Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 6 בריונות מגעילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי פעם אני שומע על נהגים שנוסעים בכביש הזה ולא מקבלים לביתם את שובר התשלום לאחר שנסעו בכביש לאחר כמה זמן פתאום מגיע אליהם מכתב רשום שבו הם מחויבים לשלם סכום מנופח מאוד

עקב נסיעה בכביש אני לא מבין ----- למה כאשר שולחים את המכתב הרשום תמיד הוא מוצא את בעליו אבל כאשר שולחים מכתב רגיל הוא לא מגיע אולי זה תרגיל כדי לגבות יותר כסף על כביש 6

קחו לצומת ליבכם אם נהגתם בכביש דאגו לשלם את שובר התשלום מפני שאח"כ ישדדו אותכם

אין כמו CARS FORUM

פורסם

קרה כבר, ולא פעם גם שמענו על זה בפורום

ולא פעם גם נאמר שבמיקרה של כביש 6 תמיד להגדיל ראש

חשבון מגיע פעם ב 3 חודש, אז כל חודש תיתקשר תברר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אף אחד לא שודד ולא ביריון.

עיניין קנסות הפיגורים תואם בין הנהלת כביש חוצה ישראל לוועדת הכלכלה של הכנסת.

לולא הקנסות ומנגנון האכיפה היעיל,פשוט אף אחד לא היה משלם את האגרה,כפי שקרה שנים רבות בנוגע לדוחות החנייה של הרשויות המקומיות.

אם נסעת בכביש 6 ולא קיבלת את החשבונית,היתקשר אליהם והם ישלחו לך חשבון.

עד היום לא ניתקלתי בשום בעייה איתם,פשוט אם לא קיבלתם את החשבון,היתקשרו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

דווקא נסעתי פעם אחת לא מזמן ואחרי חודש חודשיים קיבלתי 15 שקל לשלם להם. כנראה הלוגיסטיקה שם על הפנים, לא מזמן דובר על ההתנהלות של משרדי ממשלה וכל מיני מעניקי שירותים כאלה ואחרים

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אני נסעתי בכביש 6 כמה חודשים אחרי פתיחתו , שלושה חודשים אחרי שנסעתי

קיבלתי את החשבון , לפיו נשארו לי בדיוק עוד יומיים למועד אחרון לתשלום , ביזיון.

אני לא יודע איך זה היום , כי מאז המקרה לא עליתי על כביש 6.

פורסם

לא בריא לראות הכל שחור. לפעמים הם בסדר. יכול להיות שקורות תקלות, ויכול להיות שיותר מדיי,

אבל לא נראה לי שהדברים קורים בזדון.

לי למשל יצא לעלות בטעות על הכביש ואחרי איזה 3 חודשים קיבלתי חשבון לתשלום תוך שבועיים. לאחר פניה אחת אל החברה בטענה שהנסיעה היתה בטעות, החשבון בוטל.

פורסם

חשבתי שאני היחיד שהסתבך איתם :shock:

נסעתי בכביש לפני יותר משלושה חודשים. חשבון לתשלום מעולם לא הגיע הביתה, גם לא בדואר רשום.

היום התקשרתי למוקד שירות הלקוחות שלהם, ונאמר לי כי נשלחה חשבונית לתשלום לפני שבועיים. אלי היא לא הגיעה מעולם.

שילמתי בכרטיס אשראי דרך הטלפון. 20 ש"ח, מתוך זה חברת כרטיסי האשראי שלי תגנוב להם 3.5 ש"ח עמלה.

אני אשתדל לא לנסוע משם יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאבא שלי קרה מקרה מסויים איתם.

לאבא שלי יש 2 מוניות , יש לו מנוי לכביש (עם המכשיר הזה ששמו לו באוטו) , בקיצור הוא נסע עם המכוניות שם במקרה הצורך (סה"כ אנחנו מהצפון ככה שרק בנסיעות לשדה תעופה ובשעות פקוקות הוא עובר דרך הכביש) , בכל מקרה הרכב שנסע שם היה המרצדס ולכל מונית יש מספר מונית (בעצם הרישיון שמאשר לה לפעול כמונית) , המספר של המונית מרצדס מושכר מבנאדם מסויים שאבא שלי מכיר בקיצור במקום לשלוח את החשבונות לאבא שלי הם שלחו אותם לבעל המספר , אותו בעל מס' באותם ימים היה עסוק מאוד ועבר מבתי חולים במקרה מצער מאוד שקרה במשפחה אצלו (הנכד שלו נפטר מסרטן אחרי מאבק של כמה שנים , היה סה"כ בן 5) , ולא ייצא לו להעביר את החשבונות לאבא שלי ובנתיים החשבונות התנפחו והתנפחו וכל חודש או יום שהחשבון לא שולם החוב טפח והגיע לכמה אלפי שקלים , עד שהם הועילו בטובם להתקשר ולשאול את אבא שלי ישירות מה קורה עם התשלום , בקיצור מפה לשם אחרי הרבה ויכוחים הוא הגיע למנהלה שלהם בראש העין וזה הסתדר בסופו של דבר על החוב המקורי שהיה הרבה בגלל כל המקרה המצער מאוד שקרה:( , זה כבר היה בדרך לבית משפט , יש הרבה כאלה שההגיעו איתם למשפטים בגלל הדברים האלו.

