Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום באתי לפתוח ידנית את הצ'ופצ'יק (ראה תמונה) של הדלת וזה שמבחוץ ניסה לפתוח בו זמנית את הידית, התוצאה - חלק הפלסטיק יצא ממקומו, ללא רעש של שבירה אני חושב, הוא נראה שלם, כמו גם התושבת שלו.

ניסיתי להחזירו אך ללא הועיל, הוא רופף כיוון שאינו תפוס כמו שצריך ומסוגל רק לנעול אך לא לפתוח.

חשוב להדגיש, שלא נוצרה בעיה כלשהי בנעילה עצמה אלא בפתיחה ובסגירה באמצעות הצ'ופצ'יק, שכמו שאני מבין זאצ אמור למשוך ולדחוף את מוט המתכת שבתמונה.

למישהו יש הצעות איך להחזירו למקומו או פשוט לקחת למוסך מורשה ? :?

תודה מראש.

אלמוג

P1010034_.jpg

P1010035_.jpg

P1010036_.jpg

P1010038_.jpg

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

פורסם

ואו, איזה בלגן בגלל חתיכת פלסטיק, טוב שלא עשית לה בוק...

זה קרה לי גם, אני שכחתי מהעניין ואז במקרה, באחד מבילויי התכופים במוסך, נזכרתי וביקשתי ממישהו שיסתכל על זה, תוך חמש דקות זה היה מחובר כראוי. פשוט צריך מישהו בעל ידיים טובות שיסדר את זה - כל עוד ובאמת שום דבר לא נשבר.

מקסימום, אם אתה לא מצליח, פרק את הדיפון הפנימי של הדלת וכך תהיה לך נקודת מבט טובה יותר. (ואם אתה חושש לעשות את זה, חפיף, חכה לטיפול הבא במוסך או בקש מחבר מנוסה לחבר את זה. זה ממש לא רציני.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ולמי שלא בא על סיפוקו - בקרוב, תדאדאדאם, "הצ'ופצ'יק של הדלת", הגרסה הלא מצונזרת ! :wink:

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

פורסם

אז קודם כל לכל החכמים , זו בעיה מעצבנת ביותר ב 306 ,

הצ'ופצ'יק הזה בא עם זיזים כאלה , וצריך לדחוף שם כזה צ'ופצ'יק קטן שיפסק ת'עסק (כמו רגליים של מישהי..כן) ואז לשים , ואז עם משהו חד להוריד את זה כדי שיתלבש

לדחוף את זה באלימות יהרוס את זה כי יש זיזים והם סתם ישתייפו

• תוכן חדש...