Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חן ,

במיוחד בשבילך , שוב תגובתי.

אם אתה חושב שיהיה משהו אחר - אתה תמים/לא מכיר את מערכת המימשל הישראלית/חולם. :?

שמר, הגזמת.

"רק" עוד 1500 ניידות משטרה. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אילן עם כל הכבוד להצעה המרשימה שכתבת שכחת דבר אחד והוא:

מדינת ישראל

אין מצב בחיים שדבר כזה יעבור בלי שמיליארד ואחד קבוצות יקמו נגד ההצעה

אין מצב שבגילגול החיים הזה יעשה כל מה שרשמת אלא אם תקום כנסת שיש לה נטייה למוטוריקה ו\או ביצים לשנות את המצב ולצאת נגד כמה וכמה קבוצות

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

לדעתי הגזמתם עם התגובות.

כניראה שלא כולם קראו את הכתבה עד הסוף.

אם התכנית תיצא לפועל וכל מה שמובטח בה יצא לפועל, אז ה 100 ש"ח האלה שנוסיף יהיו כלום לעומת מיסוי יותר נמוך לרכב, תשתית ברמה גבוהה יותר וכמובן יותר בטחון על הכביש.

פורסם

חברי הכנסת האלו לסיכום מטומטמים(סליחה על המילים).שמעתם פעם על החסינות שקיימת אצל חברי הכנסת לגבי המהירות וכל ענייני התנועה..לכל מי שלא הבין,בקיצור הם יכולים לעשות עבירות תנועה ולעבור על החוק כי יש להם חסינות,הם מוגנים.מישהו שמע על כך??שירגיעו את עצמם קודם הזו..האלו.:evil:

פורסם
חברי הכנסת האלו לסיכום מטומטמים(סליחה על המילים).שמעתם פעם על החסינות שקיימת אצל חברי הכנסת לגבי המהירות וכל ענייני התנועה..לכל מי שלא הבין,בקיצור הם יכולים לעשות עבירות תנועה ולעבור על החוק כי יש להם חסינות,הם מוגנים.מישהו שמע על כך??שירגיעו את עצמם קודם הזו..האלו.:evil:
בשלב כלשהו הח"כים והשרים יפרשו מתפקידם ואז זה כן יחול עליהם (טוב אולי רק פרס יהנה מזה :wink:).
פורסם
לדעתי הגזמתם עם התגובות.

אם התכנית תיצא לפועל וכל מה שמובטח בה יצא לפועל, אז ה 100 ש"ח האלה שנוסיף יהיו כלום לעומת מיסוי יותר נמוך לרכב, תשתית ברמה גבוהה יותר וכמובן יותר בטחון על הכביש.

ושוב,

עוד תוכנית פנטסטית, עם הבטחות לשיקום תשתיות, והפחתת תאונות הדרכים, וכולי וכולי, "רק" תוך 400 שנה מיום התחלת גביית האגרה.

שמענו.

עריכה:

אולי כשהממשלה הזאת תדע איך לנהל את הכספים שלה יותר טוב, אז אולי אני אהיה מוכן לשלם את האגרה המגוכחת הזאת.

קודם שיראו לי שבלי שאני אשלם את הסכום הזה, הם ידעו לקחת את הכספים האחרים שהם גונבים ממני לאור יום, ולנהל אותם יותר טוב.

פורסם

150 ש"ח שהולכים מהכיס שלי ושלך היישר לבטן של חברי הכנסת....

הרי כולנו יודעים שזה לא יביא לשום שינוי , זה סוג של כסת"ח כי כבר אין להם מה להמציא והם חייבים לעשות רעש כאילו הם עובדים קשה כי בשבועיים האחרונים מצב התאונות נהיה קטסטרופלי, אז עושים המון רעש עשיו וצעקות, אבל בעוד חודש חודשיים הכל יישכח ושוב צמח לנו מס חדש שאין סיכוי שמשהו יבטל אותו בחיים, בדיוק כמו רשות השידור ערוץ 1, דוגמא מצויינת.

בכל אופן שיהיה לכולנו ערב טוב.

פורסם

אולי כשהממשלה הזאת תדע איך לנהל את הכספים שלה יותר טוב, אז אולי אני אהיה מוכן לשלם את האגרה המגוכחת הזאת.

כן. שואלים אותך בטח...:?

פורסם

שלום,

מצ"ב קישור לכתבה בנושא מאת: הלל פוסק, ערוץ הרכב "YNET" ובסוף הכתבה תגובות...