מסתבר שם שיד ימין לא יודעת מה עושה יד שמאל .

בכלל יש להם בעיה עם כל הקטע של מוניות שמשכירים את המספרים ולפחות בהתחלה היו הרבה מקרים כאלה.

פורסם
דווקא נסעתי פעם אחת לא מזמן ואחרי חודש חודשיים קיבלתי 15 שקל לשלם להם. כנראה הלוגיסטיקה שם על הפנים, לא מזמן דובר על ההתנהלות של משרדי ממשלה וכל מיני מעניקי שירותים כאלה ואחרים

זה לא שהלוגיסטיקה על הפנים - אין להם פשוט אינטרס להיות יעילים במיוחד, ועוד אולי ידרשו להשקיע כסף בשביל זה:

....לא יגיע החשבון אליך בזמן?

"מה'כפת לנו, שהאזרח ישלם כפל קנס" - וללא יכולת לערב שום גורם חיצוני (הם הסמכות העליונה גם לערעור).

....אף אחד לא ירצה לנסוע יותר בכביש "שלנו"?

"מה'כפת לנו, המדינה מסבסדת אותנו" - מתוקף ההסכם שהמדינה חתמה עם הזכיינית להבטחת הכנסות מינימליות גם אם לא ישתמשו בכביש כלל.

קפיש? אין 'לא יכול', יש רק 'לא רוצה'.

מצד שני, ברור שהיה קשה מאוד להרים את הפרויקט ללא תמיכה מאסיבית מהמדינה ע"ב הטבות ליזמים, אלא שבמקרה זה המדינה פשוט מכרה את זכויות אזרחיה ליחס הוגן ובסיסי בעבור הפרויקט.

....מצד שלישי, ממתי למדינה הזו אכפת בכלל מזכויות נהגיה?!

"יאללה, בוא נקרע אותם במיסים, נקנוס אותם על ימין ועל שמאל, נחרים להם את הרכבים, נעלה להם את תעריף הביטוח באמתלה של מלחמה בתאונות", ומענין מה השלב הבא. יהיה פה כיף.

פורסם

מי שלא רוצה לנסוע על כביש 6 - אנא מכם, על תסעו, לי יהיה יותר מקום.

יש תכונה מאוד ישראלית של הקטנת ראש בכל הנוגע בחובות ותשלומים - "לא שלחו לי, אכלו לי, בלאו לי, שתו לי...". בסוף מסתבר בד"כ, שהכתובת לא היתה מעודכנת, הרכב רשום על מישהו אחד וכד'... פשוט בהרבה מקומות הגישה של "לא קיבלתי..." עובדת. בכביש 6 - לא. ובצדק. כי בכל המקומות האחרים - אנשים לא משלמים בזמן (או לא משלמים בכלל) ואז את ההפסדים הנגרמים - כולנו משלמים (כי מכלילים אותם במחירים מופקיעם על ארנונה, חשמל וכד'). לא רוצים לשלם - אין שום חובה לנסוע על כביש 6.

אתם מעדיפים כבישי אגרה כמו בארה"ב ואירופה? שם בשעות העומס יש פקק של קילומטר לפי כל תחנת תשלום.

אני גר בראש העין. כשאני נוסע להורים שלי לפרדס חנה, הנסיעה דרך כביש 6 חוסכת לי בערך 30 ק"מ, שלא לדבר על זה, שהנסיעה מהירה, רגיעה וחלקה (חסכון נוסף בצריכת דלק). על זה אני מוכן לשלם. לכן עשיתי מנוי "פס-קל" - מקבל 25% הנחה ולא מתעסק אם חשבוניות שלא הגיעו. ואם אתם לא נוסעים הרבה ולא רוצים לשלם פקדון על מכשיר "פס-קל" - אפשר לעשות מנוי וידאו. לא עולה לכם כלום, נותן הנחה וגם חוסך את ההתעסקות עם החשבוניות.

