Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדק בבלוק + תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השבוע ממש סתמתי סדק דומה בTDI של אוקטביה....השתמשתי בחומר שאיני יודע את שמו (אני עובד במוסך...והבעלים הביא לי) זה חומר שרשום עליו שמכיל 80 אחוז פלדה....ומוסיפים לו מקשה בנפרד זה נהיה שפכטל אפור כזה....מילאתי חריץ דיי גדול עם החומר ויצקתי שכבה מעל....אחרי 3 שעות החומר היה קשה אבן - נתנו לו 48 שעות ליבוש טוב התנענו ובנתיים נזילת השמן הפסיקה - מה יהיה ? נחיה ונראה !

החומר זה פרופוקסי 2000....

שני חומרים שמערבבים ויוצא כמו יציקה...!

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תלוי איך ביצעת את ההכנה של הסדק לפני מריחת החומר.

אני הייתי משחיז את הסדק ויוצר זווית של 45 מעלות לכול צד (90 מעלות).

יש להשאיר פני שטח מוחספסים לאחר השיוף.לנקות היטב את השטח עם אלכוהול/ספירט לבן.

ומורח את החומר.

איזה כייף לי :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

סדק בבלוק מנוע נוצר מילחץ ענננק שיש בתוך הבלוק אולי היה מחסור באיזה שהוא שמן או שהיתחממות יתר

והבלוק יצר לעצמו סדק בשביל להוציא את הלחצים

להדביק ממש לא כדי לך

להחליף בלוק מנוע לא ניתן כי זה יציקה שבתוכה מורכבים הצילנדרים זה בא בחתיכה אחת יצוקה קומפלט

החלפת מנוע דבר שווה וכדאי! ולא יקר יחסית

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אנשים השרשור מלפני שנתיים.

אפשר לעבור (ומומלץ) על שרשורים ישנים, כי אפשר ללמוד מהם המון!. אבל למה להחיות אותם?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...