Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחייך יואל, מדברים על מכוניות ואתה תוקע את ה 2 גרוש שלך בפוליטיקה?

אח סיעודי מאום אל פחם תורם למדינה פחות ממובטל (רק 30 שנה ברציפות...) מנתיבות?

או מזונה (סליחה, נערת ליווי) רוסיה נוצריה שעלתה לארץ במסווה של יהודיה ונהנית מסל קליטה?

או ממתנחבל שהולך ויורה בחברה ערבים שעובדים איתו שנים?

או מנוער הגבעות ששופך סודה קאוסטית על שוטרים?

או מהתאילנדי שאכל לי את הכלב ושולח לתאילנד 1000$ כל חודש?

להמשיך?

בקיצור, בואו נישאר במכוניות.

יניב

לא, אני מגיב לפולטיקה בגרוש שמעלי.

למעלה ציינת מקרים חריגים ובודדים, לא יפה ככה. עוד בטעות נחשוב שכל הערבים מאום-אל-פאחם הם אחים סיעודיים (תשאל את משפ' לוי מרמז מאיפה המחבל שהרג את בנם), או שכל נוער הגבעות שופך חומצה על שוטרים. תסתכל על מהות הציבור שציינת למעלה, לא על מקרה בודד שעלה לכותרות.

לגבי ה"מתנחבל שהולך ויורה בערבים שעובדים איתו שנים"- בשנים האחרונות היו אלפי פיגועים פלשתינים, ומה שאתה מציין זה אחר יהודי...? אתה שקול? חוצמזה, כבר אמרתי כבר שאני בעד איזון.

הפורום היה נקי מפוליטיקה עד שמנהל אחד החליט לפרסם אימייל שמכפיש חצי מהעם. אני בחצי הזה.

dirty old man

need love too

פורסם

טוב תשמעו אתם עדיין לא ראיתם כלום!!!

בתור מכונאי רכב צבאי יש לי קצת גישה למכוניות האלה... ואני יכול לספר לכם שבצא יש גם משאיות משנות החמישים כגון: ריאו קמינס או ריאו חץ, נ"נ (נושאת נשק), אבירים למיניהם

רק שתדעו הדברים האלה נוסעים ואפשר להגיד דיי טוב כי התחזוקה שלהם זולה וכל פעם התיקון הוא דיי פשוט בגלל זה משאירים אותם בצבא... הצבא זה לא רק קנגו פורד והיילקס... יש עוד מלא מכוניות ישנות וכל מיני כלים (מלגזות מתוחכמות) הכל עניין של אחזקה....

מיכאל (מכונאי רכב צבאי)

פורסם

הפורום היה נקי מפוליטיקה עד שמנהל אחד החליט לפרסם אימייל שמכפיש חצי מהעם. אני בחצי הזה.

חצי זה 50 אחוז , לא חמישה :idea:

• תוכן חדש...