Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן

עושים בניית פיבר, והכל בסדר

ראיתי את זה באיזו מאזדה בתערוכה האחרונה של EMMA

ויש לקחת בחשבון ביטול אחריות היצרן על הרכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ממש לא כדאי,מאחר והצג משותף גם למערכת בקרת האקלים.

אם זה מה שחשוב לו במכונית-שייקנה מכונית ללא מערכת קול מקורית.

עוד לא הצלחתי להבין אנשים שקונים מכוניות חדשות,ומנסרים אותן בשביל לשמוע קצת יותר טוב(ולפרנס גנבים,כמובן).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מאזדה 3 היא לא המכונית הראשונה שמגיעה אם מערכת סטריאו מובנית, לכן מי שלא רוצה ל"נסר" את הרכב כמו שכבר נאמר כאן, לרוב, מתקין מערכת נוספת בתא הכפפות או במקום אחר, ויש המון מקומות כאלה .

למשל יש לי חבר שהתקין (ברכב שבו היה מקום) מערכת ממש למטה ליד ידית ההילוכים מתחת לקונסולה המרכזית, ובכך פתר את הבעיה.

אולי זה קצת פחות יפה אבל אם הוא כבר מוכן לחתוך חצי מהאוטו כדאי שיחשוב גם אל האפשרות הזאת.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

או, לעשות מה שאני עשיתי עם המאזדה שלי, וזה לקנות מתאם מיוחד שמחליף לגמרי את הקונסולה המקורית:

זה עדיין לא מותקן כי עוד לא יצא לי לקנות רדיו-דיסק, אבל זה בהחלט בתהליכים...

מה שכן, כבר כמה פעמים דיברתי עם האחראי ב- SOUND-STORM, ולפי הגלריות שלהם הם מאוד יסודיים ומקצועיים, וחוץ מהקטע הזה של שמירת המסך המקורי שנותן חיוויום על המזגן - הוא אמר לי שהם עוד בודקים איך אפשר מהשלט המקורי שעל ההגה, לשלוט על רדיו-דיסק חיצוני....

pic - (24).jpg

pic - (23).jpg

pic - (25).jpg

pic - (28).jpg

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אם אתה עושה את זה לבד, אז כן - את המסך לבד לא תוכל לשמר כי יש שם צמת חוטים ענקית, שמי שלא ממוקצע בזה - עדיף לו לא לגעת.

אבל שוב, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי - ב- SOUND-STORM יודעים איך לשמור על המסך המקורי, ולכן כאן נפתרת הבעיה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הייתי שם, וזה עולה 1500 שח החלפת פאנל תוך שימור הצג של בקרת האקלים....

ונראה לי זה מאוד יקר וזה לא כולל את ההתקנה של שאר המערכת...

פורסם
חבר שלי קנה מאזדה 3 .

ברכב מותקן רדיו דיסק מקורי " בילט אין " משולב בקונסולה , רציתי לדעת אם יש אפשרות להרכיב רדיו אחר ?

אם חברך מתכוון לרכוש HU כחלק ממערכת איכותית - קרא דעתי פה:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=703232#post703232

אם לא - מן הסתם, מה הטעם?!

כך שאני מבין כי הוא לוטש עיניו לגבי האופציה הראשונה.

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם
השאלה הגדולה אם אפשר לחבר מערכת נוספת למאזדה 3 מבלי לנתק את המקורית

יש למישהו מושג?

הכול אפשרי תלוי במזומנים ובמספר הקומבינות שאתה מוכן לעשות :wink:

פורסם
חבר שלי קנה מאזדה 3 .

ברכב מותקן רדיו דיסק מקורי " בילט אין " משולב בקונסולה , רציתי לדעת אם יש אפשרות להרכיב רדיו אחר ?

איזה שנה הרכב?

פורסם

להחליף מקורי לא כדי? מעבד נוחות (שליתה מהגה, מסח).

מה המטרה להחלפה? מה לא טוב עם מקורית? אם זה אפשרות לשמוע MP3 או iphon/ipod אז אפשר להתקין למקורי כניסה AUX ולשמוע הכול בלי השקעות גדולות ובלי להרוס מערכת מקורית

• תוכן חדש...