Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, ככה.

הלכו לי הציריות..

כן, כן, שתיהם ביחד..

בסיבובים יש תיקתוקים שלא יבישו שום שעון קיר..

יש לי גויה של סוד שממנה אני מתכוון לפרק ציריות..

רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לחזק את אותן ציריות "חדשות" ? (הם הולכות לעבוד מול חוות סוסים מכובדת.)

יש תחליף?

אני מקווה שבעלי נסיון ישיבו להודעה..

תודה רבה! ;)

פורסם

בתור בעלים הסטורי של אלפא סוד 1350 (5 שנים) הציריות מקוריות חזקות ואין להן שום בעיה להתמודד עם מנוע 1490 משופר קרי 120 - 140 כ"ס.

חשוב מאד לדאוג שלא יחדור חול למפרק כלומר גומיות שלמות ולא להעביר כח מאסיבי כאשר אתה קרוב לנעילת ההגה.

אם תשמור על הכללים האלה הצריות אמורות לשרת אותך גם 200K ק"מ, אצלי הרכב נמכר לאחר 160K ק"מ (בן 9) ומעולם לא הוחלפו בו הציריות.

ללא קשר.... יש לי ספר של היינס לאלפא סוד - אשמח להשאיל אותו לצילום.

ללא קשר.... האם מס' הרישוי של הסוד הוא 15-780-82 ?

בהצלחה !!!

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
בתור בעלים הסטורי של אלפא סוד 1350 (5 שנים) הציריות מקוריות חזקות ואין להן שום בעיה להתמודד עם מנוע 1490 משופר קרי 120 - 140 כ"ס.

חשוב מאד לדאוג שלא יחדור חול למפרק כלומר גומיות שלמות ולא להעביר כח מאסיבי כאשר אתה קרוב לנעילת ההגה.

אם תשמור על הכללים האלה הצריות אמורות לשרת אותך גם 200K ק"מ, אצלי הרכב נמכר לאחר 160K ק"מ (בן 9) ומעולם לא הוחלפו בו הציריות.

ללא קשר.... יש לי ספר של היינס לאלפא סוד - אשמח להשאיל אותו לצילום.

ללא קשר.... האם מס' הרישוי של הסוד הוא 15-780-82 ?

בהצלחה !!!

תודה רבה!!

אני מחליף פעמונים וקונה גריז טוב ומסיים את הסיפור של הציריות..

יש לי ספר היינס, תודה :wink:

ולא.. הסוד שלי שנת 83... :twisted:

• תוכן חדש...