Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה זמן רב ששכני מחפש רכב בתקציב של עד - 50 אלף

לאחר שבדק בירר והחליט על כיוון מסוים החל לחפש ברצינות, ולהלן הסיפור המדהים :

בסופ"ש האחרון הבחור בטוח היה כי מצא את האחת, לאחר שיחת אימות עם הבעלים שטען כי הרכב הוא של האח שלו והוא רק מוכר אותו עבורו כי . . .כי האח אינו מבין דבר, והרכב הוא יד 1 שמור כחדש ללא תאונות ובשולי הדברים ציין כי בעברו הרחוק הרכב היה ממשלתי, עד כאן הכל נשמע די סביר,(למעט עניין היד הראשונה), כאשר ביקש שכני, לראות את הרכב הוא פשוט נדהם לגלות שאת אותה המכונית בדיוק הציעו למכירה במכרז שרוב מבקריו הינם סוחרים מקצועיים ובו מוצעים רכבים מגוף מסוים הידוע בהשחתת רכביו, לאחר שגמעה כ - 430.000 ק"מ, לשאלתו של שכני האם הרכב שימש בגוף המסוים, ענה הבחור נראה לך ! מה פתאום איזה קשקוש וכו',אגב הסיבה ששכני לא רכש את הרכב במכרז הינה כי אחד השכנים אצלנו ברחוב אדם מבפנים , סיפר לו על העבר הבעיתי של הרכב ועל מצבו המכני מאחר והרכב שרת ביחידתו עד אשר שבק, הרכב אגב נמכר במחיר של כ - 13000 ש"ח עם חור בבלוק מנוע ללא גיר תקין ועם מע' הזרקה לא תקינה, אגב המחיר שנדרש עבורו ע"י המוכר סביב 40 אלף,

שכני התעקש ועמד על שלו שזהו הרכב שראה במגרש ושאותו הוא מכיר, ונמכר כחצי שנה קודם לכן וזאת עפ"י סימנים ספציפיים שהתאימו לרכב, בשלב זה אמר לו הקונה חכה רגע אני אשאל את אח שלי עוד פעם, , ושאל אותו תגיד הרכב מ - X או - מ - Y והאח השיב איזה רכב ? ! ? האח הצעיר (מוכר הרכב) השיב לו והאח הגדול (זה שלא מבין כלום וצריך שימכרו עבורו את הרכב) אמר תגיד לו שזה היה רכב של בכיר מאוד , אכן בעברו הרחוק יותר שימש הרכב את הבכיר לתק' של שנתיים לערך ומיד לאחר מכן הפך לרכב של יחידה מסוימת בה הופעלו עליו לחצים מאסיביים בעבודה מסביב לשעון לעתים ללא כיבוי המנוע, שם עבר מיד ליד כל יום, ביחידה זו שרת הרכב כמעט 4 שנים רצופות כך שאת מרבית שרותו ביצע, ביחידה המבצעית ולא כרכב של בכיר ביחידה שרת הרכב עד אשר שבק חיים, איני יודע אם מדובר פה בתום לב או במקרה הטוב, או בסוחר מכוניות במקרה הרע בכל מקרה, איני קופץ למסקנות ואיני מסיק דבר פרט לכך, שיש תמיד לנקוט משנה זהירות רב ! ! ! בקניית רכב.

פורסם

מי שקונה רכב עם עבר של משרד הביטחון צריך לקחת את זה בחשבון.

כמעט כל רכב שמוצמד לבכיר שהוא מתיישן עובר לרכב יחידה, ודבר שני איך אפשר לדעת מה עברו, לכן עדיף לא להתעסק , אך אים בחרת לקנות ממשרד הביטחון אין לדעת את העבר שלו כך הכל בע"מ, וגם לאיש הבכיר יש נהגים שקרעו את הרכב .

פורסם

נו...לא רואים שזה סוחר?

הרכב נשמע הרוס לגמרי,השאלה היא אם הוא נמכר כמו שנקנה,או שתוקן ועבר יישור קו.

בכל מקרה,באיזה רכב מדובר?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אליאור- הרי לא עשו אותך באצבע. למה נתת לכל הסיפור בכלל להידרדר לכאלה רמות ?

הסיפור שלך היה צריך להסתיים ב "אחרי דקה כבר הסברתי לחבר שלי שמדובר בנוכל והורדתי אותו מהעיניין".

ברגע שמתחילים הסיפורים על האח האובד, הגיסה/סבתא שנסעה לחו"ל והשאירה את מכוניתה האהובה למכירה, הסיפורים על האושיות הבכירות שנהגו ברכב ("זה היה הדייהטסו סיריון של מנכ"ל קומברס, שימש בכיר בליסינג")- צריך לקחת את הרגליים ולעוף.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אכן כך אך הסיפור נודע לי מפיו רק בדיעבד, ברור שלא הייתי נותן לדבר כזה לקרות. אילו הייתי מודע לפרטים מראש, אך מכל מקום הבחור לא טיפש והבין די מהר, שמנסים לערבב אותו בסיפורי עלי בבא וחבריו.

פורסם

ד"א הרכב לא יכל להיות יד ראשונה, שכן אחרי שמקבלים את הרכב מהמכרז הופכים להיות יד 2 (ברישיונות זה 01, לתשומת לבך יד ראשונה זה 00 ולא 01).

סתם שאלה, על כמה קילומטרז' עמד הרכב ביום המכירה?

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...