Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי, אתה בטוח שזה לא ההספק הנורמלי של ה845cc? :oops:

אם הוא עובד על ארבע אז פשוט תכוון פלטינה ל0.04, כדאי גם לבדוק אם הוואקום של המפלג לא דופק את כל העסק.

ניקוי קרב' יחולל פלאים - תמיד הקרב' במכוניות האלה עושה בעיות...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
של פסח לא מתאים , נשלח את הגיר של עליזה , תנסה משהו ... :-(

דני שלום !

אתה המושיע היחיד של הגיר, אני זקוק בדחיפות לגיר שלך\או ראמי אני לא יודע מה חיברתם בסוף את שלך או של ראמי

על כל פנים אני יודה לך מאוד מאוד אם תוכל להביא את הגיר למפגש\ אם זה כבד לך שים באותו של אסף, נראה לי שאחרי המפגש

אני מחזיר את סוזנה חזרה למכונאי לבדוק שוב את הטימינג וזה הזדמנות שניחליף את הגיר !

היום ניקתי את הקברוטור חבל על הזמן עובד יפה ,עדיין לא נמצאה בעיית איבוד הכוח והתחממות ,מחר אני ממשיך לחקירה

נוספת עם שעונים בסוף זה יהיה משהו דבילי.

רב -תודות אבי:lol::lol::lol:

פורסם
אבי, אתה בטוח שזה לא ההספק הנורמלי של ה845cc? :oops:

אם הוא עובד על ארבע אז פשוט תכוון פלטינה ל0.04, כדאי גם לבדוק אם הוואקום של המפלג לא דופק את כל העסק.

ניקוי קרב' יחולל פלאים - תמיד הקרב' במכוניות האלה עושה בעיות...

אסף !

זה מפלג רגיל ללא ווקום מודל 83, הקרבורטור נוקה היום סופר דופר הוא יותר פשוט מהטופולינו שלי, החלפתי את המיסבים בגלגל האחורי ,גם משאבות הברקס באחוריים הוחלפה וגם את השניה שיפצתי, החלפתי פנסים ראשיים , כל התקלות האחרות התאיידו,כי הוא במוסך שלי ואין הגבלת זמן והפסקות 8)8)ביום ראשון אשור 48 וטיסה לטסט, לגבי שאלתך אם זה הכוח של ה-845 ? ממש לא!!! היה לי אותו כזה כשנסעתם על אופניים למעלה מ-10 שנים :lol::lol:משום כך אני משתגע !!!!! ,נראה לי שהוא עובד על 40 אחוז ,לפני ניקוי הקרב' עבד אולי על 35 אחוז יש שיפור, אבל האצה שלו

וההתחממות למרות ניקוי הרדיאטור?! זה לא זה ,

בהילוך רביעי הוא מתחיל להתנהג רע. גויסו מיטב המוחות כולל הפרופסור המכונאי שלי ואני פיקחתי יום יום על המכונאי, אגב

היה צריך לבוא היום ,לבדוק קומפרסיה עם השעון אבל היו לו אורחים עאלק' ישב בסוכה.

אמרתי לו שנקים סוכת אבלים ' לעבודה של המנוע :lol:אולי יעשה לולב וקולות של אתרוג והמנוע יתרצה:lol::lol::lol::lol:

פורסם
אבי, תמיד תוכל להביא את סוזנה למפגש עם אישור תנועה זמני...

