Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפורי אזעקות..... מפי ארז...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר יומיים אני קורא פה על תופעות מוזרות של מכוניות בגשם... מגבים תוקפים את האנטנה האור בתא הנוסעים מהבהב כמו סרט אימה, האורות לא נכבים! (ועוד ועוד...).

כשחזרתי מהעבודה היום חניתי ולתומי חשבתי: יש לי צרפתייה.... מעניין מה יקרה לה בגשם...

כעבור שעתיים.

שומע אזעקה לא מוכרת...., לא מתייחס,(גם לא יודע איך שלי נשמעת) מחליט ללכת לבדוק לבסוף.

זכית! שמעתי את הקסנטיה צועקת. שתקי אמרתי לה ולחצתי על הכפתור.

והיא, ממושמעת כרגיל, שתקה. (רגע).

שוב לחיצה על הכפתור (צריך לנעול לא?) ואז הדרמה החלה. היא לא רוצה להנעל, עושה קולות מוזרים, חשבתי שהיא נחנקת. לא דובים ולא יער.

מיותר לציין שנאלצתי לכתת רגליי ולנעול אותה ידנית עם המפתח....

מה אומרים התקתוקים האלה שהיא משמיעה ? לא הסירנה! אלא כשאני מנסה לדרוך אותה.

איפה יכול להיות החלק שנרטב?

פורסם

יכול להיות שנכנסו מים לאחד הפנסים, כנראה איתות. כשהאזעקה נדרכת, נורות הרכב מהבהבות. אם יש קצר באחת הנורות, זה יכול לגרום למחשב האזעקה התמוטטות עצבים כללית.

פורסם

האזעקה היתה דרוכה, והתחילה לצפצף בגשם.... ואי אפשר היה יותר לנעול אותה... ידוע לך על מקומות מועדים לפורענות? פנס ספציפי? או פשוט לבדוק אותם... גם החלפתי פלאגים לפני כמה שעות, והיו שם לא מעט בעיות, אבל אני מניח שזה לא קשור לחלוטין.

פורסם

גש לאביזר ה100 עופר וירון בן חיים, יפתרו לך את הבעייה ללא תמורה וביעילות רבה!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
גש לאביזר ה100 עופר וירון בן חיים, יפתרו לך את הבעייה ללא תמורה וביעילות רבה!

:-D לא תודה זה בסדר!!

• תוכן חדש...