Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

היום ניקיתי את המנוע - מבחוץ ויש עליו מלא מלא גריז ושמן ביחד עם אבק

ניסיתי עם מטלית יבשה וWD

אבל לא עזר

הייתי רוצה לדעת על איזה חומר אתם ממליצים בישביל להוריד את הגריז הזה ואת כל הלכלוך

בברכה

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

מגבונים.....אלה של התינוקות,קנה חבילה, יש עכשיו מבצע טוב של 4 חבילות ב 20 ש"ח, מגבונים כולל אלוברה, עם חבילה אחת אתה מנקה את כל המנוע + כל הפלסיקה ובעצם כל הרכב מבפנים ועוד יישאר לך המון.

פשוט מוציא מגבון אחד,מנקה איתו עד שהוא מתלכלך,זורק ומוציא אחד חדש(בחבילה אחת יש 72 מטליות).

מנגד יש תרסיס של ניקוי מנועים שעולה משהו כמו 40 ש"ח, אתה מרסס, מחכה 5 דקות ואז שוטף עם מיים וכל הגיפה יורדת.

פורסם

סתם שאלה, לא הבנתי מדוע כל מי שהיום בסביבות גיל 20 ומטה כותב אם במקום עם וההפך?

היה איזשהו שינוי בתוכנית הלימודים של משרד החינוך?

לא יודע אם זה קשור ספציפית לכותב הזה, אבל זה מאוד מפריע לעין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני ממליץ לך שתשתמש בטרפנטין ומטלית יבשה.

זה תמיד מה שאני משתשמש בו בניקויי המנוע וחלקיו , דבר שיוצא לי פעם בחודשיים ככה.

יוגב 205

פורסם

למה להוריד?

גריז ושמן מגינים מקורוזיה וחלודה!

אבל אם אתה מתעקש קנה "דיגריזר" בחנות לרכב או הרשתות "קנה & אייס"

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
מגבונים.....אלה של התינוקות,קנה חבילה, יש עכשיו מבצע טוב של 4 חבילות ב 20 ש"ח, מגבונים כולל אלוברה, עם חבילה אחת אתה מנקה את כל המנוע + כל הפלסיקה ובעצם כל הרכב מבפנים ועוד יישאר לך המון.

פשוט מוציא מגבון אחד,מנקה איתו עד שהוא מתלכלך,זורק ומוציא אחד חדש(בחבילה אחת יש 72 מטליות).

מנגד יש תרסיס של ניקוי מנועים שעולה משהו כמו 40 ש"ח, אתה מרסס, מחכה 5 דקות ואז שוטף עם מיים וכל הגיפה יורדת.

בקשר למגבונים אני עוד מאמין

אבל אתה לא רציני בקשר ללשוטף את המנוע עם מים נכון ?

פורסם

אם אתה משתמש בחומר לניקוי מנועים בתרסיס אתה חייב לשטוף עם מים ,5-10 דקות אחרי הריסוס, אחרת, אם לא ,החומר יאכל לך את כל הגומי...וזה גם חומר דליק,אתה לא יכול לרסס וללכת., הגיפה צריכה לצאת איכשהו - וזה ע"י המים.

כתוב בהוראות שימוש על גבי האריזה.

הכי טוב והכי כדאי זה לקנות את המגבונים עם האלוורה, אפשר לעבור על כל הרכב מבפנים גם.

פורסם

אז לא עם מים

עם מטלית לחכה אולי

אבל מיים בחיים אני לא יעשה

אתה לא מפחד שיחדרו לך מים למערכות החשמל ברכב ?

פורסם

ואתה בא ושופך על כל המנוע דלי עם מים או מה כי אני לא מבין את זה ממש ?

פורסם

מה כולם מתרגשים ממים? מה אתם חושבים שנוסעים בגשם ונכנסים לשלולית לא מושפרצים מים למנוע? נכון שמים וחשמל זה לא שילוב מנצח אבל עם קצת שכל ניתן למנוע הרטבת חוטי חשמל.

אני בזמנו ריססתי את הרכב עם חומר להורדת שומנים יעודי למנוע, לאחר שהחומר עבד כמה דקות שטפתי עם גרניק (לחץ מים אויי יויויי) וכל הגיפה ירדה.

ביצעתי את זה ביום חם בחודשי הקיץ וככה לאחר ששטפתי את המנוע נתתי לו להתייבש טוב טוב, בחום שלנו אפילו טיפת מים לא נשארה, למי שיש לחץ אויר אפשר לעבור איתו על המנוע וככה כל המים יוצאים מכל החורים. לאחר שהמנוע התייבש המנוע התניע בקלות בפעם הראשונה נותנים לו לעבוד ובגלל הטמפ' הגבוהה שאליה הוא מגיע המים מתאדים בנקל.

זהו, לא כזה ביג דיל גם במוסכים שוטפים עם לחץ מים ודרך אגב אלומיניום לא מחליד ככה שאין לו בעיה עם מים, אם אלומיניום היה מחליד כל חורף היינו מחליפים מנוע.

פורסם

היו על זה מליון שרשורים- תריץ חיפוש!

ובקיצור-

לא עם מים בשום מקרה כי אתה תגרום נזק!!

חומרים חריפים מידי יעשו לך נזק בגומיות

וחומרים אחרים יגרמו לקצרים ונזק למערכות חשמל \ קונקטורים.

שטיפה בקיטור היא לא הדבר הכי טוב לעשות שכן מים עלולים לחדור למנוע, חוטים עלולים להנתק

וכו'.

יש ספרי יעודי בשם דגריזר- הוא נועד להמיס את הלכלוך הזה בדיוק.

15 ש"ח בערך אצל הפרסי....

שבת שלום!

פורסם
והשאלה היא, למה אה רוצה לנקות כל כך את המנוע? הגריז מגן עליו.
ואני שואל למה כל כך משעמם להרבה חברה בפורום, מחוסר תעסוקה ובמקום לעשות ס.ק.ס+ סדורים/קניות/סקס ( לא לפי הסדר) מקימים יחסים עם המקלדת למה???

לכו לים לבריכה לקניון , חפשו בחורות ,, מספיק די!!!!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כן אם אתה רוצה לנקות תתחיל לעשות ניסויים, כל השיטות פה הם פרי ניסויים של חברי הפורום, אני אישית לא מוותר על פנטסטיק אבל עשיתי את זה פעם אחת וזה היה גם יותר מידי, חבל להתאמץ

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...