פורסמה ב:5.07.05

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3108621,00.html

ממליץ לקרוא גם את המאמר שכתבתי ופרסמתי בנושא בתאריך: 04.07.05

www.carinfocus.com/Fmamarmain.htm

רצוי לקרוא מהתחלה ועד הסוף:idea:

מריוס

פורסם

דר' שיינין הוא כלכלן במקצועו ושכזה הציעה לחייב את הציבור באגרה נוספת בנוסף לכל האגרות, מיסי יבוא בעת קניית רכב, ועוד מיני חיובים בגין אחזקת רכב!

ה"מוטו" של דר' שיינין והועדה למלחמה בתאונות

הציבורבעיניו הוא צאן לשחיטה - ואם מישהו חושב שזו הגדרה קיצונית, נסתפק בתפיסה ה"קלה" יותר ...

בעיניו הציבור הוא פרה לחליבה שתאפשר לממשלה להמשיך במדיניות של ניהול מדיניות כלכלית עושקת!

הטיעון של הדר' לכלכלה וחבריו המלומדים(הוצג לא פעם ע"י מומחים שונים), שבאמצעות התשלום הנוסף שיועבר לרשות למלחמה בתאונות , כמות ההרוגים תקטן במאות, כמו כן יחסכו הוצאות מרובות מחברות הביטוח-עשרות מיליוני ש"ח לפחות!

ראה דעת מבקר המדינה על התנהלות הרשות בעבר, בקישור הבא:

www.carinfocus.com/Fmamarmain.htm

הצעה שאין לסרב לה - או למה חב' הביטוח לא סומכות על ועדת "שיינין"

אם אכן כך אני מציע לחב' הביטוח להשקיע מכספם, בהעברה ישירה של הסכום (לרשות)ללא כל חיוב של הציבור.

אם הערכתו של דר' שיינין מומחה לכלכלה צודקת, מהלך כזה יגדיל את רווחי חב' הביטוח ויקטין את הוצאותיהם בגין תשלומים לנפגעי תאונות וגם יהיו פחות הרוגים!

גילוי נאות - אני לא מומחה לכלכלה...

מריוס

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם
לדעתי הגזמתם עם התגובות.

בטוח.

כמו שבמקביל להעלאת הבלו על הסולר, הורידו את התוספת של 2000 ש"ח לאגרה על מכוניות סולר.

(או- למה אני גם משלם משהו כמו 5.5 ש"ח לליטר, וגם 2850 ש"ח לטסט??? )

כי יודעים רק להוסיף מיסים, לא לבטל או להוריד.

אסף.

פורסם

מה שנכון נכון.

במדינה העושקת הזאת יודעים רק לחלוב ולחלוב ולא לעשות כלום.

כך נעלמים להם מיליארדים בשנה על לא כלום.

מילא אם המדינה היתה מראה שיפור מסויים בעזרת הכספים שמשלמים היום. אבל לא. לא ברפרטואר.

מיסים תמיד יודעים להעלות. להוריד? למה?

הרי אנחנו ציבור של פראיירים זבי חוטם. אנחנו נשלם. כמו גדולים.

פורסם
אנו חייבים לעבור למנוע חשמלי, לפני שיהיה מאוחר מדי!

מאיפה משיגים?? חיפשתי רבות ולא מצאתי כלום!

מצאתי אופניים ממנועים ב 5500 ש"ח !!

שאלתי טוב נו כמה זה רק המנוע אני כבר אשיג אופניים

התשובה היתה המנוע עולה 5000 ש"ח

פורסם

שאלה לכל המנהלים (חוץ משמר שנותן יד לעניין):

אנחנו בפורום מכוניות או בפורום "השמץ את מדינת ישראל"?

מי שלא טוב לו פה יודע את הדרך לנתב"ג, מצידי שיעבוד כמוביל בניו-יורק ויחשוב שכבש את העולם.

אם הוא רוצה להשאר ולילל, אז הוא גם מוזמן.

אבל בפורום הרלוונטי!!!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira- אנשים פה לא מנסים להשמיץ את המדינה,פשוט הצטבר זעם רב על כל האבל שהשלטון עושה לנו.

ואנחנו נמצאים בפורום המתאים,הרי הוא נקרא "רכב כללי" הכוונה כל מה שקשור לרכבים.. ולפי דעתי החוק החדש קשור לרכבים חד-וחלק.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...