Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך הטיימיניג ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד למוסכניק "המכר" שלך,הוא רוצה לקבל את העבודה,לכן שולח לך גרר.

מה עוד הוצאות? איך שמאי יכול לקבוע, אם עשו טיימינג לפני שנתיים?

מנסיוני חבל לך על הזמן להתעסק עם תביעות,את לא צד משפטי,ואינך יכולה

לתבוע אחריות על תיקון שביצעה המוכרת.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם זה רק רצועה תגידי תודה תקני והמשיכי בנסיעה

אם לא אוי ואבוי ... צפי פגיעה מכיוון השסתום :angel:

יש מוסכים שלא ממש יודעים להתאים רצועת טיימינג ושמים משהו שנראה דומה למקור ..

את זה השמאים יודעים לאבחן - תאמינו או לא הם מומחים ...

בהצלחה !

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם

טוב, אז הייתי אצלו על הבוקר ...כולי דרוכה ומוכנה ועם גיבוי .

האוטו כבר היה מפורק לחלקים (המנוע) , אז לכל מקרה לא הייתי מזמינה גרר שיאסוף הכל כמו פאזל ולנסוע למקום אחר...

מסתבר שמה שהיה הוא כדלהלן: משהו או המיסב עצמו (אחד מהם)נשבר , ומכיוון שהוא נשבר , או שהפלסטיק שנשבר חתך את רצועת הטיימינג , או שבגלל שזה גרם לה להיות רופפת היא נקרעה .

ככה שזה ממש פשוט כמשמעו כנראה --"מזל נאחס" :roll: .

הלכו כלללללל השסתומים - 16 וכל מיני דברים שכמו שכתב 1NIV1 שעשו לו : השחזה, יישור , שמנים למיניהן, בוכנות וכדומה.

יומיים הוא היה שם לבד בחושך (האוטו) והיום הוצאתי אותו , כשבבנק יש לי פחות 4000 ש"ח !!! (אחרי שלפני שבועיים שמתי עליו עוד 2000 ש"ח על אגזוז, ממיר קטליטי וטיפול 10,000 -או משהו בסגנון) .

אז כן, מבאס לאללה .... יכולתי לנסוע לחו"ל בכסף הזה או לחלופין לעשות שופינג מטורף !!! :wink:

טוב, להרגשה הטובה נגיד שהעיקר הבריאות ונקווה שזהו !

girl on wheels

:smilecolr

פורסם

אני לא רוצה להיות פזיז אבל מישהו פה עבד עליך - אין מצב שהלכו 16 שסתומים....

ברגע קריעת הטיימינג הקאמשפטו הופך לסטטי...ואז רק מספר שסתומים שכרגע פתוחים עד הסוף (על הנייר נגיד שהמקסימום מקסימום שבמקסימום זה 8....כי אם היניקה פתוחה הפליטה סגורה ולהפך !)

מקבלים מכה מהבוכנה (מה שנקרא מנוע אינטרפייס) לדעתי המכונאי מאכיל אותך דברים לא טובים ואת אוכלת את זה בגלל חוסר הבנה....

המוסך בו אני עובד מתמחה בVAG (ולא אני לא מציע לך לבוא לשם...היחס ממש לא טוב בגלל עומס עבודה מטורף!)

בכל מקרה להתייעצות ספציפית את יכולה לפנות אלי בפרטי מתי שתרצי

פורסם

המקרה הזה של ה 16 שסתומים מוכר לי משרשור לפני כמה זמן פה בפורם....

גם ההיא אמרה שהלכו לה "כל" ה16 שסתומים....

היתכן שמכונאי רכב מנצלים נשים תמימות?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

רק רציתי להוסיף ואני כבר לא יכול לערוך :

16 שסתומים, + השחזה של הראש + ישור + אפילו בוכנה אחת....בלי לדברים על "שמנים וכל אלו" זה עולה הרבה יותר מ4K קיצר עשו עליך קופה יפה

• תוכן חדש...