Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני נוסע ברכב הרבה זמן\מהירות גבוהה ,ושאני לוחץ על הברקס אני שומע שריקות חלשות מהברקס

מה הבעיה יכולה להיות?

או שזה פשוט מה ABS?

תודה רבה

פורסם
שאני נוסע ברכב הרבה זמן\מהירות גבוהה ,ושאני לוחץ על הברקס אני שומע שריקות חלשות מהברקס

מה הבעיה יכולה להיות?

או שזה פשוט מה ABS?

תודה רבה

הגיע הזמן להחליף רפידות(שחוקות) ולבצע חריטה מחדש לדיסקיות בהזדמנות.

אחלה הכנה לחורף.:).

under construction..

פורסם

דחוף!!!! לבדוק רפידות שאכן אם הן "גמורות" הם יהרסו את הצלחת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הברקסים המרעישים כאות התראה להחלפתם, מצוי בעיקר ביפניות פחון שנוגע בדיסק ומתריע על מצב הרפידות.

אם החלפת לאחרונה רפידות ומאז פחות או יותר הרעש אז כנראה ששמו לך רפידות תחליפיות ולא מקוריות שרמתם נמוכה מאוד מזו של המקוריות ומשם מגיע הרעש.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

תודה על התגובות המהירות

הרפידות חדשות החלפתי אותם בגלל שהכשילו אותי בטסט

מה עוד יכולה להיות הבעיה?

אולי איזה אבק\אויר משהו בברקס?אני לא יודע

תודה

פורסם

.....

אם החלפת לאחרונה רפידות ומאז פחות או יותר הרעש אז כנראה ששמו לך רפידות תחליפיות ולא מקוריות שרמתם נמוכה מאוד מזו של המקוריות ומשם מגיע הרעש.
פורסם

בהשערה כי הבלימה תקינה, לכך אתה אחראי, הרי שריקות בלמים קדמיים הם הרבה פעמים תקלה אסטטית, ביחוד כאשר רפידות הוחלפו על גבי צלחות ישנות. אם זו הסיבה, הרי ,הרעש נובע מויברציה (תנודה) מאד מהירה של הצלחת , . אפשר לפתור בעיה זו , כמובן בתנאי ואיכות הבלימה היא מעולה.

אם אינך מיומן בנושא , תן זאת למכונאי.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...