Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הממשלה הזאת במגמה לגמור את מעמד הביניים ומטה. אני לא מבין איך משפחות מתקיימות עם הנטל הכלכלי שיש עליהן. כל שבוע, מוסיפים עוד משהו חדש. איך אפשר לחיות כך ?

מיום ליום אחזקת הרכב נראית כעסקה לא כדאית. מי שיש לו כסף (היה מטומטם אחד שהגיב שם "מצויין, מצויין, עכשיו רק העשירים יסעו) יזכה להנות.

אנשים שפויים שחיים במדינה לא שפוייה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק שלום,

הרי זה ידוע שהיום אי אפשר להחזיק לא בית, לא רכב, ולא ילדים עם הארנונה, מחירי טלפונים, דלק, וכו' וכו'...

זה רק עניין של זמן עד שהמדינה הזאת תגיע לחורבן עצמי...

וזה לא יקרה לא בגלל שום התנתקות, או שום מתנחלים, או שום ערבים, או שום מדינות ערב.

אנחנו!

אנחנו נשמיד את עצמנו!

יש לכם את המילה שלי!

אני מוכן להתערב איתכם על מחסנית בגלוק 17 שזה מה שיקרה.

ומה שהכי מעצבן אותי?

ש-YNET ווואלה וכל הדרעקים האלה עוד טורחים לשים תמונות של המדוברים בכתבה כשהם מחייכים וכו'.

אם זה היה תלוי בי הייתי כבר מזמן מחדיר אותם בפוטושופ לפני משאית נוסעת.

יום טוב

או שלא

אלעד

פורסם

הייתי מגיב תגובה יותר רצינית, אבל קשה לי להפסיק לצחוק מהשטות הזאת...

אני פשוט לא מבין, ואיך זה יוריד את מספר ההרוגים בכבישים?!

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לאוניד שלום,

התשובה היא:

זה יוריד את מספר ההרוגים בכביש בדיוק כמו שהארנונה המופקעת מעלה את רף השירות של המועצות/עיריות, או לחילופין כמו שמחירי הדלק המופקעים מעלים את איכות הדלק, או לחילופין כמו שמיסוי הרכבים מעלה את רמת הגימור שלהם, או לחילופין כמו שתשלום למס' הכנסה משפר את מצב קופת המדינה, ומאפשר הקצאת תקציבים לדברים אחרים חוץ מביטחון...

I CAN GO ON ALL DAY

אלעד

פורסם
ועוד איך שאפשר לשנות !

רק התוכניות האלו צריכות לדבר על חינוך מוטורי מכיתה א'

ללמוד בתיכון דיני תעבורה....כחלק בלתי נפרד מתוכנית הלמידה של משרד החינוך

הלוואי שיעשו את זה,כיוון החשיבה טוב.

אבל זהו מהלך לטווח הארוך הרי אתה לא מחנך את הנהגים שעכשיו על הכביש,שישארו שם עוד שנים,

אלא נהגים שיהיו בעוד 10 שנים...אתה מחפש פתרון לטווח המיידי.

כעיקרון לא חסרות תוכניות,הבעיה היא שאחרי כמות גדולה של תאונות והרוגים מתעוררים שם במשרד התחבורה ומקימים ועדה שאמורה לתת פתרונות,יושבים לך שם כל מיני מומחי תחבורה שמקבלים הרבה כסף ובסוף עם הפתרונות לא עושים כלום ואז שוב פעם ושוב פעם זה חוזר על עצמו.

לדעתי אפשר לשנות את תרבות הנהיגה אך ורק אם יהיו חוקים נוקשים מאוד ועונשים מרתיעים מאוד(אני לא רואה את זה קורה בעתיד הקרוב).

היום את העונשים המצחיקים שיש מכופפים ע"י שיטת תן לי ואני יתן לך וכל הקומבינות השונות שיש לאנשים לבטל דוחות וגם בבתי המשפט העונשים פשוט מגוחכים.

פורסם

כל התוכנית הזאת זה צחוק.

במקום לאנוס אותנו את האנשים הפשוטים,צריך ללמד את האנשים לכבד אחד את השני בכביש ואז לא יהיו תאונות.

נראה לי כולנו מכירים תופעות כמו לחתוך מישהו בכביש,לא לתת זכות קדימה,לא לתת להולך רגל לחצות את הכביש וכו.. וכל התופעות האלו נובעות אך ורק כי כולנו שמים ז..ן על הבן-אדם שנוסע ליד.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

תרבות נהיגה חדשה יקח ללמד במדינה שלנו יותר מעשרה שנים במקרה הטוב.