שלא יהיה ספק, אין לא שום קשר לכביש 6, לא עובד אצלהם, לא מפרסם אותם. פשוט נמאס מהבכיינות הזו.

פורסם

"בריונות מגיעלה"?

לזה אתה קורא "בריונות"?

תסע עם הרכב שלך בכביש 6 פעם אחת ואל תשלם חצי שנה.

אחרי חצי שנה, עם אותו רכב בדיוק, תעלה על הכביש שלהם.

מיד רודפת אחריך ניידת של כביש 6, גורמת לך לרדת מהכביש לשוליים, מוציאה אותך מהרכב שלך, זורקת אותך לניידת שלהם (או שאתה מזמין מונית) ואז מחרימים לך את הרכב עד שתשלם!!

לזה אני קורא בריונות.

פורסם

תסע עם הרכב שלך בכביש 6 פעם אחת ואל תשלם חצי שנה.

לטיפשים תחמנים מגיע מדיי פעם שייתיחסו אליהם בביריונות, כדי שיתאפסו על עצמם....
פורסם

למה שלא תשלם להם?

ועוד חצי שנה?!

המחוקק ידע בדיוק מדוע הוא נתן לחברת דרך ארץ את הכלים לכך.

נסעת-תשלם.נקודה.

לא מתאים לך לשלם על נסיעה בכביש-אל תעלה על כביש 6.אף אחד לא מכריח אותך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מי שלא רוצה לנסוע על כביש 6 - אנא מכם, על תסעו, לי יהיה יותר מקום.

יש תכונה מאוד ישראלית של הקטנת ראש בכל הנוגע בחובות ותשלומים - "לא שלחו לי, אכלו לי, בלאו לי, שתו לי...". בסוף מסתבר בד"כ, שהכתובת לא היתה מעודכנת, הרכב רשום על מישהו אחד וכד'... פשוט בהרבה מקומות הגישה של "לא קיבלתי..." עובדת. בכביש 6 - לא. ובצדק. כי בכל המקומות האחרים - אנשים לא משלמים בזמן (או לא משלמים בכלל) ואז את ההפסדים הנגרמים - כולנו משלמים (כי מכלילים אותם במחירים מופקיעם על ארנונה, חשמל וכד'). לא רוצים לשלם - אין שום חובה לנסוע על כביש 6.

אתם מעדיפים כבישי אגרה כמו בארה"ב ואירופה? שם בשעות העומס יש פקק של קילומטר לפי כל

בגדול, אני מסכים אם מה שאתה כותב כאן.

נכון, הישראלי לא אוהב לשלם. ונכון, כדי להוציא ממנו שקל צריך לרדוף אחריו עד למקלחת (או לעקל לו את הרכב, גם אופציה שעובדת לא רע על מר ישראלי).

אבל, וזה אבל גדול, כדי שיהיה לך את הזכות לעשות את כל זה למר ישראלי, אתה חייב לעשות איזשהו מינימום של פעולות, כדי להבטיח שמי שנסע ומבין שהוא צריך לשלם באמת ישלם.

אני נסעתי בכביש 6 מתוך בחירה. לא היו פקקים, התנועה זרמה וכביש 6 לא ממש קיצר לי את הדרך, אבל בחרתי לנסוע בו. ידעתי שאני הולך לשלם. חיכיתי לחשבונית!

הכתובת שלי מעודכנת בכל משרדי הממשלה. לוחיות הרישוי שלי לא מוסתרות, חלילה, ותיקניות לחלוטין.

כל זה קרה לפני יותר משלושה חודשים, ואני עדיין מחכה לחשבונית המזורגגת מכביש 6.

למה אני צריך לרדוף אחרי כביש 6 ולהזכיר להם שאני צריך לשלם? למה אני צריך להתקשר אליהם ולבקש לשלם את החשבון שלי?

לדעתי, סדר הפעולות התקין צריך להראות כך -

מכתב בדואר רגיל, מקסימום חודש לאחר הנסיעה.

מכתב בדואר רשום - חודשיים לאחר ההתעלמות מהמכתב הראשון. אפשרי לצרף איזה קנסון בעבור עלות משלוח המכתב הרשום.

לא עזר? ממשיכים לשלוח מכתבים רשומים כל כמה חודשים, מתחילים להוסיף ריבית והצמדה לסכום המקורי.

לבסוף - עיקול הרכב כשהוא יעבור שוב בכביש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...