Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תהרגו אותי- אני כ"כ אוהב יותר את הצבע השחור שהיה לו!:oops: אבל אוטו מגניב לגמרי- כל הכבוד על הפרוייקט המעניין!8) תזכירו לי אבל- למה שמתם את הווינקר של הפיאט בתור נורית הטעינה על הדשבורד?:shock: (מצטער- לא עקבתי אחרי כל השרשור...:oops: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תהרגו אותי- אני כ"כ אוהב יותר את הצבע השחור שהיה לו!:oops: אבל אוטו מגניב לגמרי- כל הכבוד על הפרוייקט המעניין!8) תזכירו לי אבל- למה שמתם את הווינקר של הפיאט בתור נורית הטעינה על הדשבורד?:shock: (מצטער- לא עקבתי אחרי כל השרשור...:oops: )[/quote

שמנו נורית טעינה על הדשבורד כי היה חור ענק ושעון הטעינה שבק חיים

פורסם
תהרגו אותי- אני כ"כ אוהב יותר את הצבע השחור שהיה לו!:oops: אבל אוטו מגניב לגמרי- כל הכבוד על הפרוייקט המעניין!8) תזכירו לי אבל- למה שמתם את הווינקר של הפיאט בתור נורית הטעינה על הדשבורד?:shock: (מצטער- לא עקבתי אחרי כל השרשור...:oops: )

היי

אתמול כשהיתי אצל הפרופסןר ואסף היה שם

אמרתי שהצבע השחור היה יותר עצבני ומצא חן בעני

אבל ...צבעי הגלידה האלה שיש עכשיו בהחלט יפים על ה-f 6

פורסם
הערה מאוד חשובה !

תקלה חמורה - אין מדבקת מועדון !!!!!!!!!!!!!!

יטופל במפגש ....

פרופסור ראמי , עליזה ממש מקנאה בפרוספר , אפשר גם ???????. :wink:

אתה השתגעתי?? האוטו לא עובר טסט בלי מדבקת מועדון! :shock:

12.JPG

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

זה לא מנורה של פיאט - זה דווקא של רנו. שעון הטעינה המקורי נהרג בתאונת עבודה ואחד תחליפי לא היה בנמצא.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

זה בסדר- זה גם מנורה של פיאט (וגם של לאדה, ושל עוד הרבה)- כנראה כולם השתמשו באותם המכלולים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לעופר: מחפש בקלית אחורית צד שמאל (צד נהג) ל-F6.

היי אסף

עשיתי חיפוש לפנס ולסמל שאתה צריך בשלב זה אן משהו

האתר הוא דינמי וכול פעם יש דברים חדשים אז אני אהיה על הדופק

בנתיים תןך כדי מצאתי משאבת מים ב-120 שח והזמנתי שיהיה

• תוכן חדש...