Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הראלי הכי סקסית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ראיתי גולף דור שני אצל הבני דודים במזרח ירושלים,הגביהו אותה כמו ג'יפ ושמו לה גריל חיצוני כזה כמו של רכבי עבודה,שאלתי את המוסכניק שלי מה לעזאזל עשו לגולף, הוא ענה לי "הגולף הזאת מיוחדת כי היא הנעה כפולה,אז משתמשים בה לשטח..."

אני לא בטוח אם היא ראלי אבל בהחלט היא הנעה כפולה.

פורסם
איציק אם מה שראית זו הגולף בתמונה למטה אז זו הגולף סינכרו שהתחילו לייצרה ב 86
כן כזאת בדיוק ראיתי,מה הסיפור שלה?

נ.ב. שכחתי לציין הגולף הכסופה נראית מצויין,ממש בסגנון שאני אוהב.

פורסם

איציק

לא מצאתי הרבה פרטים עליה אבל בתור התחלה קצת טעיתי

סינכרו היה הכינוי של VW למערכת ה 4X4 שלהם ( לפני ה 4motion )

הדגם הנ"ל נקרא golf country ויש לו את מערכת הסינכרו של גולף,בעל מנוע 1.8

+ מתלים בעלי מהלך ארוך יותר והעיצוב כמובן.

קראתי מאמר עליו פעם אני צריך לחפור ולמצוא את הגיליון.

פורסם
אני ראיתי גולף דור שני אצל הבני דודים במזרח ירושלים,הגביהו אותה כמו ג'יפ ושמו לה גריל חיצוני כזה כמו של רכבי עבודה,שאלתי את המוסכניק שלי מה לעזאזל עשו לגולף, הוא ענה לי "הגולף הזאת מיוחדת כי היא הנעה כפולה,אז משתמשים בה לשטח..."

אני לא בטוח אם היא ראלי אבל בהחלט היא הנעה כפולה.

היא הייתה חונה הרבה ליד הבית ספר שלי, לצד עוד גולף GTI דור שני מהממת של בחור ממזרח ירושלים. הייתי אמור לקבל עליה סיבוב.. עד שהבחור הפסיק להסתובב שם :-(

פורסם

ה-G-60 מקורי ברכב הנ"ל.

לדעתי יש עוד אחת כזאת בארץ...

בכל מקרה יפהפיה אמיתית:-D

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...