Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני הולך לעשות שידרוג רציני באוטו.....

אני רוצה המלצה למגבר 4 ערוצים עד 1000 ש"ח

כרגע יש לי JBL 50*4 האם שווה להשאר או להחליף???

מקדימה יש לי קומפוננט של קיקר סדרה K 75RMS בינתיים לא מחליף אולי בעתיד הוא יוחלף אז אני לא רוצה אחרי זה גם לשדרג מגבר...

המלצה לסאב עד 2000 ש"ח

ישב על מגבר של הייפוניקס מונו דגם 1605D

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14804

ההד יוניט שלי הוא אלפיין 9833

וכמה תעלה לי אטימה של הבאגז?...

פורסם

איזב דגם של JBL?

יתכן ויהיה עדיף להפעיל את ה-JBL בזוג גישורים ולרכוש מגבר 2 ערוצים איכותי ב - 1000 שקל, יש סיכוי סביר שהתוצאה תהיה איכותית יותר ממגבר 4 ערוצים ב 1000 שקל.

סאבים זה תלוי המון בטעם שלך, מה אתה מחפש רעש - SPL או איכות צליל - SQ או איזו פשרה בינהם?

איטום בגאג' תלוי המון ברכב שלך. איטום פיאט פנדה לא יעלה כמו איטום בשברולט קפריס...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אוקיי אז ככה אין לי אפשרות להשאיר את המגבר ולקנות גם מגבר ב1000 ש"ח האפשרות היא או להשאיר אותו או למכור ולקנות מגבר עד 1000 הדגם הוא 50 *4 http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=CS50.4&ser=GTS&cat=AMP

סאבים אני אוהב גם עוצמה וגם איכות אבל חשובה לי מאוד האיכות אני רוצה משהו שישתלב באמצע איכות ועוצמה ..

והאיטום זה למיצובישי לנסר שנת 92 אני לא רוצה לכל הבגאז רק לחלק שנפתח כי רק שם הוא רועד הפח

פורסם

אם אתה רוצה עוצמה.. ועם איכות, יש לי מילה אחת בשבילך!

קיקר!!!

בסכום הזה אתה יכול להביא, אם תתאמץ, L7, שזהו אחד הסאבים היותר טובים שקיימים כיום, ולא חסר כאן אנשים שיסכימו איתי...

בקשר למגבר, מה הוא הולך להגביר? רק את הקומפוננט? אם כן, למה 4 ערוצים? קח 2...

הקומפוננט הם 90 ר.מ.ס? או 75?

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

ההתלבטות שלי היא בין קיקר L7 750 RMS לבין הייפוניקס סדרת אטלס 900 RMS מרובע ... או ה600 העגול...

או אלפאסוניק 812 משהו לא זוכר בדיוק תדגם....

או להביא 2 קומפ וי אר של קיקר........

והמגבר אני לא רוצה 2 ערוצים כי אני לא יודע אם בעתיד אני לא ישים אחוריים או שהקומפוננט יוחלף ל3 WAY...

הקומפוננט מוציא 75 RMS

פורסם

2 קומפ וי אר 2005 החדשים (אני מעדיף אותם 10') יעשו את העבודה לא פחות מה L7

השאלה היא מה אתה רוצה , SPL נטו ?

או באס טוב ואיכותי וקצת יותר מדוייק ?

פורסם

אני מחפש באס נקי איכותי ומדוייק....

כרגע יש לי רוקפורד P1 אני מת על הצליל שלו אבל הוא חלש מאוד וכבר שרפתי 3 סאבים עם העוצמות שלי....

אני רוצה גם משהו חזק וגם איכותי...

פורסם
2 קומפ וי אר 2005 החדשים (אני מעדיף אותם 10') יעשו את העבודה לא פחות מה L7

השאלה היא מה אתה רוצה , SPL נטו ?

או באס טוב ואיכותי וקצת יותר מדוייק ?

אם אפשר להתערב פה...

תוכל לתת דגמים בשתי האפשרויות?

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם

המגבר שלך מוצהר CEA ב162 וואט בגישור.

ב13.5-14 וולט הוא מן הסתם יתן פחות וצריך להתחשב בכך שהתקן מאוד ליברלי. אם אתה לא מתקין רמקולים אחוריים מוגברים אין לך סיבה ממשית לקנות מגבר 4 ערוצים ב 1000 שקל, תפעיל קומפוננטים מגישור.

אם אתה באמת הולך להשקיע 2000 שקל בסאב אין לך צורך ברמקולים אחוריים. אם הם יהיו על המגש יש סיכוי סביר שהסאב "ירביץ" לממברנה שלהם התוצאה תהיה צליל מעוות ונזק אפשרי לרמקולים.

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

את המגבר אני מביא מחו"ל אז הוא יעלה לי סך הכל 250 דולר שזה לא כסף יחסית לארץ...

והמגבר ה4 ערוצים לא חייב להיות משהו רציני פשוט רב הסיכויים שאני מוכר את שלי ואם אני כבר מוכר אז אני כבר ישתדרג....

חשבתי קצת להעלות את התקציב ולהביא תסאונד סטרים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21705

אבל עוד לא יודע אם שווה לי...

אם אני יביא 3 WAY

אחרי זה אני יצטרך מגבר 6 ערוצים לא?

אם כן אז אני יקח כבר 2 ערוצים כי גם ככה אם אני יקח 4 אני עדיין יצטרך להשתדרג אחרי שאני יביא ת3 WAY

פורסם

6WAY בהרצה אקטיבית צריך מגבר 6 ערוצים.

יש הרבה מאוד דגמים של קומפוננטים של 3 דרייברים שעובדים מול קרוס פסיבי. אם יש קרוס אז צריך הגברה של 2 ערוצים - בד"כ חזקה, לפחות ~ 100 ואט.

פורסם

לא הבנתי אז על מה מומלץ ללכת......

ואת הקטע של הקרוס אקטיבי ופסיבי?

קומפוננט לא בא עם קרוס ?אם כן אז למה להוסיף עוד 1

בעתיד אני מאמין שאני ישדרג ל3 WAY או אילייט או אוטופיה ....

2 ערוצים או 4 ?

להשאר עם שלי או להחליף?

פורסם

כמו שאני רואה את זה יש 2 סיבות עיקריות לרוץ "אקטיבי".

1. יכולת שליטה על תדרי החיתוך.

2. חיתוך מדויק יותר של תדרי החיתוך מאחר ואין השפעה של שינוי התנגדות הדרייבר על תדר החיתוך בקרוס.

הסט 3 חלקים האחרון ששמעתי היה של מורל, הוא פעל "פסיבי" ובאיכות גבוהה. לפעול עם קרוס זה לא בהכרח "גרוע", יתכן וזו האפשרות בשבילך.

• תוכן חדש...