Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי fiat 127 900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בעבודה שלי (תחנת דלק פז) הגיעה אישה מבוגרת לתדלק והיא נהגה בפיאט 127 שנת 78, האוטו מבפנים נראה שמור מאוד, מבחוץ קצת מעיכות וטיפה חלודה, המנוע נראה ממש יפה ונישמע גם ככה, ממש רכב מקורי ויפה.

בקיצור ולעניין, שאלתי אותה אם היא מוכנה למכור לי אותה תמורת 1000 שקל, היא אמרה שכן וקיבלתי את הפרטים שלה, דרך אגב היא יד ראשונה, והיא שמרה עליו ממש יפה.

לדעתכם שווה את הקניה?

אין לו טסט כבר 5 חודשים, אבל הוא נוסע ונשמע ממש טוב.

חוצמזה, איפה אני יכול לקרוא נתונים ודברים אחרים על הרכב הזה, ומה אתם יכולים לספר לי עליו?

המון תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני לא מבין - היא נוסעת ברכב ללא טסט!!

אם היא לא עושה טסט היא בטח גם לא מחליפה אף פעם שמן.....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הייתה לי כזו פיאט לפני המון שנים ושימשה אותי כמה שנים.

רכב מעולה ודי אמין. מלבד כבל קלאץ' שנטה להיקרע (גרושים ו-5 דקות עבודה) וידית חלון שמידי פעם הייתה נשארת ביד האוטו היה זול וקל לאחזקה.

היו לה הילוכים קצרים ובפתיחות היא מלכת הכביש מ-0 ל-50 קמ"ש :-D

לא ברור לי איך תעביר בעלות על רכב ללא טסט שאינו בגיל אספנות, אך אם תצליח זו קנייה טובה.

אגב, זה הדגם עם ה-2 או 4 דלתות ?

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

4 דלתות, חסרה אגרת טסט אחת שזה 380 שקל...

מקווה לשפץ אותה כמו הסובארו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זה בטח דור2. אים אתה צריך עזרה אני יכול לעזור, יש לי כזאת כבר 5 שנים ואני מתמחה בהם ממש טוב

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
אני לא מבין - היא נוסעת ברכב ללא טסט!!

אם היא לא עושה טסט היא בטח גם לא מחליפה אף פעם שמן.....

אם היא היתה מחליפה שמן, אי אפשר היה להגיד שהרכב במצב מקורי ;-)

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

הרכב מצב מקורי, ממש יפה ושמור לגילו.

אם אני אקנה אותה אני אעזר בך גיא, תודה לך.

אתמול ראיתי אחת כזאת נוסעת בכרמל בחיפה, צהובה גם כן 6 ספרות, העלה בי חיוך, והחבר'ה שלי צחקו עליי מה מושך אותי בגרוטאה הזו עאלק.

• תוכן חדש...