Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחוריים 6X9

מוראל פולס \ אינפיניטי

קידמיים

מוראל דוטק

אודיו באן

קומפוננטים כמובן

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
הם הולכים לשבת על איזה מגבר או על הגברת הרדיו דיסק?
לא בינתיים לא (אין תקציב) יש רק תמערכת ***תמערכת = את המערכת *** אני מגביה ממנה המערכת ישנה מאוד איזה 4-5 שנים לפני..אני תאמת ***תאמת = את האמת ***רציתי ללכת על האינפיניטי 300 וואט אבל קדמיים אני לא יודע אני מתלבט אני רוצה כמובן שיהיו קומפוננט ושיהיה להם מחיר סביר כמובן ושיהיו איכותיים אז מה המחיר של הקדמיים כולל קומפוננט+האינפיניטי שאני רוצה לקנות...?
פורסם

עם כותרת כזו ההמלצה היחידה שהייתי נותן לך זה : לך תתבגר וצא מהמושפעות של הצבא !

כבוד שמעת על המושג .. ?

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

מחזק את שמעון! הדבר היחידי שתקבל ממני על כותרת כזו זה את זה :fist: !.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חברה, תרגעו... הכותרת שלו ערוכה אם לא שמתם לב.

פורסם

אצלי היא לא ערוכה.. ?

היא כתובה : "תתנו לי המלצה לרמקולים.. (30 שניות זוז !)"

הדגשתי את החלק שבו הוא "מרגיש" את עצמו ..

שמעון.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

את זה ההנהלה עשתה לו בכותר , מה כולכך קשה להסיק זאת?

הוא רשם כותרת תתנו לי המלצה לרמקולים מלשון ציווי , דבר שאינו מקובל פה לפי חוקי הפורום[ הכוונה ש:אף אחד לא עובד אצלייך ..] לכן ערכו לו את הכותר בצורה צינית ..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לכל המתלהמים: ההנהלה ערכה את הכותר בצורה צינית.

ולגבי הבחור:

לא בינתיים לא (אין תקציב) יש רק תמערכת ***תמערכת = את המערכת *** אני מגביה ממנה המערכת ישנה מאוד איזה 4-5 שנים לפני..אני תאמת ***תאמת = את האמת ***רציתי ללכת על האינפיניטי 300 וואט אבל קדמיים אני לא יודע אני מתלבט אני רוצה כמובן שיהיו קומפוננט ושיהיה להם מחיר סביר כמובן ושיהיו איכותיים אז מה המחיר של הקדמיים כולל קומפוננט+האינפיניטי שאני רוצה לקנות...?
מה?!?

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
את זה ההנהלה עשתה לו בכותר , מה כולכך קשה להסיק זאת?

הוא רשם כותרת תתנו לי המלצה לרמקולים מלשון ציווי , דבר שאינו מקובל פה לפי חוקי הפורום[ הכוונה ש:אף אחד לא עובד אצלייך ..] לכן ערכו לו את הכותר בצורה צינית ..

רגע מה אתם דפוקים מה קשור התבגרות או משהו אני חדש בפורום הזה ואני לא יודע את החוקים של איך לרשום וזה לא רשמתי 30 שניות זוז ולא התכוונתי לשום דבר בציווי אני לא ידעתי איך איך לנסח שאלה יפה פעם הבאה אני יידע תאמינו לי ואתה שמעוןןןן תקשיב לי טובבב מה קשור מושפעות של הצבא!!!! לך תתבגר אתה תאמין לי שאני מספיק בוגר..ועכשיו שורה תחתונה אם פגעתי בכם סליחה ועכשיו אני שואל אם אתם יכולים לענות על השאלה בבקשה...ואני לא רוצה שהאשכול הזה יהפוך להיות אשכול על שיחות נפש ואיך לדברר אני רציתי שתענו לי לנושא ולא התכוונתי בזלזול בציווי ודרך אגב אתם פרנואידים בצורה מפחידה!! זה היה הדיבור שלי ואם אתם רוצים שאני ישנה אותו אני ישנה אם זה יעזור לכם..סליחה ותודה..

עכשיו האם אתם יכולים לענות לי השאלה שלי בקשר למחיר של רמקולים קדמיים קומפוננטיםסוג טוב במחיר סביר+ האינפיניטי 300 וואט . ואם אתם יכולים תשיגו לי את המחיר הכי זול שיכול להיות לרמקולים קדמיים אבל בעלי איכות לא סתם+ האיפיניטי

תודה

פורסם

לא הייתי מודע לכך שזה עריכה של המנהלים והנחתי מסקנות לא נכונות, קבל את סליחתי ..

ותרסן את עצמך תודה..

שמעון.

להצעות שלחו לה"פ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...