Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המנוע של עליזה - בעליזה , ובשיא חוצפתו נשמע יופי .... 8)

דני !

מה קורה עם הגיר של ראמי או השני שפרקת, הגיר של על הפנים ?

תודה אבי.

פורסם
אבי, האם נראה לך שסוזנה תספיק עד ה28 לחודש?

אסף !

כעת עשינו נסיעה ראשונה אחרי שנתיים , יש בעיה בגיר, מיסב אחורי בגלגל מרעיש ,הסחיבה גרועה

נחליף משאבת דלק, נבדוק כיוון טימינג, חייב ניקוי קרבורטור אבל אין לי אטמים לכן חושש לקרוא אטם קיים , היה קשה מאוד לעלות עליה חזקה מהמוסך כבה כל הזמן .ממשיך לעבוד ללא הפסקה ומתקדם.

בינתיים לא מבטלים המפגש ,אניי מקווה שדני יוכל להביא את הגיר הנותר במשאית שלך למפגש, הגיר שלי חורק חזק בשני ,זה לא ישבית לי הגעה למפגש ,נותר לי לעשות מעבדה +טסט נקווה לטוב רק אל תשאירו

גיר ומנועים ללא השגחה ,גונבי המתכות למרות סיום אולמפיאדת סין ממשיכים לאכול כל מה שזז.

כמו ז'קלין השם ינקום דמם.:lol::lol::lol::-D:-D

פורסם
אסף !

כעת עשינו נסיעה ראשונה אחרי שנתיים , יש בעיה בגיר, מיסב אחורי בגלגל מרעיש ,הסחיבה גרועה

נחליף משאבת דלק, נבדוק כיוון טימינג, חייב ניקוי קרבורטור אבל אין לי אטמים לכן חושש לקרוא אטם קיים , היה קשה מאוד לעלות עליה חזקה מהמוסך כבה כל הזמן .ממשיך לעבוד ללא הפסקה ומתקדם.

בינתיים לא מבטלים המפגש ,אניי מקווה שדני יוכל להביא את הגיר הנותר במשאית שלך למפגש, הגיר שלי חורק חזק בשני ,זה לא ישבית לי הגעה למפגש ,נותר לי לעשות מעבדה +טסט נקווה לטוב רק אל תשאירו

גיר ומנועים ללא השגחה ,גונבי המתכות למרות סיום אולמפיאדת סין ממשיכים לאכול כל מה שזז.

כמו ז'קלין השם ינקום דמם.:lol::lol::lol::-D:-D

אין מה לפחד מלנקות קרבורטור, אין לך מושג כמה הוא פשוט... גם אם תקרע אני אסדר לך אטם ישר לתיבת דואר.

אכן חשוב לתאם הצתה, לגבי השאר אין מה לפחד - אם עד ה28 לא תמצא גיר תקבל את זה של פסח.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אין מה לפחד מלנקות קרבורטור, אין לך מושג כמה הוא פשוט... גם אם תקרע אני אסדר לך אטם ישר לתיבת דואר.

אכן חשוב לתאם הצתה, לגבי השאר אין מה לפחד - אם עד ה28 לא תמצא גיר תקבל את זה של פסח.

של פסח לא מתאים , נשלח את הגיר של עליזה , תנסה משהו ... :-(

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

ביום שישי פרויקט השיפוץ של פרוספר יסתיים באופן סופי. :-D

מחשש שסוזנה לא תהיה מוכנה עד ה28 לחודש, ישנה אפשרות לדחות את המפגש ל-08/10/2010 ביום שישי.

החסרון הוא שזה לא חג, היתרון הוא שככה תהיה השתתפות מלאה. אפשר לצאת ב8:00 בבוקר ולטייל עד 15:00.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
ביום שישי פרויקט השיפוץ של פרוספר יסתיים באופן סופי. :-D

מחשש שסוזנה לא תהיה מוכנה עד ה28 לחודש, ישנה אפשרות לדחות את המפגש ל-08/10/2010 ביום שישי.

