Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נוו זה ברור בשנה הבאה יהיה מס בלמים, ואז יהיה מס הגה, ואולי יבוא שר חדש ויוציא מס חליבה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

עוד דרך להכניס כסף למדינה.

איזה שטות מי המטומטם שחשב על זה, מה זה יתן חוץ מאד כסף שאנחנו צריכים לשלם.

מוזר אין שום מדינה בעולם שיש את רק אצילנו.

אני מצטרף למה ש jonyboy אמר "מושחתים נמאסתם"

בן

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

אינני מכיר את התוכנית אך "התחייבות להוריד את כמות ההרוגים בכבישים בכ-30% בתוך חמש שנים" נראית לי לא רצינית.

ראשית, כפי שכבר נאמר כאן בפורום לא מעט, לא תמיד ניתן לשלוט בכמות ההרוגים (לדוגמא אם אוטובוס נופל לתהום לעומת רכב פרטי או שיש תאונה של משאית עם רכבת....). שנית, גם אם כמות ההרוגים לא תרד ב30% אלא ב18%, אז המדינה תפסיק את התוכנית ותפסיק לגבות מאיתנו את הכספים הנ"ל? (YEAH RIGHT...:roll:). שלישית, כפי שכבר נאמר בעבר...ע"פ איזו סטיסטיקה בודקים? ע"פ ההרוגים בזירת האירוע או גם פצועים שמתו באמבולנס בי"ח וכו' (צר לי שהדבר נשמע קר).

אינני אוהב הצהרות התחייבות ספקולטיביות. כמו כן הייתי רוצה יותר פרטים על התוכנית בשביל לדעת איזה מחיר (לא במובן הכספי) נשלם על כך.

פורסם

ועוד איך שאפשר לשנות !

רק התוכניות האלו צריכות לדבר על חינוך מוטורי מכיתה א'

ללמוד בתיכון דיני תעבורה....כחלק בלתי נפרד מתוכנית הלמידה של משרד החינוך

פורסם

קראתם היום בעיתון שליטר בנזין עלול להגיע ל 8 שקל!!!

כי חבית נפט תעלה 100$

הגיע הזמן לנסוע רק בתחבורה ציבורית, ואז הכל ירד, מיסים, דלק ביטוחים, וכל מיני רעיונות מטומטמים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הגיע הזמן לנסוע רק בתחבורה ציבורית, ואז הכל ירד, מיסים, דלק ביטוחים, וכל מיני רעיונות מטומטמים.

הגיע הזמן שתהיה תחבורה ציבורית נורמלית, האמת שהגיע הזמן כבר מזמן, אולי במקום לממן לשרים מכוניות צריך לממן להם שעונים. הם לא שמים לב שהגיע הזמן לכל מני דברים חשובים..

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כמה כסף הם חושבים שיש לנו כבר???

מיום ליום רק בשביל להחזיק אוטו במדינה הזאת אתה צריך ללהיות רוטשילד....

לכו תדעו אם זה יצא לפועל, אבל רק ליקרוא את זה זה מעלה תסעיף :mad:

פורסם

דיי הממשלה הזאת מוציאה כל גרוש שנותר לנו...אי אפשר לחיות ככה

הרי ברור מה יקרה עם כל הכסף הוא יכנס לכיסים העמוקים של השרים המושחתים שלנו

דיייי אין אוויר לנשום:shock3:

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
קראתם היום בעיתון שליטר בנזין עלול להגיע ל 8 שקל!!!

כי חבית נפט תעלה 100$

בינתיים חבית לא עולה100 דולר, וגם לא כלכך מתקרבת לזה.. (בכל זאת, היא קצת פחות מ60 דולר).

אמנם בסופו של דבר - היא תגיע ל100 דולר - אבל אין ברירה.. ככה זה כשהנפט הולך ונגמר והביקוש רק הולך ועולה..

(עכשיו עם הגידול מכירות בסין, אז בכלללללל...)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בימים האחרונים אני על סף שבירה נפשית, וכשאני קורא עוד כתבות מטופשות והצעות חוק מטופשת כמו הנ"ל, אני על סף בכי, פשוט אין מילים בפי לבטא מה שאני מרגיש עכשיו וכמה שבא לי פשוט להעלות את כל המדינה הזאת והמזה"ת בכלל בנפלם.

יום טוב

או שלא

אלעד

פורסם
ועוד איך שאפשר לשנות !

רק התוכניות האלו צריכות לדבר על חינוך מוטורי מכיתה א'

ללמוד בתיכון דיני תעבורה....כחלק בלתי נפרד מתוכנית הלמידה של משרד החינוך

ברור שאפשר לשנות.

שינוי מצד החוק לגבי התייחסותו לנהג, למשל, יוביל למהפך.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...