Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מכוניות נדירות בארץ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השרשור של רועי צוקרמן על הוניאלה גאמין שבו הוא הזכיר שיוצרו כ 300 יחידות,

אני מתחיל להיתעניין איזה מכוניות נדירות ויקרות בקנה מידה עולמי יש בארצנו הקטנה,

אני יודע שיש הרבה מכוניות בארץ שאף אחד כמעט לא ראה והם "מוסתרות" במחסנים פרטיים,

ואולי רק חברי מועדון ותיקים ראו אותם,

אם אפשר לתת את שם הדגמים עם תמונה

אני למשל מכיר בחור מבוגר שהוא שכן של חמתי שמחזיק דגם של רכב משנות ה-30 לדעתי שלא שמעתי עליו בחיים שלפי טענתו זו חברת בת של רולס רוייס בעבר וקיימים בודדים כאלו בעולם, והוא שלח את האוטו לתצוגות בחו"ל ועוד סיפורים כמה האוטו מיוחד והוא מחזיק את האוטו בתוך מחסן סגור יצא לי לראות את האוטו אולי פעמיים ורק פעם אחת על הכביש.

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש בחור בשם אבי כתריאל שהוא בעליו של בוגוורד איזבלה קופה שנת 59

יש את הקרמן גיהה TYPE 34 שבעליה גולש פה ושכחתי מה שמו.

ויש רובר P5 של יוסי לפיד שממנה יוצרו רק 156 יחידות, כיוון שהיא עם הגה שמאלי

זה מש שידוע לי.

את הבורגוורד אפשר למצוא באתר של מועדון החמש ואת הרובר באתר CLASSICCARS.CO.IL

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לבעליה של הקרמן קוראים דניאל באום

עימך הסליחה, דניאל...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לבעליה של הקרמן קוראים דניאל באום

עימך הסליחה, דניאל...

נסלח לך הפעם. . .

בכל מקרה, לגבי הקרמן גיאה דגם 34.

הרכב שלי הוא דגם 1969 עם תיבת הילוכים אוטומטית. כן, זה כמו מזדה - 1600 אוטומט.

בשנת הדגם 1969 יוצרו 1049 מכוניות, מתוך 42498 מכוניות שיוצרו בכלל. היום ידוע על בערך 1000-1500 מכוניות בעולם, שמתוכן פחות מ-100 הן מדגם 1969.

הדגם האוטומטי יוצר במספרים קטנים מאוד בשנים 1968-1969. שלי היא כמעט בוודאות היחידה בארץ ואחת מפחות מ-20 דוגמאות בעולם. ידוע לי שפעם היתה עוד אחת אוטומטית בארץ. יש לי אפילו את מספר הרישוי שלה, אבל אין לי דרך לאתר אותה לפי מספר הרישוי. עקבותיה של המכונית ההיא אבדו לפני כעשרים שנה.

לי ידוע על שש מכוניות מכל השנים בארץ, אבל שמעתי שמועות על 2-3 מכוניות נוספות.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

לא רוצה להסגיר סתם פרטים כי אולי הבעלים של הרכב לא רוצה אבל אני יודע שיש בארץ מיני מהסדרה האחרונה שירדה מפס הייצור, שנת 2000 אם אני לא טועה...

פורסם

כדוגמא לנדיר ויקר בעולם לא האיזבלה,ולא שום קרמן יככבו.

דוגמא טובה היא המסרשמיט של בחור בשם אלון,שנושאת מנוע 500 סמק,

שנדיר ומאד נחשק בעולם.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אלפא רומאו GIULIA GTC (ג'וניור פתוחה), אחת מפחות מאלף שיוצרו. הייתה ועודנה בגדר שמועה. נמצאת כנראה בשיפוץ בחו"ל (היו תמונות באחד מאתרי portalclassic וכתוב "מכונית מישראל בשיפוץ").

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
אלפא רומאו GIULIA GTC (ג'וניור פתוחה), אחת מפחות מאלף שיוצרו. הייתה ועודנה בגדר שמועה. נמצאת כנראה בשיפוץ בחו"ל (היו תמונות באחד מאתרי portalclassic וכתוב "מכונית מישראל בשיפוץ").
אני כמעט בטוח שאני יודע איפה היא נמצאת(אם היא לא יצאה מהארץ בחצי שנה האחרונה).

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אחד מכלי הרכב הנדירים בעולם הינו אוטובוס השוסון של אגד מהדגם הנראה בתמונה (מאתר צרפתי).

למיטב ידיעתי נותרו רק שניים בעולם במצב נסיעה (האחר במוזיאון התחבורה הציבורית בפריס).

photo_1953c.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
יש שלוש בארץ - אחת מהן בשיפוץ בפולין בימים אלה ממש

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

TAZIO

יצא לך ממש לראות אחת מהן? בינתיים לפחות ממה שידוע לי רק סיפורים...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
TAZIO

יצא לך ממש לראות אחת מהן? בינתיים לפחות ממה שידוע לי רק סיפורים...

ראיתי את שלושתן

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

• תוכן חדש...