Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקניתי את האוטו היתה מורכבת ידית הילוכים (ידני) שעושה אורות, מפלסטיק.

מההתחלה לא אהבתי אותה, ואתמול היא נשברה.

ניסיתי לפרק אותה ולהחזיר את המקורית אבל גיליתי שיש ברזל שעליו "מתלבשת" הידית הצבעונית, שמחובר למוט ההילוכים בעזרת שני ברגים.

הברגים ממש קטנים, והראש שלהם "אכול", זאת אומרת- אי אפשר לפתוח אותם עם מברג, גם לא ממש בכוח (הראש נהיה ממש עגול).

עכשיו אני צריך לנהוג עם ידית שבורה(=רק מקל הילוכים, בלי "ראש"), עד שאני אצליח לפרק את הברזל הזה.

למישהו יש רעיון איך אפשר לפתוח את הברגים? (ניסיתי עם פלאייר, לא הלך).

תודה מראש.

פורסם

אם אפשר אז לעשות חריץ בראש של הבורג, ולנסות עם מברג שטוח.

תחזיק את המברג ותנסה לסובב אותו כל הזמן, ובאותו זמן תתן לו מכה עם פטיש קטן, זה אמור לשחרר את הבורג...

אם לא, אפשר לקדוח את הברגים. לא לשכוח לפני זה לעשות שקע קטן כדי שהמקדח לא יזוז לצדדים..

אם אתה ממש לא אוהב את הידית אתה יכול לנסר אותה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם זה הידיות האלו של הבזול מאוטו דיפו עם הברגי אלן המרגיזים, אז אי אפשר עם פלייר פטנט, אפשר כמו שגילי אמר, בקדיחה, ואתה יכול להוריד חתיכה מהידית, יהיה לך יותר קצר, ספורטיבי :)

ואתה יכול פשוט לנסר את השארית של הידית :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עזוב שטויות! מניסיון מה שלא הולך בכוח הולך בעוד קצת כוח! זה כולה תפס קטן תפוס אותו עם פלייר פטנט ותמשוך עד שיצא אולי קצת זז-קל לפני

בהצלחה.

פורסם

הנה זה גם כן פתרון לבעיה שלך-

חולץ ברגים

xx.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הפתרון הקל :

קח דרמל

קח סכין קטנה של דרמל שחותכת עץ \ מתכת

חתוך את חיבורים

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תודה רבה לכולם.

אני באמת אנסה עם פלייר פטנט.

לנסר את הידית אני לא ממש רוצה/יכול, כי יש שם מן תפס כזה מיועד לשק עור של הידית הילוכים, ואם אני אקצר אני לא אוכל להשתמש בו.

דרך אגב, אני לא מכיר את שני המכשירים האחרונים שהוצעו- חולץ ברגים, דרמל.

תודה רבה.

פורסם

דרמל זה שם של חברה שמציירת משחזות קטנות (רוטר יד).

היבואנים של הכלים הללו הם לדיקו, מחירים הוא בערך 600 ש"ח.

ניתן להשיג כלים דומים מאוד לדרמל מבחינת התפעול (אך נחותים מבחינת האיכות) במחירים של בין 100 ל200 ש"ח בהום סנטר (של חברות כמו WOLF ויונדאי).

hmgdShop_ToolsAllDermel_Minimite_Cordless_Tool_7501.jpg

פורסם
מקדח וידיה לא מתאים לברזל :? - זה הורס אותו.

אז יש לי חדשות בשבילך: עם מקדח וידיה קדחתי בתוך מברזים (פלדה מחוסמת).
פורסם

חבל פאול למה.

אני כבר רואה את השרשור הזה נהפך למשהו בסגנון "כלי עבודה-סיניים או יקרים"

שמר לא יתן לך מנוחה עכשיו.

מקווה שאתה לא מתרגז משטויות כמוני.

נ.ב

שמר התפלאתי איך לא אמרת עד עכשיו שהבורג נהרס משימוש בכלי זול.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
אז יש לי חדשות בשבילך: עם מקדח וידיה קדחתי בתוך מברזים (פלדה מחוסמת).
חחח וכמה זמן לקח לך לקדוח בתוך מברז עם מקדח וידיה???

אין מצב!!! אני אישית ראיתי בן אדם שטעה ולקח וידיה במקום מקדח רגיל והלך לקדוח בפח ברזל בעווי 3מ"מ וזה לקח לו איזה שעתיים לבוא אלי ולשאול מה הבעיה למה זה לא קודח לו וכשראיתי שהוא טעה במקדח התחלתי לצחוק כי בשעתים הללו הוא אפילו לא הצליח לחדור יותר מ מ"מ אחד לתוך הפח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מהניסיון שלי בפתיחת אלנים קטנים שהראש נהרס והם לא נפתחים,יש לי סט אלן כוכב אני מוצא בסט את הכוכב המתאים נותן מכה קלה בפטיש על ראש הבורג וברוב המקרים הבורג נפתח.

• תוכן חדש...