Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

מגבר: Orion4004 (הדגם עם הקרוס המשתנה)

סאב: Rockford p2 200rms 12Inch

מה דעתכם?

במיוחד על הסאב כי תכננתי לקנות compVR12 רק שאין אותו כרגע במלאי ויש לי עדיין אפשרות להחליף את הRF.

אגב בתכנון גם קומפוננט של קיקר...

תודה מראש!

פורסם

מגבר מעולה לטעמי, אני יודע שיש לכמה מחברי הפורום,

בחירה טובה.

לגבי הסאב, אני יודע שהP2 הוא דגם חדש של סאב של רוקפורד בשם HE , מלפני שנתיים

אתה יכול לראות אותו כאן:

http://www.techronics.com/images/products/746.jpg

סאב מצויין , בעל יכולת לעבוד בתיבה אטומה/פתוחה,

מדוייק ועצמתי.

ZZR

פורסם

הקיקר הזה מעולה , אני גם שוקל לעבור לVR מהדגם הישן[זהב].כיוון שהוא יורד ומדגיש נמוכים בצורה מעולה דבר שסאבים רבים מתקשים לעשות בצורה כזו[30HZ -]

תלוי מה אתה בכלל מחפש הקיקר הוא SPL נטו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אחלה מגבר.... יש לי כזה והוא איכותי ביותר!!!

הסאב גם איכותי וטוב אבל לדעתי הקיקר יותר חזק ממנו אבל מצריך מגבר מונובלוק לסאב...

נ.ב. יש לי גם כזה סאב אבל מהדגם הישן.. ואני צריך לקנות לו מגבר טוב...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

תשאר עם הרוקפורד, הוא יתן לך יותר דיוק, 200 וואט RMS זה לא כזה קצת, חוצמזה האוריון 4004 לא יתן לך הרבה יותר מ-200 ב-2 אום ככה שהקיקר לא ינוצל עם המגבר הזה, שמעתי את הקיקר וזה לא הטעם שלי, אם אתה מחפש עוצמה וויברציות אז זה הסאב בשבילך.

פורסם

מחזק את MoranLan

תתאים סאב לפי המגבר

המגבר לא יספיק לך ל קומפ וי אר לניצול מקסימלי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...