Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Million-Dollar Sales

Guest AKICHU
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חולה הגה, בתגובה לשאלתך שהוצגה בשירשור "שוק עתיק (מכוניות בנו, 25 ....) , לגבי מחירה של ה-- Rolls Royce Phantom I Jonckheere Aerodynamic Coupe 1925, קשה לי לנקוב במחיר המדוייק, אבל הקישור הבא יתן לך סדר גודל.

http://www.sportscarmarket.com/auctions/milliondollarsales.php?ShowAll

המכונית הנה בבעלות מוזיאון PETERSEN AUTOMOTIVE בלוס אנג'לס

http://www.petersen.org/

והיא הוצגה בתחרות היופי – ב PEBBLE BEACH שהוזכרה כאן, היא בהחלט משכה תשומת לב

http://www.thecarconnection.com/Enthusiasts/Classics_Corner/2005_Pebble_Beach_Concours_dElegance.S215.A9132.html

10039_ECYGLIKOKZGVP.jpg

אולם את בכורה לקחה :

2005 Best of Show

1937 Delage D8-120 S Pourtout Areo Coupe;

HomeBOS05.jpg

אירית

פורסם
אבל הקישור הבא יתן לך סדר גודל.

הקישור בהחלט נתן. :bigcry:

ידעתי, פשוט ידעתי, שההודעה שלי בשירשור של המחירון תיפול ברשת שלך.

אבל עכשיו? הרסת לי את החשק כמעט לכל דבר. :mm_blush:

אני כל כך מצטער שענית לי ונתת לי אינפורמציה הכרחית שכזאת. :roll:

אוי הבאסה, הבאסה... מראות קשים מנשוא. :cry:

היא הוצגה בתחרות היופי – ב PEBBLE BEACH שהוזכרה כאן

שם הכרתי אותה ומיד התאהבתי. :crazyeyes

היא לא יחידה במינה... נכון?

הכוונה, כמה יוצרו ממנה??

2005 Best of Show

1937 Delage D8-120 S Pourtout Areo Coupe;

נההה, פו?י!... ידיות הדלתות לא מסתדרות לי כל כך. ( :? )

אירית

אל חשש!

יבוא יום...

יבוא יום והיא תהיה כו?לה שלי... :rolleyes:

בינתיים, אני כו?לי משועבד לפלסטיק שלי שאני כל כך אוהב, ואף-אחד לא ייקח אותה ממני!

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

המכונית השחורה נראית כמו מכונית שמתאימה לדארת' ויידר בסרט "מלחמת הכוכבים" :wink: .

אהבתי את המכונית הכסופה, תגידו המכוניות האלה הן קונספט?

האם ניתן לקנות רכב שמוגדר קונספט (אדם פרטי)?

פורסם

מכונית קונספט- הנה "אב טיפוס" שיוצר כדוגמא לעיצוב וטכנולוגיה מתקדמים, טרם יצורו לקהל הרחב.

לרב מכוניות אילו מוצגות בתערוכות וירידי רכבעל מנת לבחון את תגובות הצופים לעיצוב הקיצוני והלא שמרני ולאיזה כוון יחרץ דינה.

נדיר מאד שמכוניות קונספט מיוצרות לקהל מיידית, רובן עוברות שינויים לא מעטים טרם מוחלט ומוסכם על העיצוב והתכנון הסופי לטובת היעילות והעלות.

כפי שציינתי, מכוניות הקונספט לרב בעלות עיצוב מאד לא שמרני (בלשון המעטה) ,בנויות מחומרים לא "מסורתיים" ו/או יקרים מאד, החל מנייר, סיב פחם וסגסוגות שונות, לאחרות יש מבנה יחודי כמו דלתות גולווינג, בעלות 3, 6, או יותר צמיגים, או תכונות מיוחדות שלא קיימות במכונית רגילה.

coupe_high.jpgMercedes benz 300SL coupe's gullwing doors

בגלל התכונות הקיצוניות שהופכות את מכונית הקונספט ללא מעשית ולא רווחית, הרבה מהן לא עוברות לשלב הבא מדף השירטוט ו/או התכנון.

אחרות בעלות תכנון שמרני יותר, כן מגיעות למצב נסיעה, בכל מקרה רובן לא מגיעות לעיצוב הסופי שתוכנן מראש אלא למין מצב ביניים מתפשר.

לאחר שעבר זמנן ובטל קורבנן לרב מכוניות אילו מושמדות, מעטות שורדות ומשוכנות במוזיאונים, או פשוט מאוחסנות במבנים מיוחדים בבעלות פרטית ואלה ששפר גורלן מוצגות מדי פעם בתחרויות יופי ואירועים.

a_front.jpgb_rear.jpgGolden Oldsmobile F-88 1954

אירית

פורסם

תודה רבה אירית על ההסבר המפורט עם תמונות להמחשה, אני מעריך זאת!

אז את בעצם אומרת שמעט מאוד מכוניות "קונספט" אכן מגיעות לידיים פרטיות לצורך איחסון/הוספה

לאוסף?

פורסם
תודה רבה אירית על ההסבר המפורט עם תמונות להמחשה, אני מעריך זאת!

אז את בעצם אומרת שמעט מאוד מכוניות "קונספט" אכן מגיעות לידיים פרטיות לצורך איחסון/הוספה

לאוסף?

בהחלט, יש מצבים עגומים לטעמי, וזה נכון גם לגבי כלי רכב לא קונספט אלא מהדורה מוגבלת, שנכנסו לאיחסון מיד לאחר שיצאו מקו היצור נעטפו ולעולם לא יראו אור יום או כביש, ולהוסיף על ההשפלה מעלים אותם על מכשירי "ריצה" או הרצה בייתיים במקרה הזה, על מנת להעלות את הקילומטרז', זו התעללות בנשמת המתכת הזאת הלא כן???

אירית

פורסם

אכן מצב עגום!

זה התעללות בנו הצופים מהצד, והרכבים שלא נושמים את האספלט המשובח של חו"ל!

:( .

צריך לקחת רכבים לסיבוב מידי פעם, מזה מכונות להרצה...שיקחו סיבוב מסביב לאחוזה שלהם.

בחוץ וכו'...

• תוכן חדש...