Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטעין בטרייה מחו"ל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש למישהו מושג האם מטעין בטרייה (של רכב מן הסתם 12V) נקנה בחו"ל בהתאמה ל 110 V יעשה בעייה בארץ אם ונחבר את המתאם הפשוט של ה 220 V?

תודה.

פורסם

עד כמה שידוע לי יש בעיה עם שימוש במכשירים כאלו בארץ.

אם אתה זוכר בספק של מחשב היה פעם כפתור שמחליף בין 110 V ל220V במידה והיית משנה ל110 היית יכול להגיד שלום לספק.

בנוסף שמעתי שאין למכשירים אלו בדרך כלל הארקה ,ולכן השימוש אינו בטיחותי .אבל אני לא בטוח לגבי זה.

חכה למישהו שיש לו ניסיון.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

סבירות גבוהה שלא יעבוד.

השנאי שיש בארץ-להלן "מתאם" טוב רק למכשירים בעלי הספקים נמוכים וצריכת זרמים חלשים, ראה מכונת גילוח, טלויזיות, וספקי מחשב. צרכנים גדולים כמו קומקומים ודומיהם לא יעבדו בארץ ויהי מה.

יש לבדוק כמה צורך המטען הזה-בדר"כ המטענים הם צרכנים גדולים יחסית.

נכון שאין בשיטה הזו הארקה אבל אין קשר במקרה הזה.

אם היית משנה את המתג בספק של החשב ל110 ומחבר 110 הוא היה עובד מצויין, ברגע שהעברת את המתג ל110 ועדיין חיברת 220 ברור שתגיד לספק ביי ביי זה מגיע לך-לא נורא כולה ספק

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לא חיברתי ספק על 220 והכפתור היה על 110.

אבל יש לי חבר שכן.

סתם הבאתי דוגמא

פורסם

שטויות כול מה שאתה צריך זה לראות מה נתוני היצאה שלך מהספק של ה 110V (הכוונה מתח וזרם,נמצא במדבקה על הספק ) ובהתאם לזה לקנות ספק בארץ של 220V עם אותם נתוני יציאה

נתן למצוא כאלה ספקים בחנויות אלקטרוניקה בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב .

פורסם

איזה ספק מה קשור ספק עכשיו.

זאת הייתה סתם דוגמא לכך שחלק מהמכשירם מחול לא מתאימים למתח 220 ובגלל זה יש על הספק כפתור שמעביר מ 110 ל 220 ,תלוי איפה אתה משתמש בו.

הבחור לא שאל על ספק ,אלא על מכשיר שמתחבר ישירות לתקע ,עד כמה שהבנתי ממנו.

פורסם

מניסיון אישי(זה כבר לפורום אוף טופיק...)כשמעבירים מחשב מ-220 ל-110 יש בום וריח של קפצונים.

dont try this at home!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש שנאים גדולים שממירים מ220 ל110, היה לי אחד שהחזיק כמה אמפרים טובים, הם בגודל של כדורעף, כבדים ולא הכי זולים (תלוי בגודל, אבל יכול להגיע לכמה מאות שקלים).

תראה כמה אמפר אתה צריך ל110 שלך ותקנה שנאי מתאים (יש אפילו בace).

פורסם
יש שנאים גדולים שממירים מ220 ל110, היה לי אחד שהחזיק כמה אמפרים טובים, הם בגודל של כדורעף, כבדים ולא הכי זולים (תלוי בגודל, אבל יכול להגיע לכמה מאות שקלים).

תראה כמה אמפר אתה צריך ל110 שלך ותקנה שנאי מתאים (יש אפילו בace).

אם רוצים יש הכל אל השאלה אם זה ישתלם לו לקנות גם זה וגם זה

לא עדיף מטען ישיר שמותאם לישראל?

עדיף

ככה כל ההוזלה של קניית המכשיר בחול תשתווה לקניית מכשיר בארץ כי צריך ספק רציני

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

יונתן צודק .. העלות של המכשיר + מתאם כזה .. יעלה כבר פי 2 או 3 מאשר בארץ .

בכל מקרה תודה לכולם . אני אמשיך לחפש מכשיר המותאם לארץ .

• תוכן חדש...