Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי (אופל קורסה) מותקנים הרכיבים הבאים כרגע -

מגבר של DHD NTX2115 700W עם 4 ערוצים אליו מחוברים

מקדימה - קומפומנט של מורל מילניום 6.5

ומאחורה - רמקולים של Pioneer TS-A6957

הפנל לא זוכר מאיזה דגם הוא בדיוק אבל הוא די מיושן של פיוניר גם כן 50*4 אבל זה לא כל כך עקרוני כי את הפנל אני מתכוון להחליף בכל מקרה.

רציתי לשדרג את המערכת והלכתי להתייעץ בחנות סאונדר ברחובות יצאתי מהחנות עם הצעה כזו :

סאב של רוקפורד בP2 - 1150 שח" כולל תיבה.

מגבר של Lightning Audio B250.1 ב900 ש"ח.

ופנל של Pioneer DEHP770MP ב1650.

בסה"כ יצאתי עם הצעה של 3800 ש"ח כולל התקנה וחיווט

בדקתי באינטרנט ומצאתי את רוב החלקים במחירים משמעותית יותר נמוכים אבל לא בזה העניין..

חשבתי כמו כן על האפשרות לקנות מסאונדר את הסאב (P2) ופנל אני מעוניין לקנות את הפנל של

JVC עם הטאץ' סקרין ולחבר את הסאב בגישור אל המגבר שכרגע רץ באוטו.

אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה אתם חושבים על הרעיון שהוצע, או הצעות אחרות בטווח מחירים של עד 3000 ש"ח לשיפור המערכת (בעקרון אני ממש לא מחפש לשמוע חזק, חשוב לי מאוד לשמוע מדוייק ויפה)

בתודה מראש,

אבי.

פורסם

ההודעה שלך לא מובנת לא מבינים בכלל מה אתה רוצה מעצמך

איזה חלקים אתה רוצה להשאיר באוטו....איזה חלקים אתה מעדיף שיצאו 3000 שקל זה תקציב כלל הד יוניט לא כלל הד יוניט מה מו מי ?

פורסם

תודה על ההתייחסות,

אמממ אני רוצה להשאיר את הרכיבים שכבר באוטו ולהוסיף סאב וHU במחיר הזה והשאלות שלי נוגעות בהאם המגבר שלי יוכל להזיז סאב בגישור ובערוצים השניים את הקדמיים שכבר ישנם באוטו?

אם הוא איננו מספיק חזק מה עוד אני יצטרך להוסיף אם כך בכדי להזיז את הסאב שאני אקנה ואת הקדמיים(את האחוריים אני אחבר לפנל שאני אקנה)

בברכה,

אבי.

פורסם

אני לא מכיר את המגבר ולא אוכל לקבוע מן הסתם על סמך - כלום

HU סידרה 7 של פיוניר חדש באיזור ה1500 שקל בהתאמה....משומש אפשר להשיג ב900

סאב - זה אתה צריך להחליט איזה צליל אתה אוהב, קיקר קומפ וי אר הוא טוב ויש לו צליל בועט...אבל הנצילות הנמוכה מחייבת אותך במגבר שידע להרים אותו טוב....אולי עם הספק נמוך תחפש אינפיניטי קאפה פרפקט...נשמע לא רע בכלל מאוד SQ שכזה....

ביחד יעלה לך 2000 שקל (סאב אלפיה, הד יוניט אלפיה, תיבה תבנה לבד) נשאר לך עוד אלף שקל...אם המגבר מתאים בכסף הזה אולי שווה להביא איזה דוטק...כדי לחדד את הבמה....

אם המגבר לא מתאים תשאיר את המילניום ותנסה להבאי JBL באם יחודש המלאי כי בנתיים אין ומי שקנה זכה !

פורסם

בחנות שקניתי המוכר (חיים) הסביר לי במשך איזה חצי שעה למה לא לקנות את המגבר של JBL שהוא לא מגבר לסאבים ושהוא לא באמת 104 וואט אראמאס אלא 75 בערך (הוא טען שזה גם הסיבה שכך שמו)

הוא קצת בלבל אותי עם העניין של האם מגבר עם 4 ערוצים מתאים באמת לסאב כי אני אישית ב1000 שקל האלו שנשארו הייתי מעדיף להביא בכל זאת עוד מגבר רק לסאב. כמו כן כל הסאבים שהוא הציע לי הם במחירים של מעל 800 שקל האם זה הגיוני כי לפי מה שהבנתי ממך גם הסאבים בטווח היותר נמוך טובים ויכולים להתאים?

בתודה מראש

אבי.

פורסם

אני מציעה לך לנסוע לבאר שבע לבומבבס יש להם סאבים מדהימים של DRAGSTER ...לדוגמה לפני 5 ימים התקנתי אצלהם בגבר 5 ערוצים...וקניתי שם את הסאב DEE121 של DRAGSTER ב- 1200ש"ח.!

ותאמין לי הוא הרבא יותר מדויק מהרוקפוד P2 ....הסאב שלי בא עם תיבה מקורית...

הנה קישור לסאב:

http://www.dragsteraudioart.com/DEE.html

באתר הסאב שנמצא בתיבה הוא מהדגם הישן בארץ כבר יש את הדגם החדש יותר...שנראה כך:

http://www.dragsteraudioart.com/DWE.html

אבל התיבה זהה...היא לא גדולה הסאב מדויק מאד ונעים לשמיעה...ממליץ בחום...P2 פשוט חבל אחי...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...