Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם הנכון הוא 165K3P UPGREATED

ו הוא לא עולה 1600 דולר הוא עולה 1100 -1200

בארץ הוא עולה בערך 4200 4500 שקל.

בסט יש שני אלמנטים של 6.5 אינצ', תיצתרך לעשות בניה בשביל מיד שהוא 6,5 קשה מאוד.

אבל הסט הזה, חבל על הזמן 200 RMS של כוח!

תזהר בקשר לאוזניים.

אם אתה שם סט כזה ו גם אם סאב אז אתה צריך או מגבר 4 ערוצים ש יפיק בגישור לא פחות מ 200RMS או שני ערוצים חזק, שמפיק 200 RMS ו מונו בשביל סאב. כנראה תחליף אלטרנטור ו חיווט. רק על רמקולים אתה תבזבז את כל האלטרנטור שלך אם יש לך אוטו יפני.

פורסם

רומן אפשרי להשוות בין הסט הנ"ל למורל אלייט?

ואם כבר מדברים אז איזה מגבר מומלץ היום שיכול להריץ קומפוננט של 200 RMS כמו שצריך?

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם
לדעתי מגבר של לאנזאר HTG 414 יזיז ויפרק לך כל קומפוננט עד 200 RMS
HA HA HA אתה חושב ש לנזר הזה ישעה את העבודה? אני לא חושב.

דבר שני אתה תשים על "פוקל של 1000 דולר מגבר של 1000 שקל"??

אתה רציני?

אני חושב או רוקפורדים ישנים או הי פוניקסים חדשים!

פורסם
לדעתי מגבר של לאנזאר HTG 414 יזיז ויפרק לך כל קומפוננט עד 200 RMS
תגיד לי אתה רציני?

אתה מבין שמדובר בסט של קרוב ל4500 ש"ח, נכון?

זה כמו להגיד למישהו שקנה איבו חדשה לתדלק באוקטן 88, כן זה יסע, השאלה אם זה יגיע לביצועים--->לא!.

ובקיצור הK3 הוא סט מאוד חזק שדורש את ההגברה שלו, מה עוד שהוא דורש גם ריסון חזק לטוויטרים.

אבל עידו, כמו שהצלחתי להבין ממך, אתה אוהב את הסאונד של המורל, הפוקאל שונה ממנו שמיים וארץ.

ניסיתי על הסט שלך לעשות בי-אמפינג?

תנסה את כל הוריאציות לפני שאתה רץ לזרוק 4.5K על קומפוננט, יש לך כרגע סט טוב עם פוטציאל גבוה, תנסה להפיק ממנו את המירב, אם אתה מחפש סאונד מפורט יותר ממה שיש לך כיום אז גם האלייט הוא אופציה טובה.

אם אתה מחפש סאונד חדש,חד יותר אז כן הפוקאל הרבה יותר חזק ואיך אומרים "עם ביצים".

2 סוגים שונים של סאונד, שניהם מדהימים שלעצמם השאלה היא מה הכי מתאים לך, מה אתה מחפש!

ואגב אם אתה בחיפושי סאונד אחר אני גם יכול להמליץ לך על הסטים של DLS, או האולטימייט או אפילו האירידיום(אם תמצא במחיר שפוי).

כמוכן, אני יודע שSHIBBY (רום) מוכר את הCDT שלו, גם מדובר בסט מעולה,שוב סאונד אחר אבל ברמה מאוד גבוהה.

בכל מקרה אם אתה מחליף סטים תצתרך גם להחליף את האוריון שלך ,אלא אם אתה הולך לחבר בי-אמפינג על הסטים.

ואגב, כל עוד שאתה לא מחליף את הרכב, הייתי מציע לך לנוח קצת עם ההוצאות, עם הקליאו קשה להגיע לסאונד כזה ואתה יודע בדיוק על מה אני מדבר.:).

under construction..

פורסם
מה רע בגיי בי אל או האינפיניטי מהדיוטי פרי?? בגישור הוא מחזיק אותם בלי הרבה מאמץ...

עוצמה זה לא העיקר, צריך שהמגבר לא יעוות גם...

ולתת 280 וואט RMS לקרוס של האלייט הוא פשוט לא יעמוד בזה, אם כבר משתמשים במגבר חלש יחסית (75-95) אז בחיבור בי-אמפינג.

אם כי לדעתי גם 100 וואט RMS על כל אחד מהסטים ישמע מעולה, אבל ברכב של עידו עם הסטרוקר, הוא צריך יותר עוצמה...

under construction..

פורסם

למה 280? בהנחה שהוא "פותח" את הסט, ההספק הנומנלי שלו הוא 200 RMS שבחישוב סתמי זה קצת יותר מ70 אחוז, תסכים איתי שהעיוות של המגברים האלה, באחוז הזה לא מצדיק השקעה משולשת במגבר, שההבדל בינהם, ספק אם יהיה שמיע...

בשיפוצים

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות

אני עובד עם סט שלא מספק אותי

והשגתי מחיר פצצה על הפוקל

ואני יעשה ברי'ג על האוריון 8004 שמוציא 200 rms

וגם אטימה

• תוכן חדש...