Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי חבר שאמרו לו שהרעידות שהוא מרגיש בלאנטיס 95 במיוחד בעצירה במקום מצביעים על ארבעת התושבות של המנוע כפגומות.

אם זה נכון - יש למישהו הערכה לגבי עלות החלפת כל ארבעת תושבות המנוע?

פורסם

סט תושבות עולה בסביבות 1000 ש"ח ועבודה בסביבות 400-500 שח.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

יש לי חבר שאמרו לו שהרעידות שהוא מרגיש בלאנטיס 95 במיוחד בעצירה במקום מצביעים על ארבעת התושבות של המנוע כפגומות.

בעיית התושבות בלאנטיס ידועה כמחלה ולכן סביר מאוד שהדבר נכון.

לגבי עלות איני יכול להעיד, אך המחיר שציין קודמי נשמע הגיוני.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

בפירוש לא.

המחיר שציין קודמי הוא 1500 ש"ח לערך.

לפני כשנתיים הצעת המחיר לעבודה הנ"ל במוסך המורשה הייתה כאלפיים ש"ח, ומדובר במוסך שהיה שותף לחשבון הבנק של אבי מרוב המחירים הגבוהים שגבה.

יום טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

בתור אחד שצופה מהצד, אני נזכר שמישהו פעם אמר לי שתושבות בלאנטיס חייבות להיות מקוריות, אחרת החלופיות יהיו קשיחות מידי (חומר זול) ואז הרעידות ימשיכו כאילו לא נעשה דבר.

האם המחיר של 2000 שקל זה לאוריגינל או לחלופי ?

פורסם

איני בטוח, אולם אני מניח שמדובר במקוריות.

עם זאת, לא נראה לי שהרעידות היו משתפרות פלאים והמצב היה נשאר כך לאורך זמן - גם אנשים שהחליפו לתושבות מקוריות מלינים לעיתים קרובות על הרעידות.

אצלנו, החלפת התושבות נעשתה במספר שלבים לצערי, היות ואבי לא שש להשקיע ממון בהחלפה.

לאחר קבלת הצעת המחיר מהמוסך המורשה, המתין ולבסוף הלך למוסך פרטי - זה החליף רק זוג תושבות לחליפיות והבעיה נשארה עומדת בעינה (גם התשלום לא היה נמוך - מעל אלפיית שקלים).

לפני כשנה החלפנו שלוש תושבות (אין לי מושג אם מדובר בחליפיות או מקוריות), ובטיפול שנערך לפני כחודש נמצא שתושבת הגיר גוססת גם היא ועל כן הוחלפה.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

במקרה הזה מדובר על מאזדה 95.... אולי שווה לבחור להחליף את כל ה - 4 של המנוע. לגבי עוד... אני די בור, ולא ממש ידעתי שיש עוד :-)

פורסם
במקרה הזה מדובר על מאזדה 95.... אולי שווה לבחור להחליף את כל ה - 4 של המנוע. לגבי עוד... אני די בור, ולא ממש ידעתי שיש עוד :-)

אין עוד.

4 בסה"כ, כאשר התושבת שמתחברת לקיר האש היא התושבת הכי קשה מבחינת עבודה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אפשר לקנות תושבות מנוע בלבד ולהרכיב אותם במקום אחר? מי מוכר חלפים למאזדה?

שלום.

באותה הזדמנות תיקנה קילו סטיק אנטרקות + קילו שיפודי פרגיות תיגש למיסעדה הקרובה למוסך

"שיסכים" להחליף את התושבות ותבקש מבעל המיסעדה להכין לך את הבשר מה יכול להיות? תנסה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום.

במזדה יש בעיה בתושבות ואסור להרכיב תחליפיות כי הם יותר גרועות מהישנות הקרועות.

יש 4 תושבות והם יקרות מאוד. התושבות לבד עולות +- 3000 ש"ח.

ההרכבה שלהם לא קלה. יש תושבת שמורכבת על קיר האש מעל מסרק ההגה ולהחליף את התושבת הזו בילבד זה יום לימודים ארוך בנזק כספי מדובר בסכום של +- 800 ש"ח רק לתושבת הזו.

אגב צריך לשחרר את מסרק ההגה +כול הגשר התחתון כי אים לא לא ניתן ליסגור בורג חשוב מאוד של התושבת ויש מוסכים שלא מחזרים את הבורג וזה מסוכן. יתר התושבות לא כול כך מסובכות רק התושבת של הגיר יש הרבה דברים לפרק כמו מצבר, בית מצבר, צנרת, וכו'.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

ההרכבה שלהם לא קלה. יש תושבת שמורכבת על קיר האש מעל מסרק ההגה ולהחליף את התושבת הזו בילבד זה יום לימודים ארוך בנזק כספי מדובר בסכום של +- 800 ש"ח רק לתושבת הזו.

אגב צריך לשחרר את מסרק ההגה +כול הגשר התחתון כי אים לא לא ניתן ליסגור בורג חשוב מאוד של התושבת ויש מוסכים שלא מחזרים את הבורג וזה מסוכן. יתר התושבות לא כול כך מסובכות רק התושבת של הגיר יש הרבה דברים לפרק כמו מצבר, בית מצבר, צנרת, וכו'.

בברכה בני ל.

WOW-טוב שיש לי BG שנת 93,החלפתי לבד את כל ה-4 תושבות..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
שלום.

בברכה בני ל.

בני, הרגת אותנו עם המחיר :-) . זה קצת פחות, 2000 - +

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...