Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ויום טוב

אז ככה... היום בבוקר נסעתי לי והתנעתי את נסעתי ממקום למקום (מקומות קרובים)

והכל היה טוב... אחר הצוהריים אימי בא לנסוע והרכב לא מניע ניסתי מספר פעמיים בהפרשים של כמה שעות וגם ניסיתי עם כבלים להתניע מתוך חשיבה שאולי המצבר הלך בגלל המגבר באוטו וכולה וגם עם כבלים לא התניע הרכב..

כאשר מתניעים את הרכב שומעים מעין "טק" וזהו אין רעש של סרטר ולא כלום

יש לציין כי נראה לי שהמצבר פסדר גמור מכמה סיבות

1. יש לי ברכב שעון מדד המצבר והוא מראה "חיובי"

2.ניסתי עם כבלים

מה יכולה להיות הבעיה?? אולי סרטר שהלך?

יש לציין גם שהתופעה התחילה לפני שבוע וזה קרה כבר פעמיים שלוש..

אבל מיד אחרי זה שניסו עוד פעם הרכב התניע

עד עכשיו שהוא בכלל לא מתניע

תודה מראש

פורסם

כמה ק"מ הרכב עבר? הוחלף בעבר כבר סטרטר?

אין פה יותר מדי אופציות במקרה שלך כי אין סטרטר

או מצבר

או סטרטר

אם יכול להגיד במאה אחוז שהמצבר תקין אז זה הסטרטר

שמעת במקרה בתקופה האחרונה או גם עכשיו שאתה מנסה להניע רעש שהסטרטר מחליק?

פורסם

הרכב אוטומט...

אני מעדיף לתקן לבד אין לי הרבה ניסיון.. מקסימום אבי יעזור לי..

האם החלפת סטרטר עסק מסובך? ומה העלות?

פורסם

היכן נמצא הסטרטר ואיך הוא נראה :roll: ?

כרגע ניסיתי שוב והרכב התניע לי.. אולי חוט השתחרר או משהו? חיבורים?

פורסם

לא נראה לי ששום חוט השתחרר כי אמרת שאתה מנסה להניע שומע תיק וזהו לכן כוח חשמלי מגיע לסטרטר רק שהוא תפוס. אני אנסה לכוון אותך אל הסטרטר אבל כיוון שאיני מכיר את מכוניתך נסה לשמור על ראש פתוח.

כאשר אתה עומד מול הרכב ומסתקל אל המנוע מימינו או משמאלו יושב גלגל התנופה אתה פשוט תזהה צד אחד של המנוע רחב יותר מהשני בתוך זה יושב הגלגל תנופה ואליו מתחבר הסטרטר אז אתה תראה צילינדר באורך של כ -30 ס"מ מחובר אליו בשניים שלושה ברגים סביר להניח מהצד האחורי של המנוע (יכול להיות גם מצדו הקדמי של המנוע) הקיצר זה הסטרטר.

אופנוען

פורסם

הנה כמה תמונות ועוד רגע אוסיף עוד אבל עוד משהו אחד תוך כדי שהתבונני

מתחת למכסה מנוע שמתי לב לצינור שהוא די גמור שם..

ותוך כדי משחק איתו נוצר חור בצינור והוא מתרחב...

הצינור עצמו גמוררר לגמרי מה ההשלכות של זה?

צירפתי תמונה

Untitled-1 copy.jpg

Untitled-2 copy.jpg

פורסם

איזה ענק שצילמת תמונות עכשיו אהבתי ביותר.

תקשיב הצינור הפגום שצילמת שם זה נשם מנוע מחבר בין מכסה השסתומים לבין הצינור שאחרי הפילטר אויר זה שום דבר קריטי אבל תחליף אותו כדי שלא יכנס אויר מאובק אל מכסה השסתומים עלות ההחלפה ממש שקלים בודדים פשוט תפרק את המקורי קח אותו כדוגמא לחנות חלפים יביאו לך אחד אחר בקוטר ובאורך המתאים ותחליף בעצמך פיס אוב קייק ממש לא רציני.

עכשיו מאז שאני בג'יפים שכחתי עד כמה צפוף תא מנוע של פרייבט גבר אני לא מצליח בדיוק לראות את הסטרטר אבל כיוון שהרצועות בצד שמאל אז גלגל התנופה יהיה בצד ימין וכיוון שסעפת הפליטה בחזית אז הסטרטר יהיה מאחורה ככה מלמד ההיגיון הפשוט.

אופנוען

• תוכן חדש...