Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התקציב לרמקולים אחוריים+ קדמיים - קומפוננט 2.6K, השאלה שלי האם כדאי להביא קומפוננט ברמה גבוהה או שכדאי להביא רמקולים אחרויים ולהתפשר באיכותו של הקומפוננט?

חשוב לציין, שההגברה היא 75 RMS, שעל שתי יציאות יחובר סאב, ועל שתי יציאות קומפוננט.

אין אפשרות להרכיב שני קומפוננט משום שהאחוריים יישבו על הגברה של HU.

באחוריים חשבתי בכיוון של 6.5 אינץ' ה-Coax של מורל. מה דעתכם?

אשמח להצעות לקומפוננט או לחילופין, לקומפוננט +אחוריים.

תודה לעונים, :-P

שי.

פורסם

עדיף שתשקיע את מלוא הסכום על הסט הקדמי,

אם כי ההגברה שלך היא בינונית(75W), אך השקעה על סט קומפוננט איכותי תמיד משתלמת, ותמיד ניתן יהיה בעתיד של עוד כמה חודשים להוסיף במה אחורית.

סט קומפוננט קדמי איכותי+סאב = אידיאלי מבחינתי.

אתה גם לא חייב להשקיע את מלוא ה2600 ש"ח על הקומפוננט.אתה יכול להגביל את עצמך נגיד עד 2000 ש"ח, לשמור את היתרה ולחסוך טיפה ולשדרג את ההגברה בעתיד.

בכל מקרה המלצות שלי?

1.מורל הייבריד אוביישן 6.

2.פוקל פוקאל פולי קוולאר\פוליגלאס, אני לא זוכר מי מהם נכנס לתקציב אך 2 סטים טובים וחזקים.

3. יש כמה סטים של ריינבו שנכנסים לתקציב הנ"ל אני לא כלכך זוכר את הדגמים, יש פה כמה חברים שמכירים אותם יותר טוב ממני.

under construction..

• תוכן חדש...