הורדת המיסוי הבלתי יאמן על רכבים חדשים יגרום לעלייה דרסית בכמות הרכבים הבטוחים על הכבישים.

תיקון תשתיות יהפוך את הכבישים במדינה לכבישים שניתן לינסוע עליהם.

לא מספיק שכשאני נוסע על הכביש כל האוטו רועד ונהרס מבפנים בגלל עבודות כיסוי הבורות הנפלאות במדינה הזאתי.

לא מספיק שכשאני נוסע אני כימעט לא נכס ברכב ליידי כי הנתיבים בקושי מסומנים.

לא מספיק שאני עובד ועובד ועובד רק בשביל הדלק הזה שבכל מקום אחר בעולם עולה הרבה הרבה הרבה פחות.

לא מספיק שאני צריך לברוח בכבישים ממכוניות מתפרקות שעוד שנייה יכסנו בי כי אין להן ברקסים.

עם כל זה אני עוד צריך לשמוע על חוקים מטומטמים לפני שאני הולך לישון.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם! אבל בתור נער בישראל שמחזיק רכב לבד, אני מרגיש שאני על סף התמוטטות כלכלית!

לא מספיק שהדלק מזנק כמו משוגע (ב40 שקל היום מילאתי בקושי 7 וחצי ליטר דלק), עוד דורשים עוד מס בטיחות?! בשביל מה ? להחזיק את השוטר שיעצור אותי על 110 באיילון?!

פשוט חרפה!! מושחתים זה לא מילה! הם לא מבינים שלא נותר כבר מאיפה לחלוב אותנו?

מה הם רוצים? לראות מיליוני אנשים בתחבורה ציבורית מסריחה (כן, בשבילי זה מתחת לכבוד לנסוע באופן קבוע בתחבורה ציבורית עם עוד 60 אנשים מסריחים, ואני לא מתבייש לומר את זה, מה גם שהמצב הבטחוני לא מאפשר) ואלפי אנשים אחרים על מכוניות גרמניות חדשות (שאצלם המצב כן מאפשר)?

לבן אדם היום אסור להחזיק רכב?

כל זה, הוא פשוט משל על המדינה שלנו. רק בכוח הם חושבים שאנחנו מבינים. רק גזרות וגזרות. מובטלים? לכו לעבוד (לא משנה שאין איפה), קשה לכם להחזיק רכב? סעו בתחבורה הציבורית (באוטובוסים מפוצצים משנות הש80+מצב ביטחוני ברצפה) וכו' וכו'.

הכלכלה הופכת לליברלית מדיי, לא מתחשבים במעמד הביניים. חבל, באמת חבל. כי אנחנו הרוב במדינה. שניה לפני שנהפוך למעוטי היכולת. ואז הם (או אנחנו) יהפכו לרוב במדינה. רפובליקת בננות.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הממשלה (המושחתת) מצאה עוד דרך לאנוס אותנו,כמו האונס שנקרא אגרת טלויזיה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אם המצב ימשך ככה - ישראל תיהפך למדינת עולם שלישית.

לא יהיה יותר סטטוס ביניים - יהיו רק עשירים כקורח, ועניים מרודים.

אני מתחילה לחשוב על עזיבה לארה"ב או קנדה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הם לא מתביישים וממשיכים לקחת. הבעיה היא שאנחנו נותנים ונותנים ללא תנאים... תסלחו לי אבל אנחנו כולנו יותר גרועים מזונות. (הן לפחות מקבלות תמורה).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יוסי יש לך טעות מרה,

הכלכלה פה היא משהו שאי אפשר להגדיר במושגי הפוליטיקה של היום אלא רק במושגי הסרסורים של היום...

כלכלה ליברלית היא כלכלה שמעודדת את הפרט לטיפות ומצליחנות, ולא עושקת אותו.

מדינה סוציאל-דמוקרטית היא מדינה אשר מטפחת את החברה ככלל ומנסה לאזן את הפערים הכלכליים.

מדינת ישראל היא לא זה ולא זה.

מדינת ישראל היא מדינה לא מובנת, שפשוטו כמשמעו ---ע-ו-ש-ק-ת--- את כל אזרחיה.

היא מזניחה את העניים, קורעת את מעמד הביניים, ופותחת את הצורה למעמד הגבוה.

פשוט גועל נפש

בא לי להעלות באש את כל המדינה הזאת ולהתחיל בכנסת המצ'וקמקת הזאת.

מי זאת המדינה הזאת שאני אשרת בשבילה בצבא? מי זאת המדינה הזאת שאני אשלם בשבילה מיסים?

פשוט זוועה

לא נשמע כזה דבר בשומקום בעולם.

אלעד

שנגעל יותר מרגע לרגע

• תוכן חדש...