החסרון הוא שזה לא חג, היתרון הוא שככה תהיה השתתפות מלאה. אפשר לצאת ב8:00 בבוקר ולטייל עד 15:00.

זה יהיה עצוב מאד אם זה ידחה , נמאס לי להצטלם ליד האוטו שלך כל יום עשרות פעמים, פעם מחזיק גיר פעם ציריה ופעם חבוק לבלוק מנוע :lol::lol::lol::lol::lol:.

קצת מאמץ נוכל להיפגש בתאריך שנקבע

פורסם

אולי אין לי מילה, אבל אני מעדיפה לדחות.

למרות שכשחושבים על זה גם ה8.10 לא טוב לי כל כך...

אבל את זה עוד אפשר לסדר אולי.

לא משנה, אנחנו נצא לטיול ביערות מתישהו כדי לחגוג!

SWELL

פורסם
זה יהיה עצוב מאד אם זה ידחה , נמאס לי להצטלם ליד האוטו שלך כל יום עשרות פעמים, פעם מחזיק גיר פעם ציריה ופעם חבוק לבלוק מנוע :lol::lol::lol::lol::lol:.

קצת מאמץ נוכל להיפגש בתאריך שנקבע

:lol::lol: ביום שישי נביא גם את ערוץ 2, נצטלם ונבכה כולנו ביחד.

לא משנה, אנחנו נצא לטיול ביערות מתישהו כדי לחגוג!

זה בטוח, אולי בעוד שבועיים נצא לטיול "רומנטי" (פולני) בניחוח בנזין ושמן שרוף? :twisted:

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
יש לאבי, של הגיר המשומש...:-D

אסף דני !

הגיר של 1100 בעיתי מבחינת החיבורים ,מה גם שלא נוסה

לדברי המכונאי וגם ראמי זה כניסה להרפתקאה :cry::cry::cry: מיותרת ,עדיף לחבר את הגיר של דני או ראמי הם לפחות

נוסו ועבדו הגם שאין צורך לשינויים והפתעות, כאלה כת יש לי למכביר.

על כל פנים הבאתי על גרר את סוזנה היום מהמכונאי סוף סוף הביתה ,להכינה לטסט יש מלא עבודה, מעבר לצרה הראשית הרכב עובד בהספק נמוך מאוד ונוסע עייף לע'לה!

מעניין ,כל זה לאחר החלפת קיט בוכנות, סליבים, גו'נים ,מיסבים ,הכל חדש , מנוע חדש ,מחר נבדוק קומפרסיה בשעון ,נחליף כויל כל החשמל האחר חוטים ,פלגים ,קבל ,פלטינות, כבר הוחלף לחדש מסקרן מה הבעיה?? מחר נהיה חכמים יותר !:lol::lol::lol:

פורסם
אסף דני !

הגיר של 1100 בעיתי מבחינת החיבורים ,מה גם שלא נוסה

לדברי המכונאי וגם ראמי זה כניסה להרפתקאה :cry::cry::cry: מיותרת ,עדיף לחבר את הגיר של דני או ראמי הם לפחות

נוסו ועבדו הגם שאין צורך לשינויים והפתעות, כאלה כת יש לי למכביר.

על כל פנים הבאתי על גרר את סוזנה היום מהמכונאי סוף סוף הביתה ,להכינה לטסט יש מלא עבודה, מעבר לצרה הראשית הרכב עובד בהספק נמוך מאוד ונוסע עייף לע'לה!

מעניין ,כל זה לאחר החלפת קיט בוכנות, סליבים, גו'נים ,מיסבים ,הכל חדש , מנוע חדש ,מחר נבדוק קומפרסיה בשעון ,נחליף כויל כל החשמל האחר חוטים ,פלגים ,קבל ,פלטינות, כבר הוחלף לחדש מסקרן מה הבעיה?? מחר נהיה חכמים יותר !:lol::lol::lol:

הימור כפול:

כיוון הצתה או בעיית חשמל.

דיזה לא מתאמה בקרבורטור!

50/50

ספר לי במה זכיתי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...