Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום

laskow
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום.

תוך חצי שנה כבר יש לי רישיון

אני ממש רוצה לקנות מכונית עד הרישיון יש לי 10000 שקל לקניית אוטו אני מעוניין לקנות מיני משנת 1970-80 ולשפץ אותה קצת על איזה מכוניות אתם ממליצים בטווח מחירים שאני יכול להרשות לעצמי.

פורסם

שלום גם לך!

אם אתה רוצה שמישהו יעזור לך כדאי שתכתוב כותרת נורמלית

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום לך תרד קטן וחביב היה מאוד נעים לקרוא אותך אבל בקרוב אתה תיעלם :bigcry: :bigcry: :bigcry:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
שלום אני חדש בפורום. שלום גם לך.

תוך חצי שנה כבר יש לי רישיון. שיהיה בהצלחה...

אני ממש רוצה לקנות מכונית עד הרישיון. לא קונים אוטו לפני הרישיון, קצת סבלנות לא תזיק.

יש לי 10000 שקל לקניית אוטו. תחסוך עוד חצי שנה, יהיה לך יותר.

אני מעוניין לקנות מיני משנת 1970-80 ולשפץ אותה קצת. שאיפות גדולות- זה טוב, תוכל פעמוד בהן? זה לא פשוט לשפץ אוטו, בטח לא ב- 10K ש"ח.

על איזה מכוניות אתם ממליצים בטווח מחירים שאני יכול להרשות לעצמי. אונו, 205, פיאסטה, שרייד, איביזה... קל לטפל בהן, הן שיעור מעולה לתחזוקת רכב.

(נסיון החייאה לפני מחיקה כללית והערות ביזאריות...)

dirty old man

need love too

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...