Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה באמת מקומם.

לא מספיק עושקים אותנו בכל דבר שקשור לרכב (וגם בשאר, אבל זה לא עניינו כרגע..), הם עוד רוצים לקחת מאיתנו עוד כספים?

מה זו החוצפה הזאת?

ועוד על הכבשים דרגה אתם יודעים איזה..

בושה וכלימה למדינה הזאת..

אור.

פורסם

ואני עוד חשבתי שהדבר הכי טיפשי שהם יצליחו לחשוב עליו הוא הרעיון עם השוטרים שנוסעים במקביל ולאט בכביש מהיר..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אתם יודעים למה זה לא יעבוד?

פה באה חוצפתו של הישראלי דווקא לטובה, כשיהיה פקק רציני, אנשים יראו אחד אחד איך נכנסים לנתיב השני ואז כולם יכנסו ואי אפשר יהיה לעצור את כולם, זה דבר לא ישים לחלוטין. אין מה לדאוג.

פורסם
בתוכנית - אלנבי בת"א, טיילת ת"א, רח' הרצל בנתניה, בלפור בבת-ים וכד'....

גם ככה יש שם רק נתיב אחד פעיל, מכיוון שבשני תמיד חונות מכוניות, ונתיב תחבורה ציבורית גם ככה יש ואי אפשר להכנס לשם. אז מה הם רוצים לסגור את בלפור לגמרי?!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

דווקא הרעיון המקורי נחמד מאוד..

במקום לבלות שעות בפקקים של הבוקר בכניסה לתל-אביב, פשוט משאירים את הרכב בחניון גדול לפני בכניסה לעיר ונכנסים עם אוטובוס עד למרכז העיר. מעולה!

הבעיות הן:

א. אף אחד לא ציין שיהיו גם אוטובוסים חזרה בחינם. אני מקווה שמישהו חשב על זה, אחרת מה אנשים אמורים לעשות בסיום יום עבודה?

ב. לשר התחבורה יש רשות להפקיע כל נתיב בכל כביש ולהפוך אותו לכביש אגרה. פיתרון מעולה לפקקים! פשוט נהפוך כבישים פקוקים לכבישי אגרה, פחות אנשים יסעו בהם, ולכן גם יהיו פחות פקקים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בלפור בבת-ים וכד'....

חברי הפורום, סליחה, אבל, חחחחחח..

בלפור? נתיב אגרה?

פשוט אין לי מילים כדי להביע את המורת הרוח שלי מהעניין הזה.

אור.

פורסם

זה יכול ליהיות נחמד

אבל למה זה מסריח כי הוא מפקיע נתיב שכבר קיים והוא בחינם

אם בא לכם בבקשה תיבנו כביש אגרה בדומה לכביש 6 והכל יהיה סבבה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אתם יודעים למה זה לא יעבוד?

פה באה חוצפתו של הישראלי דווקא לטובה, כשיהיה פקק רציני, אנשים יראו אחד אחד איך נכנסים לנתיב השני ואז כולם יכנסו ואי אפשר יהיה לעצור את כולם, זה דבר לא ישים לחלוטין. אין מה לדאוג.

אמרו אותו דבר על הנת"צ.

• תוכן חדש...