלב אחרי שדניאל חשב שהוא יפני).

אחחחח. ימי קרטה קיד 1. היהי ילד קטן. ראלף מאצ'ו היה אליל. נסעתי עם בן דוד שלי לראות את הסרט בקולנוע "פאר" בחיפה, בפיאט 131 של דוד שלי שהתלהבתי מהעובדה שהיו לה חלונות חשמל, מה שהפך אותה בעיני להרבה יותר שווה מהאוטוביאנקי של אבא שלי . אכלנו פלאפל ברחוב הרצל וראינו את הסרט.

יצאתי מהסרט המום. מעולם לא ראיתי כזו חוכמת חיים ומנות גדושות של התנהגות אלימה ואנטי סוציאלית ארוזות באריזה קומפקטית ובעלת אנגלית עילגת.(במקרה ראיתי את הסרט עם אישתי לפני שבועיים ותוך כדי חיקויי מיסטר מיאגי וכמובן עמידת העגור המתבקשת שמתי לב בכמות הקלישאות האמריקאיות הדביקות.ללמוד קולנוע לפעמים קצת הורס לך את הכיף בלראות סרטים....). למחרת הלכתי לבית הספר, רק כדי לגלות שכולם ככל הנראה ראו את הסרט- מה שהפך את ההפסקה למרחץ דם,עשרות ילדים רצו זה אחר זה בצעקות אייי יה!!! איי יה! ופה ושם נגרמו גם הגעות לחדר האחות. באותה שנה נרשם מספר שיא של הרשמיויות לחוג קרטה.

מן הראוי לציין שחברתו הכל אמריקאית של דניאל גולמה ע"י אליזבת שו שהפכה לכוסית על ואף שיחקה בסרטים איכותיים כמו לעזוב את לאס וגאס, ובסרטי קראטה קיד הבאים (נדמה לי שיש איזה 14) שיחקה ילדה בשם הילארי סוואנק-אשר גם כן עשתה קריירה יפה לאחר מכן.

יהי זיכרו ברוך-

הייי!!!! יא!!!!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אני לא מאמין... הוא היה אחד מהשחקנים אחי אהובים עלי, אני גדלתי על הסרטים שלו... יהיה זיכרו ברוך.

אולי תזכיר לנו באיזה סרטים הוא שיחק שכ"כ אהבת אותו?

:)

חוץ מקראטה קיד הראשון והשני, אני לא ממש זוכר אותו בעוד כמה סרטים..

ועכשיו ברצינות.. שחקן מאוד חביב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אולי תזכיר לנו באיזה סרטים הוא שיחק שכ"כ אהבת אותו?

:)

חוץ מקראטה קיד הראשון והשני, אני לא ממש זוכר אותו בעוד כמה סרטים..

ועכשיו ברצינות.. שחקן מאוד חביב.

בור חסר השכלה!

http://www.imdb.com/name/nm0001552/

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...