Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלאי במנוע VOLVO 960

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקת VOLVO 960 עם מנוע 3000 סמ"ק יצא שבלאי המנוע גובה מאד (מנוע כמעת גמור) והאוטו עשה רק 220000 ק"מ. האם זה נורמאלי למועי VOLVO 960 בעלי 24 שסתומים ? או זה פשוט רכב לא מטופל? .

האם באמת אמינות ה VOLVO הסתימה עם דגמי 940 ? או שמה המשיכה לדגם ה960 ?

האם VOLVO מדגם 960 אמין מבחינה מכנית ? ומה עם המנוע שלהן? אמין/לא?

פורסם

סביר להניח שרכב זה מוזנח מאוד ולא מטופל.

אני לא יודע מי בדק לך את מצב המנוע והגיע למסקנות הנ"ל.

מטופלים אצלי לא מעט וולוו 960 עם יותר ק"מ והם לא במצב גרוע כלל , לכן סביר שהרכב מוזנח.

יעקב סימל

מומחה וולוו הונדה

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

פורסם

מאיפה לעזאזל הוא יודע כמה פעמים הוא הניע?

הכל עניין של סיכה נכונה!

אם אתה לא הבעלים הראשון אז כנראה שגם לא תדע את היסטורית הטיפולים.

לכן זה הגיוני!

פורסם

הרכב לא שלי כמובן, אגב זה לא הרכב הראשון (VOLVO 960) שראיתי ונבדק בו לחץ קומפריסיר ויצא עם הפרשי לחץ נוראים בצלנדרים עם דליפות לחץ גבוהות. לכן אני שואל האם מנועי ה960 (3000 סמ"ק) בעלי 24 שסתומים אמינים כמו 740 ו940 ?

נ.ב. מנועי 740 ו940 לא קבלו 4 שסתומים לכל סלנדר בניגוד ל960 שקבל 4 לכל אחד, האם מספר השסתומים הגדול (יותר כוח סוס) משפיע על אמינות וגיל המנוע?

פורסם

במנוע בעל הספק גבוה הלחצים על החומר ומתיחת גבולותיו של החומר ושל הסיכה יכולים לגרום לבלאי גבוה ביחס למנוע בעל הספק נמוך יותר העומד בפחות עומס.

אבל בתחזוקה נכונה הבלאי צריך להיות שווה פחות או יותר!

פורסם
סביר להניח שרכב זה מוזנח מאוד ולא מטופל.

אני לא יודע מי בדק לך את מצב המנוע והגיע למסקנות הנ"ל.

מטופלים אצלי לא מעט וולוו 960 עם יותר ק"מ והם לא במצב גרוע כלל , לכן סביר שהרכב מוזנח.

יעקב סימל

מומחה וולוו הונדה

האם מנועי ה960 (3000 סמ"ק) בעלי 24 שסתומים אמינים כמו 740 ו940 ?

נ.ב. מנועי 740 ו940 לא קבלו 4 שסתומים לכל סלנדר בניגוד ל960 שקבל 4 לכל אחד, האם מספר השסתומים הגדול (יותר כוח סוס) משפיע על אמינות וגיל המנוע?

פורסם

בפרוש מאוד אמינים מבחינה מכאנית.

יש קצת יותר מערכות אלקטרוניות.

גם מנועי 740 ו940 קיימים עם 4 שסתומים לצילנדר אך לא הגיעו לארץ ביבוא סדיר.

ניתן למצוא מספר קטן של מנועים כאלה שהגיעו ביבוא אישי של הרכבים.

יעקב סימל

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

• תוכן חדש...