שישו ושימחו "בשמחס תוירה"

נמצאה התקלה!!!:multi::onfire::onfire:

בתחילה נבדקו :

קומפרסיה 160 בכל הבוכנות חדשות +סליבים , הטימינג היה בול במקום ואז זזזזז בזזז'' :idea::idea::idea:המכונאי התחשמל כהוגן מהחוט השלישי

הסתבר שהחוט השלישי ישב בלחץ בין הדיסטרובוטור לפלג ,כי זה התכנון ברנו 4 המיקום של הדיסטרובוטור בין שני הפלגים מונע מהחוטים

לשבת באוויר ולהיכנס ישר ויפה כמו הראשון והרביעי ,הווה אומר אחד מהקליפסים המתכתיים שמחזק את מכסה הדיסטרובוטור ישב לחוץ על החוט ,בלע את הניצצות , כי הוא מאורק לשסי ,הכויל' התחמם לאחר עבודה קצרה , הפלג עבד גרוע, ולכן בהילוך רביעי הרכב קרטע ,המוזר שגם החוטים סמוך למפתח סוויש'

גם היו חמים קמעה בזמן עבודה, הואיל והכויל משך זרם בראשוני שלו יתר על המידה ,החלפתי כויל לבוש וזה המשיך, המתח הגבוה בעקבות החימום של הכויל היה דפוק, גם ליתר הפלגים ,כאמור והספק המנוע ירד פלאים.:roll::roll:

כפי שציינתי אתמול תהיה תקלה דבילית!:screwy:

פורסם

הכנות למפגש !!!!:multi::multi::multi::onfire::onfire::ladysman::ladysman::ladysman::smilecolr

למפגש: ביקשתי מהשלטונות להכין עוגה.:lol::lol::lol:

שאלות

א. האם כל האנשים שמופעים ברשימה של רמי מילון באתר המכוניות יודעים ??:?::?:

ב. ממליץ שכולם בלי יוצא מהכלל יתפקדו בשרשור.

ג.אני מביא מנגל פחמים ועוד ופיצוחים שונים.

ד. מי שמגיע ראשון למקום שיתפוס שולחנות ,למה הקניבלים במרכז ,רעבים עוד מיום כיפור.

ה. אני מתכוון להביא שולחן ומפות.

חג -שמח לכולם :lol::lol::lol:

פורסם

לצערי שני חברים לא יוכלו להגיע למפגש בתאריך הנקוב, בגלל תקלה לא צפויה בפרוספר ובגלל החום הכבד שמנבאים לאותו יום - אבקש לדחות את המפגש לתאריך אחר. :cry: אפשר לדחות את המפגש ל8/10 או ל15/10 אם זה מתאים לכולם...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
לצערי שני חברים לא יוכלו להגיע למפגש בתאריך הנקוב, בגלל תקלה לא צפויה בפרוספר ובגלל החום הכבד שמנבאים לאותו יום - אבקש לדחות את המפגש לתאריך אחר. :cry: אפשר לדחות את המפגש ל8/10 או ל15/10 אם זה מתאים לכולם...

תומך בהצעה .

אגב אתמול התקנו מנורת ביקורת ללחץ שמן חבל על הזמן אמריקה השארתי אותה דולקת כל הלילה והצטלמתי לידה :lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם
עד עכשיו אני מתרגש ובוכה...:oops:

אני פירקתי את הדשבורד ולקחתי אותו לעבודה מהתרגשות :oops: , פשטו לא יכול להיפרד מהדבר הזה

פורסם

נצפתה בחולון רנו 4 בצבע אדום עליזה, שנת 81 דגם GTL (לא הרנו מקדימה...)

מישהו מכיר, יודע עליה משהו?

(ד"א, הבעלים גס רוח... לא מתאים לאוטו....:| )

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

שבוע טוב וחג שמח

אני חושב שצריך להגיע להחלטה בנושא המפגש

כי אאני צריך להודיע לירון

ויש עוד בחור מרמת השופט שביקש שנודיע לו

אז .......

פורסם

כאילו מה ?

בחום כבד הרדיאטורים שלנו ברתיחה ? אני יביא קוביות קרח בצדנית חשמלית:-D:-D:-D ונזרוק לרדיאטורים:lol:

ואני נלחצתי היום להספיק כמה שיותר ,אז מה להוריד את המנגל והשולחן מהסוזנה או זה רק מתיחה זמנית ?

פורסם

ב - 15/10 יש שוק עתיק של מועדון החמש בחולון.

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

• תוכן חדש...