Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רבעית צמיגים 16" ברוחב205 וחתך 45 שישבו על ג'נט של איביזה

אני רצית לשאול איזה חברות יש במידות האלה בארץ ומה העלויות?

בנוסף יש לי חבר שצריך לרבעית צמיגים 17" רוחב 205 או קצת יותר לא ממש זוכר וגם חתך 45

גם כן איזה חברות יש בשוק ומה העלויות?

כמו כן רציתי לדעת האם יש חנויות/ ספקים/ יבואנים/ או כל דבר. שיעשו את זה במחיר הנוח ביותר מה גם שנקנה שתי סטים (עוד סיכוי להנחה) רצוי מאזור המרכז והסביבה,לא שולל מקומות אחרים בארץ בתנאי שהמחירים כדאיים.

וסתם מחשבהשעלתה לי אולי משהו מחברי הפורום גם מחפש צמיגים במידות הנ"ל שנוכל לעשות קנייה מרוכזת ולקבל את הצמיגים במבצע:-) כי ממה שהבנתי המחירים די "שוחטים"

פורסם

בדרך כלל הצמיגיה הזולה ביותר זה "צמיגי אנטון" שברחוב יפת 88 יפו.

אם תגשו לשם ביחד אז סביר למדי שעל רכישת צמיגים לכמה רכבים ביחד תהיה עוד הנחה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

TOYO

דגם פרוקסס....לשי יש אותם על הגולף, כבר שנה אני רק שומע דברים טובים...ולי יש דאנלופ (לא זוכר איזה...אחד מדגמי הספורט) במצב אפילו מעט טוב יותר משלו...ואני אוחז פחות טוב ממנו....

פורסם

זהו....בדיוק באתי לתקן את עצמי ולרשום את מה שמוטי רשם (?!?!?) תאחלס לא ידעתי שיש יותר מפרוקסס אחד....אבל אם מוטי אומר...בדוק זה נכון :D

פורסם

יש למעשה שלושה.

הדגם השלישי הוא ה-Proxes RA-1 שהוא צמיג מירוץ (וכרגע יושב לי סט כזה על האוטו).

מוטי.

**עריכה - שכחתי שיש בעצם ארבעה דגמים ולא שלושה בסדרת הפרוקסס, הדגם הרביעי פשוט חדש לגמרי ועוד לא נטמע לי בזכרון.. מדובר ב-Proxes T1-R שהוא למעשה המחליף של ה-T1-S רק שבינתיים מייצרים אותם במקביל, כנראה עד לרגע שייצרו את כל המידות.

פורסם

ננצל את השירשור ברשותכם.

מה הוא אורף חיים ממוצע של צמיג ?

איזה צמיגים מומלצים, צמיגים רגילים לפיאט פונטו לא משהו ספורטיבי. עד עכשיו היו לי kumho ואני די מרוצה.

מה הוא המחיר הסביר לצמיג במידה 165/65r14 על מנת שאוכל להשוות אצל המתקינים ? עד עכשיו התקנתי ב- auto depot גם בגלל ההנחות והמבצעים שהיו שם וגם פי היה לי חשש מהחפרים בסביבה של רמלה ולוד אבל הבנתי שיש על הצמיג קוד ייצור שמציין את שנת שייצור של הצמיג כך שניתן יהיה לבדוק אצל המתקין אם הצמיד חדש או מיושן רק ששכחתי איך משתמשים בקוד ומה מציינת כל ספרה, אשמח אם תפרטו קצת בנושא.

תודה מראש,

אלכס.

T h e C a t

פורסם
ננצל את השירשור ברשותכם.

מה הוא אורף חיים ממוצע של צמיג ?

איזה צמיגים מומלצים, צמיגים רגילים לפיאט פונטו לא משהו ספורטיבי. עד עכשיו היו לי kumho ואני די מרוצה.

מה הוא המחיר הסביר לצמיג במידה 165/65r14 על מנת שאוכל להשוות אצל המתקינים ?

תודה מראש,

אלכס.

איזה קומהו? גם לנו יש פונטו, וגם לה שמנו קומהו (PowerStar).

כי לא הייתה ברירה אחרת (בדיוק נגמר להם [אוטודיפו] היוקוהמה S306).

שילמנו עליהם 1100 ש"ח (4 + 1).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...